HunHír.info

2018. Magvető hava 23. nap, Nemzeti ünnep, Gyöngy napja.

Papp Lajos a több ezer éves Magyarország kiválasztottja

Újabb levél a szakrális vezetőnek

2006. november 10.
HunHír.Hu

...A Honfoglalás ünnepeltetése épp olyan aljas szándékú, mint a "finnugorizmus" fogalmának megalkotása: egyik a másik támogatója, egyazon kor szüleményei. Ám ha ez honfoglalás, akkor az utóbbi háromezer évben 29 volt belőle, Erdélyt is bele számítva 60.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A MAGYAROKHOZ! című kiáltványával teljes mértékben azonosulok, s csatlakozom.
Engedjen meg egyetlenegy észrevételt.

Írja a kiáltványában: "Ezer éves történelmünk bizonyította, hogy a külhonból ígért önzetlen segítségek soha nem valósultak meg sem katonai, sem anyagi-gazdasági, sem erkölcsi vonatkozásban." Ez így igaz, de e mondatból azt is kihallik, hogy ezer éves a történelmünk. Tudnia kell, az "ezeréves Magyarország" a legveszélyesebb gyilok, melyet ellenünkre valaha is létre hoztak. Az alapvető cél: a Kárpát-medencei jogfolytonosságunk megszakítása, s népünknek az emberiség partvonalára való kiszorítása, mielőbbi teljes felszámolása és egyben a távoli kőkor óta felgyülemlett szellemi kincseink teljes körű kisajátítása (lásd oly sok mellett csak apróságként pl. a szlovákok címerét). Kérdezem: ha 670-ben itt volt a magyar szó (lásd: kettős honfoglalás), vajon mit ér a 895-ös Honfoglalás? Semmit. A Honfoglalás ünnepeltetése épp olyan aljas szándékú, mint a "finnugorizmus" fogalmának megalkotása: egyik a másik támogatója, egyazon kor szüleményei. Ám ha ez honfoglalás, akkor az utóbbi háromezer évben 29 volt belőle, Erdélyt is bele számítva 60. (Mesterházy Zsolt). Melyiket ünnepeljük? Miért a legutolsót? Pontosabb a kérdés: előzőeket miért nem? Mint ahogy nem állhatunk meg az avar kornál sem. Már elegendő anyag, bizonyíték jelent meg ahhoz (s további, még be nem jelentett, több kötetnyi (!) hun irodalmi anyag vár kiadásra, pl. Krisztus születése előtti időkből is), hogy teljes határozottsággal kijelenthessük: a hunok is azt a nyelvet beszélték, amelyet mi még mindig beszélünk: az ősnyelvet (de vigyázat, nem mi lettünk a hunokból, mert senki sem származhat az unokájától). S ez az ősnyelv a Kárpát-medence ősnyelve, mely tízezer éve biztosan itt van (Gower S. Krantz), de húszezer (László Gyula), mi több, negyvenezer év folytonosság is igazolható (Szabó István Mihály). Az etruszk is közeli leány-nyelvünk (Mario Alinei), a japán is (Kazár Lajos), az ógörög is (Czuczor Gergely, Aczél József, Varga Csaba), a szanszkrít is (Kőrösi Csoma Sándor), a tamil is (Szentkatolnai Bálint Gábor) és még sorolhatnám vég nélkül Indiától a Folyamvölgyön át Észak- és Dél-Amerikáig. Nem jöttünk mi sehonnan sem. Mentünk. S vittük műveltségünket, nyelvünket. (Magyar Adorján, Cser Ferenc-Darai Lajos, Pap Gábor, Szántai Lajos.) Itt már a feltételes fogalmazásnak sincs helye.

Hogy minderre, s kimondóira átkot szór egy nagy politikai hatalmú tudósi siserehad (oly erővel, hogy rágalomhadjárataiktól, rendszeresen megszervezett lejárató kampányaiktól mindenki tart)? Hát éppen ez az! Hadd idézzem Bakay Kornélt:

"A tudományos hatalom általában magyarellenes, általában arra törekszik, hogy a nemzetet összetartó közösség többé már ne jöhessen létre, kerítse hatalmába a fogyó magyarságot a közöny, az önfeladás, a tehetetlenséget garantáló butaság." (Bakay Kornél: "Népünk eredete és Kárpát-medencei állama".)

Ezt látni kell. S ebből következően azt is, hogy az igazságot követelendő sokkal fontosabb lenne a Magyar Tudományos Akadémia előtt tüntetni, mint bárhol máshol: a magyarellenesség legnagyobb hatású tűzfészke ott honol, ott a góc. A Magyar Tudományos Akadémia feladata a tudományosság álcáját felvéve a magyarság összes szellemi támaszának felszámolása.

Önnek szakmájából is tudnia kell: "Ha nincsen gyökér, nincsen fa" (székely közmondás).

Összegezve: ha Ön is "ezer éves Magyarország"-ban gondolkodik, ha ezt írja Ön is a zászlajára, bocsásson meg, ellenségeink legpusztítóbb fegyverét fordítja a magyarsággal szembe Ön is. S ettől pedig az Isten óvjon meg bennünket - miközben az Isten adta Önt. Az "ezer éves Magyarország" vállalása olyan, mint amikor a koncepciós perekben a vádlott a koholt vádakat elismerve igyekszik kikeveredni a bajból. Akaratlanul is a hazugok szolgájává válik, amivel - ha oly helyzetbe került -, csak gyorsítja szeretteinek, népének halálba való menetelését.

Ha tájékozódni óhajtana, netán tanácsadókra lenne szüksége, szeretettel állunk rendelkezésére.

Tisztelettel: Varga Csaba

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 825 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat