HunHír.info

2019. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

A toleranciabajnok Szabó Tímeának többet ér egy zsidó élete, mint egy németé

2015. február 04. 21:01
Kincses Albin - Hunhír.info

justicia250.jpgJobbról, ultraliberálbalról egyaránt beindult az össztűz a Jobbik ellen. Az okot mindenki ismeri, a biztos pártválasztók között 27 százalékon áll a nemzeti erő. Támadja a volt bolsevikból a csillagváltáskor egyből az MDF-nél landolt Bencsik Gábor, és a hungarofób idegennek támogatta, osztódással szaporodott ultralibsi horda nagy arca, Szabó Tímea is. Főleg az utóbbi érdekes, hiszen ők a magyar humanisták, nulla közeli választói támogatással. De azért nyafog, sőt...

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A nőszemély orrát leginkább egy valami bökte Vona Gábor egyik legutóbbi megnyilvánulás kapcsán. Nevezetesen, hogy ledöntött egy tabut, amit megbocsájthatatlan bűnnek tartanak az emlékeztet-kultuszosok: Arra szólította fel a köztársasági elnököt, hogy ne csak a holokausztra, hanem a drezdai bombázásra is emlékezzünk meg: a zsidóság tragédiájára való közös megemlékezés után most közösen emlékezzünk meg a német emberek tragédiájáról is. Mi ez, ha nem hamis szembeállítás? írja blogbejegyzésében Szabó Tímea.

Na amit művel, az a hamis szembeállítás, mert ezzel azt állítja, hogy a bombenholokausztban szénné égetett, lemészárolt német civil nem ér annyit, mint a holokausztban megpusztult zsidó. Ez pedig kőkemény rasszizmus, sőt az antiszemitizmus gerjesztését szolgáló kijelentés, hogy a zsidó népet kollektívan fontosabbnak állítja be, mint a németet. Vona ugyanakkor nem szembe állította a német és a zsidó tragédiát, hanem pontosan az igazság álláspontját képviselve szólított fel: a zsidó áldozatok mellett emlékezzünk a németekre is. És a holokausztmegfogalmazásokra olyan érzékeny orrú kis Szabó Tímea akkor ajvékoljon, ha valamiről van is némi fogalma. Az általa drezdai bombázásnak nevezett esemény a valóságban azt jelentette: Az Európa sok országából Drezdába menekült polgári lakosság ellen 1945 február 13-án és február 14-én végrehajtott angol és amerikai kétnapos szőnyegbombázás volt az emberiség történelmének egyik legnagyobb háborús bűncselekménye és egyben ez volt a legrövidebb idő alatt elkövetett legkegyetlenebb és legtöbb áldozatot követelő tömeggyilkosság is, amiben emberek százezrei szenvedtek borzalmas tűzhalált.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat