HunHír.info

2019. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Hallgass az eszedre, szavazz most a Fideszre!

2006. április 13.
G. Kirkovits István - HunHír.Hu

Ebben a kiélezett helyzetben azért van szükség mindenki szavazatára a Fidesz hatalomba emeléséhez, mert csak az ő kormányzása lehet záloga egy, a négy év alatt kialakítandó, erőteljes, határozottan politizáló és kommunikáló nemzeti erő létrehozásának. Ha a Fidesz ellenzékbe kerül, a nemzeti radikálisoknak az ellenzék ellenzékének kell lenniük, és a jóérzésű, de itt-ott kóválygó szavazók megszólítása, visszahódítása sokkal nagyobb akadályokba ütközik.

Menedék - Baráthosi

Tényként leszögezhető, és ezzel minden vitának elejét vehető az, hogy szükség van a magyar közéletben egy határozottan politizáló, egyértelműen nemzeti elkötelezettségű az összmagyar érdekeket szem előtt tartó pártra. Ennek az alakuló erőnek rendelkezésére áll a potenciális szavazóbázisa, amely jelen pillanatban különböző pártformációk holdudvarában leledzik. A magát jobboldalinak mondó Fidesz most nagyon nehéz helyzetbe került, és az állampolgárok választhatnak az igazán rossz, és a kevésbé olyan közül.

Azok a hazafiak és nemzetben gondolkodók, akik mindenképpen a magyarság megmaradásában, a magyar kül- és belpolitika, érdekvédelem nemzeti célú átalakításában érdekeltek, nem emelhetnek dupla falat saját maguk és potenciális választóik elé. Ha az MSZP-SZDSZ nemzetellenes politikája győzedelmeskedik, és a vélelmezhetően széttört Fidesz kerül ellenzékbe, akkor a párton belüli platformok csatáznak majd a radikálisok százezreinek mandátumaiért. Akkor a Fideszen belül lesz eltolódás a jobbközépről, és ez ismételten a radikális tábor további osztódásához vezethet.

Hatalomra kerülése esetén viszont a Fidesznek be kell állnia középre, és innentől kezdve nem képviselheti az egy zászló, egy tábor elvét. A kialakuló politikai vákuumban feljönnek a radikálisok, és programjukkal határozottan elkülönülhetnek a mindenkinek megfelelni akaróktól. Alapkérdés azon emberek összefogása, akiknek kevés ugyan a Fidesz, csak a nála nemzetibbek és elkötelezettebbek üzenetei még nem jöttek át nekik, ismeretlenek számukra, és nem találták meg ezt az egyetlen reális alternatívát.

Minden jóérzésű embernek most a Fideszre kell szavaznia, azért, hogy megerősödhessen a nemzeti radikalizmus az elkövetkezendő időszakokban, akárki is testesíti azt meg. Ez a jövő nagy feladványa, de ugyanakkor az egyetlen rés, amit ütni lehet a záródó szociálliberális, álnemzeti, álpatrióta falon. Történelmi abszurdum, hogy 16 évvel a rendszerváltás után a Kádár-diktatúra utódpártjának prominensei, az egykori elnyomó gépezet meghatározó személyiségei papoljanak hazafiságról, nemzeti elkötelezettségről.

Meg kell szüntetni ezt az állapotot, hogy nyílt lapokkal lehessen játszani. Gyurcsány és bandája nem modern baloldali erő, hanem a régi és elvetett egyenes ágú következménye. A klasszikus jobb- és baloldal kialakulása hazánkban csak akkor lehetséges, ha a hatalomból eltűnik a terhelt múltú komcsi és KISZ-es generáció. Ha radikális változást akarunk, most a Fideszre szavazunk, és aztán építkezünk a saját törvényeink, elképzeléseink, akaratunk szerint.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat