HunHír.info

2019. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Helyzetben

2008. szeptember 28.
Gavallér János, HunHír.Hu

Magyarország érzékenysége a fejlődő országok iránt megkérdőjelezhetetlen (Németh Miklós Miniszterelnök annak idején egyszerűen törölte ezen országok adósságait hazánkkal szemben), most Orbán Viktor Fidesz-elnök kezdeményezett a kubai rendszerváltozás segítéséért kerekasztal üléseket. A kerekasztal részletesen megvitatja a demokratikus átalakulással összefüggő társadalmi, politikai, alkotmányos és gazdasági feladatokat. Igen, ez az Amerikai látogatás eredménye, a magyar és kelet-európai politikusoknak kell Kubával foglalkozni, akik a saját állampolgáraik lelkiismerete előtt lassan-lassan lenullázódnak.

Menedék - Bayer

A cirkusz folytatódik és a porondmester nincs tekintettel a közönség füttyszavára.

Ezermilliárd dollárok tűnnek a semmibe órák alatt, és százmilliók elemi megélhetése kerül közvetlen veszélybe&, a világnak és a természetnek elege lett a kifosztásból, és egy globális méretű öko-szocio-kulturális lázadás van kibontakozóban - mondja Bogár László közgazdász professzor.

Természetesen mi, a megfelelési kényszerpolitizálás világbajnokai, a haldokló globális kapitalizmus éltetésére elérkezettnek látjuk az időt, holott a napnál világosabb, hogy az önellátó gazdasági formula módosulása (Kína), ha lassan is, de leváltja a világhálózattal bíró liberális kapitalizmus hatalomideológiáját. Az állam nélkülözhetetlen szerepe felértékelődik, a privatizáció zsákutcájából minimumébredezővé kéne tenni az államkapitalizmus fontosságát (feladat a FIDESZ számára sokkal fontosabb kellene, hogy legyen, mint a kubai átalakuláshoz való tapasztalatnyújtás) és ha még ráébrednének végre, hogy Magyarország múltjában és örök törvényeiben hordoz egy tiszta és megfelelő megoldást, katartikus élménnyel gazdagítanák depressziós társadalmunkat. Igaz, a szakemberek kényszerpolitizálási magyarázatai, önön fennmaradásuk érdekében, nyitott kapus állásfoglalások, mert az asztal körül szétosztották a székeket és ki-ki csak a székkel együtt hajlandó megmozdulni, még akkor is, ha állófogadáson vesz részt.

"Majd egy bonyolult szövegrendszer keretében az SZDSZ mégis megszavazza a költségvetést, és 2010-ig megy tovább a verkli" - jelentette ki Boross Péter (1990.május 30-tól 1990. július 23-ig a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára. Július 23-tól december 21-ig a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli miniszter. Feladatai közé tartozott többek között a kémelhárítás és a hírszerzés újjászervezése.) (Divide et impera!)

A világgazdaság tőkeösszeomlása, minden valószínűség szerint, a tavaszra várható, de hazánkban nincs politikai erő, logikai mersz, megfogalmazni halaszthatatlan érdekeinket, mert a politikus szakembereink egzisztenciahuszárok. Meg fogjuk köszönni nekik 2010-ben?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat