HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Elkezdődött a háború a nemzetek Európájáért

2014. április 07. 09:17
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Vona Gábor, a Jobbik elnöke reggeli rádióinterjújában a lényegre tapintva egyből a párt előtt álló hatalmas feladatot vázolta hallgatóságának. A konstruktív ellenzékiség útján továbblépve, és azt az elvet továbbra is következetesen képviselve, hogy ami jó az országnak és a nemzetnek, azt a Jobbik támogatja, ami ezzel szemben áll, azt elveti és elfogadhatatlannak tartja, gyakorlatilag a hétfő reggeli megszólalásával megkezdődött az a hatalmas küzdelem, amely súlyában, mértékében a párt parlamenti politizálásának európai szintű továbbvitele lehet. A soron következő nagy megmérettetés, az EP-választásnak a tétje a magyarság szempontjából legalább olyan fontos, mint az országgyűlési képviselőválasztásé. Ha az euroszkeptikusnak nevezett erők előretörnek, akkor a nemzeti érdekek képviselete a globális térfélen is erőteljesebb lehet, sőt, ami a legfontosabb, olyan irányba viheti el Európát, amellyel még egy nemzetben gondolkodó is azonosulni tud. A Nemzetek Európája koncepció sikeres megvalósítása a globális térfélen egyrészt az ország gazdasági, társadalmi, politikai szuverenitását erősítheti, másrészt olyan pozícióba is hozhatja Magyarországot, amelyben gazdasági és politikai előnyre tehet szert. Magyarország akkor lesz igazán az Európához köthető, ahhoz a kontinenshez, amelyhez a legrégibb idők óta tartozik, ha magyar érdekeket és a magyar nemzetpolitikát ezen a fórumon is következetesen képviselni tudja.

Menedék - Atilla

Az előttünk lévő pár hét a nemzetben gondolkodók számára tehát újabb harcot, újabb küzdelmet jelent, és háborút azokkal az erőkkel szemben, amelyek a hatalmat a világ urai szemszögéből és szempontjai alapján akarják koncentrálni, visszavetve azokat az erőfeszítéseket, amelyek minden nemzet sajátosságából, a hovatartozás érzetéből adódnak. Ha a nemzetek Európájában gondolkodó erők nagyobb súllyal bírnak a központi döntéshozó szervekben, akkor nagyon leegyszerűsítve az az ősi mondás érvényesülhet pozitív értelemben, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Az EP-választásokon való jó jobbikos szereplés a párt egyik politikai pillérét jelentő nemzetpolitika kiterjesztését és erősödését jelentheti, ez szolgálhatja legjobban a jelenlegi viszonyok közepette alkalmazható határon túli nemzetgyesítést, belpolitikai viszonylatban pedig ez támaszthatja alá igazán a Jobbik egyik legfontosabb jelszavát, a szebb jövőt és a szebb jövedelmet.

A nettó befizető Magyarország sikeres és erős európai parlamenti jelenléte Magyarország bel- és külpolitikájában a tartalmi nemzeti radikalizmus további térhódítását ígérheti és alap lehet ahhoz - bármilyen furcsán hangzik is -, hogy a párt előtt álló belpolitikai célt, a 2018-as győzelmet beteljesíteni tudja.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat