HunHír.info

2018. Áldás hava 17. nap, Elek napja.

Történelemhamisítások

2005. január 05.
G. Kirkovits István

A tüntetések hétvégéjének van egy furcsa, a magyarság és a hiteles magyar múlt szempontjából bántóan érdekes hozadéka. Vonatkoztassunk el most attól, hogy kik, milyen ideológiák, politikai megközelítések alapján kérték tüntetéseik helyszínének engedélyezését, a demonstráció megtartását. Úgy tűnik, veszélyben van az a most még érvényben lévő az a megközelítés, hogy 1945. április 4-e az embernyomorító szovjet megszállás magyarországi végkifejletének időpontja.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A Budai várat lezárták, s hagyományőrző rendezvényeknek ad otthont. Itt is elhangzott az engedélyezett megemlékezéseken, hogy a hősöknek kijár a végtisztelet. Ennek mond ellent azon csoportok akaratosan kifejezett óhaja, hogy ne lehessen megbélyegzés nélkül megemlékezni a katonáról, a hősi halottról, aki szembeszállt a vörös áradattal.

Vannak már jelek arra vonatkozólag, hogy sokak 45. április 4-ét, mint felszabadításunk ünnepét szeretnék átemelni a köztudatba. Előzménye volt ennek a doni tragédia különös megközelítése, az életüket, vérüket hullatók hősi nagyságának háttérbe szorítása. A tendencia azt mutatja: azt sulykolnák egyesek a valóság-showktól kimosott agyakba, hogy a Magyarország közelmúltjában volt egy embertelen, istentelen holocaust, nyilas terror, majd ennek véget vetettek a dicső szovjet hadfiak. Fejet hajtva a zsidó mártírok előtt most már csak könyörgésszerűen azért hadd mondhassuk el mi is: igenis voltak halottaink, igenis voltak hőseink, akik a Szent Korona országát védelmezték a vörös hordával szemben. Lehet, hogy bizonyos pincelakóknak tényleg megkönnyebbülést hozott a szovjet megjelenése.

Elfogadjuk. De akkor hadd szóljon a rekviem a szovjet tankok árnyékában meggyalázott magyar nőkért, magyar anyákért, a szószéken agyonlőtt papokért, a bűn nélkül a szibériai lassú halálba hurcolt százezrekért. Valamilyen formában minden család megsínylette az oroszok bejöttét, a támogatásukkal kiépített hazai diktatúrát. Arról sem feledkezzünk, hogy maga a vérszívó diktátor, Sztalin jelentette ki: elfoglaltuk Magyarországot. A szovjet nem felszabadítóként érkezett, hanem bosszúszomjtól vezérelve leszámolásra törekedett. Sajnos, ebben voltak hűséges itthoni talpnyalói, önkéntes segítői is.

S ha már azért senki sem ágál, hogy a sarló-kalapácsos zászlóra esküvők felszabadulásként ünnepelhetik mostanság is az orosz hódítás évfordulóját, legalább egy pislákoló gyertya hadd égjen, egy-egy elmorzsolt ima, vagy halk fohász hadd szóljon az elesett, a szenvedő, a gúzsba kötött magyar emberért.

2003. február 13.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat