HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

A brutális enyingi cigány bűnhorda most nagyon be fog rezelni, ugye, főkapitány úr?

2015. március 04. 22:24
Kincses Albin - Hunhír.info

ciganyok-vasvillaval-lead.jpgA rendőrség "a szükséges és elégséges erőt" biztosítja Siófoknak a közbiztonság fenntartásához mind a nyári idegenforgalmi szezonban, mind az év többi időszakában - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-vel, arra reagálva, hogy a balatoni város polgármestere rendőri erősítést kért. A főkapitányság ígérete annyit ér, mint halottnak a csók. Már az vicc, hogy a Cozma-gyilkosság után évekkel még mindig létezhet az enyingi cigány bűnbanda. A Balaton csak akkor lesz élhető és biztonságos, ha mindkét partjáról örökre kiszorítják a cigány bűnhordákat. Jövőre meg mondjuk az almádi rendőrkapitány segélykiáltását hallgassuk, mert az enyingiek áttették székhelyüket az északi partra?

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Lengyel Róbert, Siófok független polgármestere szerdán az MTI-nek is megerősítette, hogy a napokban egy mintegy húsztagú CIGÁNY társaság verekedést provokált az egyik siófoki szórakozóhelyen, ahol a három bántalmazott ember közül egy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházi ellátásra szorul. Hozzátette, a közelmúltban egy másik szórakozóhely tulajdonosa járt nála, aki hasonló problémák miatt bezárta üzletét. Információi szerint Enyingről érkeztek "a látogatók". (Az enyingi CIGÁNY BŰNHORDA.) A történtek miatt hétvégékre rendőri erősítést kért a megyei rendőrfőkapitánytól.

Az MTI megkeresésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt a tájékoztatást adta, hogy Siófok polgármestere kedden fordult kéréssel hozzájuk egy két nappal korábban történt verekedéssel kapcsolatban. Amikor cigánybűnözők szarrá vernek két biztonsági őrt, azt nem lehet verekedésnek nevezni!

A rendőrségi válasz nem tér ki arra, hogy konkrétan milyen segítséget fog nyújtani a városnak, de hangsúlyozza, hogy a város megkapja a szükséges és elégséges rendőri erőt. Csak legyen olyan magyar ember, aki nem menekül el Siófokról.

A rendőrségi tájékoztatás szerint az ügy előzménye az volt, hogy két ember összeverekedett egy siófoki szórakozóhelyen, a biztonsági szolgálat kivezettette őket. Hamarosan megjelent egy "társaság", amelynek tagjai bántalmaztak két biztonsági őrt, majd elmenekültek.

Hamarosan megjelent az enyingi CIGÁNY BŰNHORDA, és brutálisan összeverte a munkájukat végző embereket.

Az ügyben a Siófoki Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. És a súlyos testi sértés, a rasszista indok hol marad?

A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy Siófokon - ahogy Somogy megye többi részén is - a szubjektív közbiztonságérzetet befolyásoló regisztrált bűncselekmények, valamint a közterületen elkövetett jogsértések száma tavaly csökkent, miközben javult a rendőrkapitányság nyomozati munkájának eredményessége.

Ezt annak lehet beadni, akinek tollas a háta, és akkor látta a Balatont, amikor megmutatták neki a térképen

A Somogy megyei hírportál, a Sonline kedden írt arról, hogy a hétvégén egy siófoki szórakozóhely két biztonsági őrét hagyta helyben egy több autóval érkező társaság CIGÁNY BŰNBANDA. A városban terjedő szóbeszéd szerint "újra felbukkantak Siófokon az enyingi romák". A cikkben felidézték azt is, hogy korábban "országos visszhangot váltott ki egy 150-200 fős, zömmel enyingi cigányokból álló társaság hat évvel ezelőtti, ugyancsak "demonstratív célzatú felvonulása" a nyáron legforgalmasabb parti korzón, a siófoki Petőfi sétányon".

Vagyis futott boldog boldogtalan az üvöltöző, randalírozó, riadalmat, félelmet keltő agresszorok elől, akiket a polkorrekt rendőrség nem mert a helyszínen szarrá verni a becsületes többség védelme érdekében.


A Cozma-gyilkosság után azonnal le kellett volna számolnia a hatóságnak az enyingi cigány bűnhordával, nem hagyni őket tovább terebélyesedni. Korábban, amikor az idegen titkosszolgálatok úgy döntöttek, hogy tenni kell valamit, mert elviselhetetlen a cigánybűnözés, és ebbe belebukik az akkori szociálliberális kormány, akkor áldozatul esett pár nem bűnöző cigány a minden bizonnyal hamis zászlós akcióknak. Mert lehetett arra tényleg hivatkozni, hogy ők ártatlan áldozatok.

Itt minden szabad, demokrata és toleráns mindig Amerikára hivatkozik. A bűnben fetrengő New Yorkon kívül ilyen esetek, hogy fehéreket éveken keresztül rettegésben tart egy nigger horda, azt hiszik, előfordulhat? Semmi perc alatt szétlövik őket a zsaruk...

A Balaton csak akkor lesz élhető és biztonságos, ha mindkét partjáról örökre kiszorítják a cigány bűnhordákat. Jövőre meg mondjuk az almádi rendőrkapitány segélykiáltását hallgassuk, mert az enyingiek áttették székhelyüket az északi partra? Persze, előfordulhat olyan eset is, hogy a cigányok éppen rossz emberbe kötnek bele, aki aztán szintén a barátaival tér vissza a tett színhelyére, és pár állatot felültet a felhőre... Akkor ők lesznek a rasszista gyilkosok? Pedig csak előtte rendet kellett volna teremteni még akkor is, ha ez ellen tiltakoznak a legjobban Magyarország gyarmatosítói. Mert úgy tudják markukban tartani az országot, ha még az átlagember pár napos szerény kis nyaralást is semmi más nem hatja át, mint a rettegés és a félelem?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat