2021.12.05.

Szakállas Szűz Máriaként tündököl Brüsszel LMBTQ-nagykövete

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor miért is ne hihetnénk, hogy a Szűz Mária meg szakállas volt? – élcelődött közösségi oldalán Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagykövete. Riccardo transznemű Szűz Máriaként pózol egy Józsefet alakító fekete férfi társaságában egy queer magazin címlapján.
2021.12.04.

A náci nagygyűlések otthonába költözhet a nürnbergi színház

Az egykori náci nagygyűlések otthonába, a Reichsparteitagsgeländéba költözik a Nürnbergi Állami Színház egy része. A hivatásos lelkiismeret-furdalók nem örülnek.
2021.11.30.

Kiadós büntetés várhat a Netflixre a cárok országában

Vizsgálat indult Oroszországban a Netflix online streaming szolgáltató ellen, miután az ország családok védelméért felelős biztosa a melegpropagandáról szóló törvény megsértésével vádolta meg a céget.
2021.11.30.

Ausztráliának elege lett a „cancel culture”-ból, törvénnyel védené meg tőle a hívőket

Ausztráliában a kormánypárt csütörtökön benyújtotta a parlament alsóháza elé azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé tenné, hogy vallási alapokon működő szervezetek előnyben részesíthessék saját felekezetük tagjait a munkavállalók alkalmazásánál.
2021.11.26.

A közvélemény igényt tart a queer tartalom betiltására

Hamarosan olyan törvényjavaslatot tárgyal az orosz parlament, amely betiltaná az LMBTQ-tartalmú filmeket, és csak különleges hozzáféréssel tenné elérhetővé, miként a pornográfiát.
2021.11.25.

Miss Németország transzgender lesz?

A németek megfelelési kényszere az egekben.
2021.11.25.

Pakisztánban kasztrálják az erőszakolókat

A törvény értelmében a csoportos nemi erőszakban és pedofil cselekményekben részt vevő, visszaeső elkövetőket kémiai kasztrációval sújthatják Pakisztánban.
2021.11.20.

Biden illegális migránsai több pénzt kapnak, mint egy amerikai hősi halott hozzátartozója

Az Egyesült Államok történelmének egyik legellentmondásosabb kártérítési hulláma kezd kibontakozni: a demokrata elnöki adminisztráció hajlandó megegyezni azzal a több mint 900 illegális határsértő családdal, akiktől az országba történő jogtalan belépésüket követően elválasztották a kiskorú gyermekét.
2021.11.19.

Nem hátrál meg a migránsbűnözésről beszélő francia író

Nagymértékű pénzbüntetést szabtak ki a francia íróra, mivel azt állította, hogy baj van a migránsokkal.
2021.11.19.

Ausztria bezár és kötelezővé teszi a védőoltást

Ausztriában a koronavírus terjedése miatt hétfőtől ismételten teljes lezárást rendel el a kormány, a védőoltás pedig kötelező lesz az országban - jelentette be pénteken Alexander Schallenberg osztrák kancellár.
2021.11.10.

Betörtek a migránsok Lengyelországba

Migránsok két nagyobb csoportja átszakította a kerítést a lengyel-fehérorosz határon, és átjutott Lengyelország területére - közöte szerdánra virradóra a PAP lengyel hírügynökség.
2021.11.06.

Kedden Brüsszel is megnézheti, hogy k*rta el Fletó

Brüsszelben is bemutatják az Elk*rtuk című magyar játékfilmet
2021.10.24.

Magyar trikolórba öltözött a Niagara

A világ leghíresebb vízesése – a tavalyi Nemzeti Összetartozás Évéhez hasonlóan – piros-fehér-zöld színekben pompázott az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján.
2021.10.14.

Genderkorrekt lesz a Lego

Megszűnnek a nemi sztereotípiákra utaló jelek a Lego játékain.
2021.10.13.

Fokozódó agymosás: a fiúkat is szereti a legújabb Superman

A DC az "előbújás nemzetközi napján" bejelentette, hogy Jon Kent, Clark Kent és Lois Lane szupererős fia biszexuálisként tűnik fel a Superman: Son of Kal-El november 9-én megjelenő új számában.
2021.09.24.

Mégsem adja fel a pápa a bibiliai alapértékeket

Ferenc pápa egy múlt heti nyilvános szereplésekor elutasította annak a lehetőségét, hogy római katolikus templomokban azonos nemű párok házasságára adjanak áldást.
2021.09.17.

A világ legbefolyásosabb emberei között az LMBTQ-mesekönyv egyik kitalálója

A TIME beválasztotta Rédai Dorottyát 2021-ben a világ 100 legbefolyásosabb emberének éves listájára.
2021.09.14.

Apró-klán a melegházasság mellett

Az Európai Parlament balliberális képviselői állásfoglalásban rögzítik, hogy az Európai Uniónak fel kellene számolnia minden akadályt, amely az LMBTQI-közösség előtt áll, amikor alapvető jogaik gyakorlásáról van szó.
2021.09.09.

Migráns virtus Franciaországban

Összetűzött egy kurd és egy szomáliai fiú, ami végül százfős tömegverekedéssé fejlődött a Franciaország északi részén, Normandiában lévő Val-de-Reuil nevű településen. Marine Le Pen szerint sürgősen rendet kell tenni az országban.
2021.09.07.
Lengyel meleg aktivista

Lengyel rabbi az LMBTQ mellett

“Amennyire én tudom, az LMBT-mentes zónák létrehozása ellenkezik a Halachával” – mondta Schudrich, utalva a Tórán alapuló zsidó törvények gyűjteményére.
2021.08.23.

Kurz nem enged be több beilleszkedni képtelen afgánt

Sebastian Kurz kijelentette: amíg ő a kancellár, Ausztria nem nyitja meg határait önként több afgán menekült előtt.
2021.08.11.

Külön országot az LMBTQ-embereknek!

Na jó, ez lehet, hogy kirekesztő, mert hol maradnak az I-k, az A-k és a többiek. Az alapot az adja a címbeli óhajtó mondatnak, hogy igen remekül szerepeltek az olimpián ezek az emberek. Kijár nekik egy önálló állam.
2021.08.10.

Rasszista sziklaimádás? Betegek

Rasszizmusra hivatkozva távolíttattak el egy sziklát a Wisconsini Egyetem madisoni kampuszáról, miután az egyetem fekete diákmozgalma és más diákszervezetek tiltakoztak az ellen, hogy a sziklát mintegy 100 évvel ezelőtti odaszállításakor "négerfejnek" nevezték.
2021.08.09.

Romániában betiltották a Pride-ot – Orbánt hibáztatják

Az ACCEPT Egyesület több képviselője tiltakozott pénteken a bukaresti városháza előtt, miután a Nicușor Dan vezette intézmény nem engedélyezte a Győzelem sugárútra tervezett Bukaresti Pride Felvonulás megszervezését.
2021.08.04.

Amikor a férfi menstruál

Tarthatatlan volt már az állapot Kaliforniában, hogy nem juthatnak nyilvános helyeken menstruációs kellékekhez a fiúkák és férfikék, ez legmagasabb szintű lépésekért kiáltott.
2021.08.04.

Hórukk! Töke volt a menyasszonynak

Az első transznemű olimpikon szereplése csúfos véget ért.
2021.08.04.

A Disney a legkisebbeket érzékenyíti – A fiúk is lehetnek hercegnők

A Disney Junior csatornán, ami a 3 és 8 év közötti gyermekeket célozza meg, látható lesz egy transznemű karakter, aki egy, a Hamupipőkéhez hasonló történet keretében változik át.
2021.07.28.

Elvtelen megfeleléskényszer: bocsánatot kértek a prédikációért, mert nem tetszett a Másoknak

Felháborította az LMBTQ-közösséget egy prédikáció, amelyben a meghívott előadó kritizálta, hogy a gyerekeknek pubertás blokkolókat és hormonterápiás készítményeket adnak. A templom közleményben kért bocsánatot.
2021.07.28.

Keresztény iskolák az LMBTQ célkeresztjében

Pert indítottak az iskolák ellen egyes LMBTQ-hallgatók, ha pedig sikerrel járnak, számtalan diák eshet el attól a lehetőségtől, hogy vallása szerinti iskolában tanulhasson, ráadásul az iskolákat is a bezárás fenyegetné.
2021.07.27.

Nem akarom ezt a beteg ideológiát Európába behozni” – Kurz megmondta, mit kell tenni az afgánokkal

Sebastian Kurz osztrák kancellár szerint az uniónak minél hamarabb lépéseket kell tennie, hogy ne indulja­nak el újabb menekülthullámok Afganisztánból a kontinens felé.
2021.07.15.

Kötelezettségszegési eljárásokat indít az EB Magyarország ellen

A homoszexuálisokat is érintő pedofilellenes törvény, valamint az LMBTQ-mesekönyvek kötelező megjelölése miatt indulnak kötelezettségszegési eljárások Magyarország ellen.
2021.07.13.

Műpénisszes, szivárványos majmos LMBTQ-propaganda kisgyerekeknek Londonban – videó

Egy londoni könyvtárban egy művészeti csoport tartott előadást, azonban az egyik fellépő egy szivárványszínű majomnak volt öltözve, és egy hatalmas műpéniszt viselt.