HunHír.info

2018. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Magyarok állítólag, mégsem érdekli őket sportolóink győzelme

2016. június 26. 16:40
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

foci-stieberek-500.jpgNo persze nem kell sokáig találgatniuk olvasóimnak, hogy kikről is van szó. Ha egy ország sportolói kiemelkedően teljesítenek, ennek csak örülniük lehet mindazoknak, akik annak földjén élnek, kapják hivatásukat, keresik kenyerüket, ha tetszik nekik az a kormány, amelyik a győzelmek alatt regnál, ha nem tetszik. És ha nem, akkor mi van? A gólokat ugyanis sohasem a kormánynak, hanem magának a nemzetnek lövik!

Itt akár be is fejezhetném, mondván, aki nem érti ezt, azzal felesleges erről bármit is beszélni. Végső soron tényleg úgy tűnik, az, de csak nem tudom megállni, hogy a lehető legteljesebb felháborodásomnak ne adjak hangot a „másság” – ráadásul feltétlen – tiszteletét hirdetők olimpikonjaink iránti viselkedése miatt.

Itt van például a Mazsihisz. Honlapján egy fikarcnyit sem olvashatunk az izlandi és portugál csapattal való mérkőzésünk dicsőségéről. Számukra ez egy nyúlfaroknyi cikket sem érdemel meg. Jó, persze, akinek nem szívügye Magyarország, a benne és érte élő mai nagyjaink tevékenysége, inkább ne nyilatkozzon. Lapítson.

Csakhogy ha az e holdudvarbeliek folyvást azt nyilatkozzák, ők magyarok, illetve hogy ők nemcsak zsidók, hanem magyarok is, akkor viszont borul a bili. Akkor nem mondanak igazat. Ha hazánk nyelvét beszélik, földjén élnek és kapják ott egzisztenciájukat, akkor elvárandó, hogy ilyenkor belőlük is kitörjön az, ami a hétévestől a hetvenévesig ilyenkor az ember ajkára jön: „Ria, ria, Hungária!” Származástól függetlenül.

Aki csak egy kicsit is ismer, tudja rólam, nem azt nézem sohasem, ki milyen származású, hanem hogy miként gondolkodik, mit tesz azért a közösségért, amelyhez tartozik. Akár mert oda született, akár mert ott lelt otthonra. Most sem teszek másként. Pajor Tamás volt tudtommal eleddig az egyetlen, aki a hazai zsidó értelmiség soraiból nyilvánosan szurkolóink mellé állt.

Szóval magyarok állítólag, mégsem érdekli őket valahogy sportolóink győzelme. Vannak, akik azt mondják, hogy a hazai zsidó értelmiségnek valójában csak egy töredékét képezik a liberális holdudvarhoz tartozók. Őszintén szólva nem tudom, így van-e, de ha igen, akkor kérdezem tisztelettel: hol van a többség? Ha magukat magyaroknak is vallják, ez miért nem nyilvánul meg részükről legalább ilyenkor?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat