HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

„Játszani is engedd …”

2007. március 25.
pig@ - HunHír.Hu

A Gyurcsány nevével fémjelzett hatalom jobban ragaszkodik Reformprogramjához, mint Kossuth Lajos a szakállához. Ők aztán tényleg nem engednek a ’48-ból.

Menedek - Engdahl

Viszont engednek játszani. Engedték, hogy a Kossuth téri demonstrációsorozat az MTV ostromává fajuljon, félrenéztek, amikor a már körözés alatt álló Budaházy beszédet mondott rendőrök gyűrűjében. Engedték, hogy zavargások legyenek a városban, és megengedték maguknak azt is, hogy civil áldozatai is legyenek az október 23.-i emlékezéseknek. Belementek nyílt utcai harcokba Budapest utcáin, még egy géppisztolysorozatot is megengedtek a Rendőrszékházra, és lehetett tojással dobálni politikusokat március 15-én.

Mindig dobnak valamit a nép közé, had csámcsogjon rajta. Gáz- és villanyáremelés, kórházbezárások, vizitdíj mizéria, a móri gyilkosság újravizsgálása, terrorfenyegetettség, iskolabezárások, digitális tábla az iskolákba, népszavazási kezdeményezések kiírása, Demcsák-ügy, egyszóval minden napra jut egy mese. Ha egy lélegzetvételnyi időre kifogynának a témából, még mindig ott van mentőövnek a jó öreg fiatal demokraták folyamatos szapulása, megspékelve egy kis vádaskodással, hogy a magyar rasszista, antiszemita, és Árpád-sávos zászlót lenget mindezek burkolt kifejezésére.

Közben még hergelik is az ugrásra mindig kész jónépet: szovjet emlékmű restaurálása, kiszivárogtatott, magas rangú politikusok közpénz elherdálási manőverei, Putyin-paktum, vagy ami épp jól jön. De a népnek minden mindig jól jön, hogy kipolitizálhassa magát, ezáltal összevesszen egymással a két részre szakított lakosság.

Mindent megengednek, egyet nem: bepillantani az ország valós gazdasági helyzetébe.
Nem tettek közzé, nem hoztak nyilvánosságra egyetlen gazdasági jelentést sem újraválasztásuk óta. Közölték ugyan, hogy fájni fog kormányzásuk, de eddig csak a kínt éreztük. Azt, hogy érdemes szenvednünk, hogy még egy kis kitartás és jobb lesz, azt valamiért nem akarják megmutatni nekünk.

Érdekes, nem is kéri tőlük számon senki, mert leköti őket a játék.
Hiszen játszhatnak petőfist, táncsicsost, leonidászost, vagy ami csak akarnak. Amíg engedik nekik.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat