2021.09.17.

A világ legbefolyásosabb emberei között az LMBTQ-mesekönyv egyik kitalálója

A TIME beválasztotta Rédai Dorottyát 2021-ben a világ 100 legbefolyásosabb emberének éves listájára.
2021.09.14.

Apró-klán a melegházasság mellett

Az Európai Parlament balliberális képviselői állásfoglalásban rögzítik, hogy az Európai Uniónak fel kellene számolnia minden akadályt, amely az LMBTQI-közösség előtt áll, amikor alapvető jogaik gyakorlásáról van szó.
2021.09.09.

Migráns virtus Franciaországban

Összetűzött egy kurd és egy szomáliai fiú, ami végül százfős tömegverekedéssé fejlődött a Franciaország északi részén, Normandiában lévő Val-de-Reuil nevű településen. Marine Le Pen szerint sürgősen rendet kell tenni az országban.
2021.09.07.
Lengyel meleg aktivista

Lengyel rabbi az LMBTQ mellett

“Amennyire én tudom, az LMBT-mentes zónák létrehozása ellenkezik a Halachával” – mondta Schudrich, utalva a Tórán alapuló zsidó törvények gyűjteményére.
2021.08.23.

Kurz nem enged be több beilleszkedni képtelen afgánt

Sebastian Kurz kijelentette: amíg ő a kancellár, Ausztria nem nyitja meg határait önként több afgán menekült előtt.
2021.08.11.

Külön országot az LMBTQ-embereknek!

Na jó, ez lehet, hogy kirekesztő, mert hol maradnak az I-k, az A-k és a többiek. Az alapot az adja a címbeli óhajtó mondatnak, hogy igen remekül szerepeltek az olimpián ezek az emberek. Kijár nekik egy önálló állam.
2021.08.10.

Rasszista sziklaimádás? Betegek

Rasszizmusra hivatkozva távolíttattak el egy sziklát a Wisconsini Egyetem madisoni kampuszáról, miután az egyetem fekete diákmozgalma és más diákszervezetek tiltakoztak az ellen, hogy a sziklát mintegy 100 évvel ezelőtti odaszállításakor "négerfejnek" nevezték.
2021.08.09.

Romániában betiltották a Pride-ot – Orbánt hibáztatják

Az ACCEPT Egyesület több képviselője tiltakozott pénteken a bukaresti városháza előtt, miután a Nicușor Dan vezette intézmény nem engedélyezte a Győzelem sugárútra tervezett Bukaresti Pride Felvonulás megszervezését.
2021.08.04.

Amikor a férfi menstruál

Tarthatatlan volt már az állapot Kaliforniában, hogy nem juthatnak nyilvános helyeken menstruációs kellékekhez a fiúkák és férfikék, ez legmagasabb szintű lépésekért kiáltott.
2021.08.04.

Hórukk! Töke volt a menyasszonynak

Az első transznemű olimpikon szereplése csúfos véget ért.
2021.08.04.

A Disney a legkisebbeket érzékenyíti – A fiúk is lehetnek hercegnők

A Disney Junior csatornán, ami a 3 és 8 év közötti gyermekeket célozza meg, látható lesz egy transznemű karakter, aki egy, a Hamupipőkéhez hasonló történet keretében változik át.
2021.07.28.

Elvtelen megfeleléskényszer: bocsánatot kértek a prédikációért, mert nem tetszett a Másoknak

Felháborította az LMBTQ-közösséget egy prédikáció, amelyben a meghívott előadó kritizálta, hogy a gyerekeknek pubertás blokkolókat és hormonterápiás készítményeket adnak. A templom közleményben kért bocsánatot.
2021.07.28.

Keresztény iskolák az LMBTQ célkeresztjében

Pert indítottak az iskolák ellen egyes LMBTQ-hallgatók, ha pedig sikerrel járnak, számtalan diák eshet el attól a lehetőségtől, hogy vallása szerinti iskolában tanulhasson, ráadásul az iskolákat is a bezárás fenyegetné.
2021.07.27.

Nem akarom ezt a beteg ideológiát Európába behozni” – Kurz megmondta, mit kell tenni az afgánokkal

Sebastian Kurz osztrák kancellár szerint az uniónak minél hamarabb lépéseket kell tennie, hogy ne indulja­nak el újabb menekülthullámok Afganisztánból a kontinens felé.
2021.07.15.

Kötelezettségszegési eljárásokat indít az EB Magyarország ellen

A homoszexuálisokat is érintő pedofilellenes törvény, valamint az LMBTQ-mesekönyvek kötelező megjelölése miatt indulnak kötelezettségszegési eljárások Magyarország ellen.
2021.07.13.

Műpénisszes, szivárványos majmos LMBTQ-propaganda kisgyerekeknek Londonban – videó

Egy londoni könyvtárban egy művészeti csoport tartott előadást, azonban az egyik fellépő egy szivárványszínű majomnak volt öltözve, és egy hatalmas műpéniszt viselt.
2021.07.12.

Okádnivaló: Gendersemleges sárkánnyá vátozott a bankár

Nagyszüleinktől ismerősen csenghet a mondás: jódolgában, nem tudja, mit csináljon. Valami ilyesmi lehetett azzal a férfival is, aki nem akart többé sem férfi, sem ember lenni. Így lett gendersemleges sárkány.
2021.07.07.

Legalább valami hiteles forrongót találtak volna, de csak egy bosszuálló meleg szocira futotta

Pornográf tartalmú anyagok terjesztéséért ítélték két év felfüggesztett szabadságvesztésre azt a máltai politikust, aki a Magyarországról szóló legújabb európai parlamenti (EP-) határozattervezet jelentéstevője.
2021.07.01.

“Ez nem a mi Németországunk!” Nyílt levél Orbán Viktornak

Az utóbbi események fényében szeretnénk tisztázni, hogy az elmúlt napokban az ön által, a médiában Németországról alkotott véleménye nem felel meg teljes mértékben a valóságnak és annak, amit a németek többsége valóban gondol és képvisel.
2021.07.01.

Sarkára állt a Vatikán

A Szentszék nem hagyja annyiban, hogy az olasz állam a szexuális kisebbségek kirekesztésének büntetésével kísérletet tesz a katolikus egyház tanításainak kriminalizálására.
2021.06.30.

Tomboló rasszizmus: A mások még a sajátjaikat is lehúzzák, ha fehérekről van szó

A tolerancia, a másság elfogadása jegyében csak nem sikerül legyőzni a kettős mércét.
2021.06.28.

Akad még német, akin nem fogott az agymosás

A Jungefreiheit.de oldalon jelent meg egy kiállás, amely olyan ugyan, mint a normalitás cseppje az abnormalitás tengerében, de pontosan ezért kell megemlékeznünk róla.
2021.06.27.

Transzgender sportolók szoríthatják ki a nőket

Nem indulhat az olimpián a transzgender gátfutó.
2021.06.26.

Megszavazták: Ezentúl a férfiak is szülhetnek

A Fidesz, a KDNP és az RMDSZ EP-képviselői természetesen nemmel voksoltak a genderőrület legújabb, egyben leginkább hajmeresztő megnyilvánulására.
2021.06.25.

Vicc ez az unió. El kéne szaladni…

Néhány nappal azután, hogy az Európai Unió 13 tagállama közös nyilatkozatban ítélte el a homoszexuális felvilágosítást korlátozó magyar pedofiltörvényt – amelyet szerdán írt alá Áder János köztársasági elnök – újabb levél született, amelyet 16 ország vezetői írtak alá.
2021.06.24.

Szivárványos provokáció

Egy igazi hőstettként értékelhette a kirekesztő, álliberális képződményes közeg, hogy egy igen bátor fiatalember szaladt a pályára egy szivárványos zászlót lengetve, majd önelégülten megállt a magyar válogatott előtt, miközben ők a magyar himnuszt énekelték a német-magyar EB-mérkőzés előtt szerdán.
2021.06.24.

Dolfi foroghat. Íme a teljes behódolás a genderpropagandának

A Németországban közölt hírek ezentúl gendersemlegesebbek lesznek nyolc vezető, német, osztrák és svájci hírügynökség hétfői bejelentése szerint – írja a Politico.
2021.06.18.

Indiai migráns pszichiáter a fehérek kiirtásáról beszélt a Yale-en

Nehéz jobb példával előállni az elit intézmények „haladó” (értesd: radikális baloldali) szellemiségének totalitárius jellegére, mint a Yale Egyetem Orvostudományi Iskolájának előadása, amelyet egy indiai migránshátterű pszichiáter, Aruna Khilanani tartott "A fehér elme pszichopátiás problémái" címmel.
2021.06.17.

Kiakadt a nemzetközi széllib a “homofób” magyar törvényen

Az Európai Parlament ALDE liberális frakciója (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) nemzetközi aláírásgyűjtést indított honlapján a kedden elfogadott, szerintük homofób magyar törvény ellen.
2021.06.07.

Ferenc pápának nem tetszik Orbán migránspolitikája, ezért nem is akarja látni

Egy lengyel lap szerint nagyon nagy felháborodást okozott Ferenc pápa azon terve a Vatikánban, miszerint nem találkozna Áder Jánossal és Orbán Viktorral magyarországi látogatása során.
2021.06.03.

Sargentininek áll a zászló

Elutasította az Európai Bíróság a 2018 szeptemberében elfogadott Sargentini-jelentés szabályosságát megkérdőjelező magyar állam keresetét.
2021.05.27.

Elmebeteg hunozás a román parlamentben

Szerdán bemutatták a parlamentben Románia sokat vitatott országos helyreállítási tervét (PNRR). És ahogy azt tudni lehetett, az ellenzék nemet mondott rá.