2022.09.06.

Irán nem teketóriázik. Biztos kell nektek ez a sok migráns?

Az iráni Urmia városának bírósága halálra ítélte a 31 éves Zahra Sediqi Hamedanit és a 24 éves Elham Choubdart “romlottság terjesztéséért a Földön“, ami Iránban magába foglalja az erkölcsi romlottságot. Homoszexualitás népszerűsítésével, a kereszténység terjesztésével és iszlámellenesnek nyilvánított médiumokkal való kapcsolattartással vádolták meg őket.
2022.09.05.

Hillary Clinton is örülne Meloninak

Az európai politikai színtéren történő jobbra fordulást várók reménnyel tekintenek Olaszországra, ahol szeptember 25-én tartják a parlamenti választásokat. A Fratelli d’Italia vezetője, Giorgia Meloni nemzetpolitikai szempontból is követendő munkásságával a Hunhír.info oldalain többször is foglalkoztunk, most pedig a liberális Hillary Clinton megnyilvánulására hívjuk fel a figyelmet. A feminizmus legyőzi a szabadkőművességet?
2022.07.18.

Terjed a holokauszttagadás

A holokauszt eltorzítása és tagadása minden közösségi médiaplatformon jelen van, de a moderálás és az oktatás szerepe jelentősen csökkentheti ezt – áll az UNESCO és az ENSZ mérföldkőnek számító jelentésében.
2022.07.18.

Másfajta golyókat kellene fognotok, ukrán pupákok!

Elérte a 25 ezer aláírást, így elvileg, ha Zelenszkijnek nincs jobb dolga, az ukrán elnöknek hivatalosan is reagálnia kell arra a petícióra, amely szerint Nagy Katalin odesszai szobrát egy meleg pornósztáréra cserélnék.
2022.06.29.

Wiesenthalék újabb véres kardja: 101 éves náci toronyőrt ítéltek el

Öt év börtönbüntetésre ítélte kedden a Brandenburg an der Haveli bíróság Josef Schuetz 101 éves volt SS-koncentrációs táborőrt gyilkosságért. Schützöt azzal vádolták, hogy részt vett 3518 ember meggyilkolásában a Berlintől északra található sachsenhauseni koncentrációs táborban 1942-45 között.
2022.06.27.

Nagyot hibázott az ukrán elnök. Mi lesz így az EU-s pénzekkel?

Nem gondolkodott az ukrán elnök tanácsadója, amikor deviánsoknak tartotta a melegeket.
2022.06.27.

A török rendőrség nem félt feloszlatni a Pride-ot

A török rendőrség vasárnap feloszlatta az isztambuli pride felvonulásra összegyűlt tömeget, és több tucat résztvevőt letartóztatott, köztük újságírókat is, állítólag azért, hogy megakadályozza őket az esemény rögzítésében – számol be az eseményről a EuroNews.
2022.06.23.

Újabb ferde mesékkel fertőz a Disney

A Strange World című közelgő Disney animációs filmben a stúdió egyik, produkcióért felelős munkatársa szerint “először lesz nyíltan meleg tinirománc”.
2022.06.16.

A zsidók gáza kell Európának

Az Európai Unióba szállítandó izraeli és egyiptomi földgáz mennyiségének növeléséről állapodott meg szerdán Izrael, Egyiptom és az Európai Unió küldöttsége Kairóban.
2022.06.10.

Az LMBTQ legyen veletek, Hamilton!

Ha a F1-re gondolunk, általában valami nagyon férfias dolgot társítunk hozzá. Gyorsak, bátrak, rettenthetetlenek a pilóták. Most azonban valami egészen érdekes képzavarral kell megbirkóznunk és talán néhány F1-pilótának is. A Mercedes ugyanis a látványos megfeleléskényszer mellett döntött, és a futamokon szivárványos emblémára vált. Hamilton és Russell ezt még megfejeli egy szivárványos sisakkal is. Az LMBTQ legyen veletek!
2022.06.09.

Soros György miatt nő a bűnözés az amerikai utcákon

Egy új jelentés szerint Soros György az elmúlt évtizedben 40 millió dollárt költött 75 woke ügyész megválasztására – akiket most Amerika néhány legnagyobb városának növekvő bűnözéséért okolnak.
2022.06.08.

A cseh elnök megvétózza az azonos nemű párok házasságát

Milos Zeman Novák Katalin államfővel találkozott tegnap, s leszögezte: A család egy férfi és egy nő szövetsége. Pont.”
2022.06.03.

Tényleg hasznos, ha valaki nem akar szaporodni, de miért kell reklámozni?

A Gallup június elsején közzétett friss felmérése szerint az amerikaiak 71 százaléka támogatja az azonos neműek házasságát. Az, hogy az amerikaiak agya elszállt nagy általánosságban igaz, persze nyilván lehetnek kivételek. Vannak emberek, akik esetében gondolatban felmerülhet sokakban rosszindulatúan persze, hogy az ilyennek kár szaporodni, de hogy ezt a köztudatba beépíteni, egyfolytában népszerűsíteni kelljen, normális gondolkodású ember számára elfogadhatatlan.
2022.05.20.

Elkészült a Biden-bukta. Az elnök fia több mint 11 millió dollárt keresett kínai, ukrán ügyletekből

Az NBC új jelentése, miután végre átnézték a hírhedt laptop adatait, amelyről először a New York Post számolt be 2020 októberében, részletesen bemutatja Hunter Biden 2013-18 közötti bevételeit.
2022.05.20.

A Lindbergh-bébi elrablása – és halála

Annak idején az egész világ Linberghről beszélt, azaz a Linbergh-bébiről. Charles Lindbergh (1902-1974) amerikai pilóta, író, feltaláló, felfedező és környezetvédelmi aktivista. De nem ez, ezek voltak, amitől hősünk híressé lett.
2022.05.18.

Több száz ukrán acélműi katona adta meg magát (videó)

Több száz ukrán katona adta meg magát a bekerített mariupoli Azovsztal acélműben – közölte szerdán Igor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője.
2022.05.16.

Szinte mindenki ukrán

Egy 8. osztályos ukrán tankönyv szerint a franciák, spanyolok portugálok, törökök, de még a zsidók ősei is Ukrajnából származnak.
2022.05.12.

Szexuális visszaéléssel vádolják a homoszexuális reform rabbit

Walter Homolka, nyíltan homoszexuális reform rabbi, a németországi Potsdam Abraham Geiger Kollégium társalapítója és rektora úgy döntött, hogy lemond minden tisztségéről, miután a Die Welt című német lap részletes cikket közölt, amelyben a vezető reform rabbi és férje szexuális zaklatásról és visszaélésekről szóló állításokat tett közzé.
2022.05.10.

Már a horvátok is attól félnek, hogy visszakérjük a tengerünket

A horvátokat kiakasztotta a miniszterelnök azon félmondata, miszerint „Magyarországnak is lenne tengere, ha nem vették volna el tőle”.
2022.05.07.

Antiszemitákról neveznek el utcákat Ukrajnában

Golda Meirtől hírhedt antiszemitákig sokan számíthatnak arra, hogy a nevüket viselik majd a jelenleg oroszokról elnevezett utcák. Izrael és a Jád Vásem tiltakozik – írja a Haaretz nyomán a zsido.com.
2022.05.07.

Brüsszel kezdi a szivárványsort

Két év kihagyás után ismét tartanak pride felvonulást a belga fővárosban. A május 21-én a brüsszeli esemény nyitja a sort Európában.
2022.04.23.

Csak az a nő, aki annak születik – egy óramárka reklámja felvette a harcot a transzlobbival

Az Egard Watches óramárka nemet mondott a szélsőséges agendára. Legújabb reklámfilmjükben a nőiesség témakörét járják körül, felhívva a figyelmet arra, hogy a transzlobbi módszeresen pusztít el mindent, amit a nők elértek az egyenjogúságukért folytatott harcban az elmúlt századok során.
2022.04.21.

Elmebajosok: Kizárta soraiból a Csajkovszkij-versenyt a Nemzetközi Zenei Versenyek Szövetsége

A Nemzetközi Zenei Versenyek Szövetségének (WFIMC) tagjai szavazással döntöttek a nagy múltú, de az orosz kormány támogatását élvező moszkvai Csajkovszkij Nemzetközi Zenei Verseny kizárása mellett.
2022.03.31.

Az ámokfutók: Lengyelország tűzveszélyes politikája

(Thomas Röper – anti-spiegel.ru) Lengyelország gyújtogat, ahol tud. Az Oroszország elleni szankciók legnagyobb híve és támogatója NATO-fellépést követel Ukrajnában, kiutasítja majd' az összes orosz diplomatát, és zárolja az orosz követség számláit.
2022.03.30.

Maradt még józan ész a kontinensen: felmentették a Bibliából idéző finn képviselőnőt

A finn bíróság szerdán délelőtt felmentette Päivi Räsänen parlamenti képviselőt, aki azért állt bíróság elé, mert közösség elleni izgatásnak minősítették, hogy 2019-ben megosztott egy idézetet a Bibliából (Róm. 1,24-27) a homoszexualitás megítélése kapcsán.
2022.03.13.

Oroszország megerősítette: hamarosan megállapodhatnak Ukrajnával

Egy orosz küldött új reményeket fűzött az Ukrajnával folytatott tárgyalások sikeréhez, mondván, hogy jelentős fejlemények történtek, és a két fél „hamarosan” közös álláspontra juthat – számolt be a Sky News.
2022.03.10.

Hamis hírek, uszítás ukrán módra

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telekürtölte a világsajtót, hogy a csúnya oroszok lebombáztak egy szülészeti kórházat Mariuopolban, de kiderült, hogy a kórház hetek óta zárva van és megrendezett fotózást tartottak a korábban az ukrán Azov fegyveresei által megszállt épületben.
2022.03.05.

Zelenszkij kavar a NATO és Oroszország között

Az orosz külügyminiszter úgy véli, hogy az ukrán elnök konfliktust akar gerjeszteni a NATO és Oroszország között, akinek „militarista tombolása” azt jelzi, hogy „nincs is szüksége tárgyalásokra”.
2022.03.05.

Biden megint kínban

Joe Biden amerikai elnök azt nyilatkozta: "Hogy jutunk el oda, hogy Putyin eldönti: egyszerűen csak megszállja Oroszországot? Ilyesmi nem történt a második világháború óta."
2022.03.05.

Hazaárulás miatt agyonlőhették az ukrán tárgyalódelegáció egyik tagját

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) agyonlőtte Denisz Kirjejevet, az oroszokkal béketárgyalásokat folytató ukrán delegáció egyik tagját hazaárulás miatt – jelentette szombaton a Kárpáti Igaz Szó kárpátaljai magyar hírportál.
2022.03.05.

Megrekedt a kimenekítés Mariupolban a város alpolgármestere szerint

Mariupol alpolgármestere, Szerhij Orlov a BBC tudósítójának mondta, hogy leállítják a civilek kimenekítését a városból, mivel a művelet nem biztonságos.
2022.03.05.

Videó: az ukrán hadsereg amerikai Javelin rakétavetőket hagyott az út szélén

Mariupol közelében szétlőtt tankokat úttorlaszokat és fegyvereket hagytak hátra az ukrán fegyveres alakulatok.