HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

”Nem is tudom kit sajnáljak jobban. Navracsicsot, a nemzetet, vagy magamat!”

2014. október 07. 09:34
Hunhír.info

eu-eg-250.jpgNem javasolják Navracsicsot a posztra. Mindenáron meg akarják őt szégyeníteni és azzal Orbán Viktornak üzentek. Nem Navracsics a célpont. Lehet örülni csak nincs minek. Az mindvégig egyértelmű volt, hogy szakmailag nem merik leszavazni. Viszont a politikai döntésnél kiszavazták őt. Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy Junker másik biztosi pozíciót fog ajánlani neki. Illetve elképzelhető, hogy olyan megalázó feladatkört fog neki ajánlani, hogy Navracsics nem fogadja el, és hazajön.

Menedék - Baráthosi

Két lépcsős szavazás volt. A SZAKBIZOTTSÁG 15:14 ARÁNYBAN szakmailag alkalmasnak találta Navracsicsot. (Nem csoda okosabb, intelligensebb és felkészültebb mint az ellenző 14 összesen.) A második körben a tanács szavazott a poszt betöltéséről. Ott sajnos 13:12 arányban ellene szavaztak. Nem javasolják Navracsicsot a posztra. Mindenáron meg akarják őt szégyeníteni és azzal Orbán Viktornak üzentek. Nem Navracsics a célpont. Lehet örülni csak nincs minek. Az mindvégig egyértelmű volt, hogy szakmailag nem merik leszavazni. Viszont a politikai döntésnél kiszavazták Őt. Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy Junker másik biztosi pozíciót fog ajánlani neki. Illetve elképzelhető, hogy olyan megalázó feladatkört fog neki ajánlani, hogy Navracsics nem fogadja el és hazajön. Ezt csak legvégső esetben fogja választani. Szóval jelenleg az a biztos, hogy semmi nem biztos. Sajnos. Pedig állítólag az EU a választások után jobbra tolódott. Mi lenne ha nem tolódott volna jobb..

Váborffy Hunor - Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat