HunHír.info

2018. Magvető hava 18. nap, Szivöltő napja.

Helyzetben

2008. szeptember 28.
Gavallér János, HunHír.Hu

Magyarország érzékenysége a fejlődő országok iránt megkérdőjelezhetetlen (Németh Miklós Miniszterelnök annak idején egyszerűen törölte ezen országok adósságait hazánkkal szemben), most Orbán Viktor Fidesz-elnök kezdeményezett a kubai rendszerváltozás segítéséért kerekasztal üléseket. A kerekasztal részletesen megvitatja a demokratikus átalakulással összefüggő társadalmi, politikai, alkotmányos és gazdasági feladatokat. Igen, ez az Amerikai látogatás eredménye, a magyar és kelet-európai politikusoknak kell Kubával foglalkozni, akik a saját állampolgáraik lelkiismerete előtt lassan-lassan lenullázódnak.

A cirkusz folytatódik és a porondmester nincs tekintettel a közönség füttyszavára.

Ezermilliárd dollárok tűnnek a semmibe órák alatt, és százmilliók elemi megélhetése kerül közvetlen veszélybe&, a világnak és a természetnek elege lett a kifosztásból, és egy globális méretű öko-szocio-kulturális lázadás van kibontakozóban - mondja Bogár László közgazdász professzor.

Természetesen mi, a megfelelési kényszerpolitizálás világbajnokai, a haldokló globális kapitalizmus éltetésére elérkezettnek látjuk az időt, holott a napnál világosabb, hogy az önellátó gazdasági formula módosulása (Kína), ha lassan is, de leváltja a világhálózattal bíró liberális kapitalizmus hatalomideológiáját. Az állam nélkülözhetetlen szerepe felértékelődik, a privatizáció zsákutcájából minimumébredezővé kéne tenni az államkapitalizmus fontosságát (feladat a FIDESZ számára sokkal fontosabb kellene, hogy legyen, mint a kubai átalakuláshoz való tapasztalatnyújtás) és ha még ráébrednének végre, hogy Magyarország múltjában és örök törvényeiben hordoz egy tiszta és megfelelő megoldást, katartikus élménnyel gazdagítanák depressziós társadalmunkat. Igaz, a szakemberek kényszerpolitizálási magyarázatai, önön fennmaradásuk érdekében, nyitott kapus állásfoglalások, mert az asztal körül szétosztották a székeket és ki-ki csak a székkel együtt hajlandó megmozdulni, még akkor is, ha állófogadáson vesz részt.

"Majd egy bonyolult szövegrendszer keretében az SZDSZ mégis megszavazza a költségvetést, és 2010-ig megy tovább a verkli" - jelentette ki Boross Péter (1990.május 30-tól 1990. július 23-ig a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára. Július 23-tól december 21-ig a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli miniszter. Feladatai közé tartozott többek között a kémelhárítás és a hírszerzés újjászervezése.) (Divide et impera!)

A világgazdaság tőkeösszeomlása, minden valószínűség szerint, a tavaszra várható, de hazánkban nincs politikai erő, logikai mersz, megfogalmazni halaszthatatlan érdekeinket, mert a politikus szakembereink egzisztenciahuszárok. Meg fogjuk köszönni nekik 2010-ben?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat