HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Szerintük az a szélsőséges, aki cigánybűnözésről beszél

2016. február 22. 15:15
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

cigany-es-csendor-250.jpgAzt, hogy ki mondja meg, hogy mi a szélsőséges, ugyebár nem lehet kétséges. A Zsido.com-on interjú jelent meg D. Bányász Gergővel, a HÍR TV belpolitikai főszerkesztőjével. Az interjú készítője, a Nol.hu-ról ismert Ónody-Molnár Dóra megint csak elemében volt. Szerinte mindenki szélsőséges, aki nem balliberális.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Felháborítónak tartja, hogy a nevezett tévé műsorai tele vannak „szélsőséges figurákkal, akik mindenféle kritikai ellentartás nélkül mondhatták a dolgaikat”, s hogy D. Bányász „relativizálja a szélsőségességet, merthogy „van egy demokratikus nyilvánosság, aminek Heller Ágnes a része, még akkor is, ha valaki szélsőségesnek gondolja, de nem része az, aki cigánybűnözésről beszél”, és „különbség van aközött, hogy valaki markáns, megosztó nézeteket vall, valamint aközött, hogy kirekesztő ideológiát képvisel”.

Szóval Heller Ágnes nem képvisel tehát „kirekesztő ideológiá”-t! Ónody-Molnár megtoldotta mindezt azzal, hogy ugyan „be lehet hívni az ilyen politikust, de a műsorvezetőnek az a felelőssége, hogy szembesítse a kifejezés kirekesztő jellegével és az ilyen retorika következményeivel”.

Tömény aczéli politika. A három T világa. Tűrt, tiltott, támogatott. Ha ki is adunk valamit, amiben vannak nekünk nem tetsző részletek, csak kommentárral adjuk közre a művet – persze lehetőleg az inkriminált részek gondos kihagyásával. Megmagyarázzuk fehéren-feketén, hogy a szerző „kispolgári csökevények” rabja, s bizonyos nézetei halálosan veszélyesek a „népi demokráciá”-ra.

D. Bányász megfelelt azonban neki: „Ha egy párt azt mondja, hogy „cigánybűnözés” van az egyik településen, akkor az hír, amit fel kell dolgozni. A megfelelő emberekkel, vendégekkel, oknyomozó riporttal, amelyben el kell menni az adott településre. Beszélni kell az érintettekkel, politikusokkal, szociológusokkal. Egyetlen egy dolgot nem teszek, nem mondom azt, hogy ez egy szélsőséges vélemény. Ezt annak kell eldöntenie, aki bekapcsolja a tévét. Ha fontos a hír, akkor meg kell mutatni, nem elhallgatni!”

Szélsőséges! – üvölti a balliberális kórus. Csak hát akkor kérdés, hogy bizonyos bűnöket kik a manók követnek el a legtöbb esetben? Méltóztassanak végre erre felelni, ha nem – szélsőségesek!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat