HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Most az összefogás a legfontosabb

2006. november 10.
HunHír.Hu

"Félretéve a nézeteltéréséket, kizárva az árulókat (ügynököket), egyesítsük erőinket, FOGJUNK ÖSSZE! Vonjunk be minél több jó szándékú és segíteni akaró értelmiségit! Vonjunk be szervezeteket, legelébb az Új Magyarország Egyesületet! Készítsünk közös programot, akciótervet és a szerint cselekedjünk együtt!"

Tegnap olvastam a HunHír.Hu oldalán Varga Csaba (2006. november 9-i) írását, aki teljes támogatásáról biztosítja Dr. Papp Lajos professzort, illetve összefogásra szólító felhívását.

Utána viszont hosszas elemzésbe bocsátkozik azzal kapcsolatban, hogy a professzor úr ezer éves Magyarországról beszél, holott a magyar nép sok ezer éves múlttal rendelkezik. Én ezt, bár nem vagyok a témának szakértője, elhiszem, mert komoly tudós fők állítják.

De. Úgy gondolom, most nem ez a legfontosabb dolog, amivel foglalkoznunk kell. Erre ráérünk majd akkor, amikor már viszonylagos helyzetben lévén meg tudunk teremteni egy, a nemzeti értékekre, hagyományokra, történelemre hangsúlyt fektető, hazafias médiát és közoktatást.

Sokkal sürgősebb, létfontosságú lenne most az, amire Papp professzor úr felhívja a figyelmet cikkében: FOGJUNK ÖSSZE!

Ezzel szemben mit látunk most? A Kossuth téren a Parlament előtt esténként 50 ember gyülekezik. A Batthyány örökmécsesnél 17 - 21 óra között 80 ember demonstrál. (Azok is minimum két frakcióra: Gonda kontra Takács szakadva.) A Vörösmarty téren is van kormány ellenes rendezvény minden este. És ki tudja még: hol és hányan jönnek össze? Lassan már a főváros minden terére jut 2-3 protestáló. Ez egy szempontból jó: (a vonatkozó rendelet módosításáig) nem számít bejelentés nélküli rendezvénynek. De egyébként csak röhög rajta a hatalom: a Kossuth tér lezárásával sikeresen szétforgácsolták (leszalámizták) a demonstrálókat.

Ezért, a professzor úrhoz csatlakozva, ismételten kérek minden, lényegében ugyanazért tiltakozó csoportot, hogy félretéve a nézeteltéréséket, kizárva az árulókat (ügynököket), egyesítsük erőinket, FOGJUNK ÖSSZE! Vonjunk be minél több jó szándékú és segíteni akaró értelmiségit! Vonjunk be szervezeteket, legelébb az Új Magyarország Egyesületet! Készítsünk közös programot, akciótervet és a szerint cselekedjünk együtt! Szervezzünk saját médiát, építsünk ki hatékony információs csatornákat!

Két sarokpontot látok, ami szerintem jelenleg a legfontosabb a folytatáshoz:
- Napi rendszeres, színvonalas, műsoros, több ezer fős demonstráció megszervezése a főváros egy pontján. Amíg vissza nem térhetünk a Kossuth térre, addig egy másik, hasonlóan jó helyen.
- A Budai Várban 2006. október 28-án megtartott Népgyűlés által elfogadott, 2006. november 25-re Ópusztaszerre meghirdetett Nemzetgyűlés jó előkészítése, megszervezése. (Ideértve a hatékony hírkeltést is, hogy ne 200-an lézengjenek majd ott. Ha most megkérdeznénk 100 embert az utcán: tud-e róla, vagy pláne ismeri-e a célkitűzéseket, elég siralmas eredmény adódna... Az idő rövidsége miatt megfontolandó a fontos esemény későbbre halasztása?!)

Mindez, amit kérek, javasolok, nem könnyű. De lebegjen a szemünk előtt: milyen felemelő volt ott lenni a Kossuth téren sok-sok ezer, egyet akaró, csillogó szemű, fiatal és idős ember társaságában szeptember 17-én, és az azt követő héten!

Máskülönben nem jutunk semmire: csak röhejesek leszünk, elpocsékolunk töménytelen időt, energiát, pénzt. A semmiért.

Hát: ennyit szerettem volna mély alázattal elmondani. Remélem, eljut az érintettekhez!

Könyörgöm: FOGJUNK ÖSSZE!

Bujk Béla
magyar állampolgár

Budapest, 2006. november 10.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat