HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

”Takarodj, te náci gyilkos” - megint bebizonyították végtelen toleranciájukat a rettegők

2014. február 14. 21:15
Kincses Albin - Hunhír.info

zsid-csillag.jpgAz utóbbi időben az egyes antifa, liberálanarchista és gerontozombi csapatok egyre inkább uralják a közterületeket. Hidakat, épületeket foglalnak el, nem tabu még a köztársasági elnöki palota sem, mert biztosra mennek. Tudják, hogy az antiszemitizmus vádjától rettegő hatóságok úgysem mernek fellépni ellenük, az általuk folyamatosan megtámadott szélsőjobboldaliak pedig nem ütnek vissza. Vona Gábort egy erőszakos antifa akarta megtámadni esztergomi fórumán.

Menedek - Engdahl

Egy idősebb férfi megfenyegette Vona Gábort, a Jobbik elnökét, amikor belépett a Jobbik esztergomi rendezvényhelyszínére. "Takarodj, te náci gyilkos a zsinagógából!" - üvöltötte, és megindult a pártelnök felé. A rendezvényt biztosító, "Kampánycsapat" feliratú kabátot viselő jobbikosok a férfit megakadályozták, hogy rátámadjon a párt elnökére és kitessékelték a helyszínről. Korábban egy idősebb, zavartnak tűnő nőt vezettek ki az előcsarnokból, aki hangosan szidalmazta a művelődési ház vezetőjét, amiért helyet adott a Jobbiknak az épületben.

A helyzet egyre vadabb, mert a liberális antifa hálózatos rettegőharcos csürhe egyre agresszívabban akarja másokra ráerőltetni saját véleményét és vélt igazságát. Miután kezdeti akciójukat, a hahás libsik híd- és egyetemfoglaló garázdálkodásaikat tétlenül nézte a jogvédők minősítésétől rettegő rendőrség, iszonyú módon elszemtelenedtek. Az egykori netrabbikból utcán handabandázó, előjogokat, saját maguknak pozitív diszkriminációt követelő, a "csak nekünk van fájdalmunk, minden más le van sz*rva" jelszavát hirdető utcai garázdák, idősek és fiatalok egyaránt, azzal a biztos tudattal hajtják végre erőszakos cselekményeiket, hogy a rendőrség úgysem meri feloszlatni őket, és ha velük szemben védekező akció történik, a kormány bocsánatot kérve csúszik-mászik hazai és idegen szervezeteik előtt.

A félelemben fuldoklók most is bebizonyították, hogy mennyire toleránsak és humanisták, mint azt oly fennhangon hirdetik, hiszen előre bejelentett szándékkal akarták megakadályozni, egy, a választók jóvoltából a parlamentbe került politikai erő kampányrendezvényét. A rendőrség tudomásul vette a nyilvánvaló hisztériakeltéssel és a többség érzékenységének súlyos megsértésével járó ellenrendezvényt, ahelyett, hogy csuklóból betiltotta volna az őrjöngők szeánszát.

Mindenki emlékezhet rá, hogy tavaly tavasszal zsidó parancsra még egy motoros rendezvényt sem lehetett megtartani, mert a 150 évre visszanyúló hagyományokkal rendelkező motoros társadalom nemzetközi jelszavával, az Adj gázt! címmel hirdette meg a rendezvényt, és ez méltóságában sértette meg állítólag azokat, akik bizonyos okok miatt ezt a vegyi terméket nem szívlelik.

A Jobbik elnöke, Vona Gábor csak a biztonságiak fürgeségének köszönhette, hogy nem esett baja, hiszen nem tudni, hogy nem viselt-e valamiféle fegyvert véres szemű támadója, akit a rendőrök ahelyett, hogy azonnal előállítottak volna, hagytak szabadon elvonulni. Ha mondjuk egy zsidó rendezvény szónokát fogadják ilyen agresszióval ellentüntetők, és akarnak behatolni a rendezvénynek helyet adó épületbe, ráadásul megfenyegetnek valami csodarabbit, vagy más varázslóembert, rendőrhad teperte volna le őket, és az egész cionista világsajtó amiatt őrjöngött volna, hogy már a tetthelytől kilométerekre nem fogták le a titkosrendőrök a zsidókat gyilkolni akaró nyilasnácifasisztát.

A Jobbik kampánycsapata megakadályozta a pártelnök megtámadását, de véletlenül sem gondolhatja senki sem, hogy fizikai erőszakot alkalmaztak volna az agresszorral szemben. Noha egy-két gyomrost nyugodtan be lehetett volna vinni a terroristának, még erre is vigyáztak, mert ebben az esetben természetesen nem a megtámadott pártelnökről, hanem a szegény, vétlen, ártatlan protestálót bántalmazó fasiszta gorillákról szólna a történet. Valahogyan nem jó ez így, jó lenne már ha az uszítók is észbe kapnának, mert előbb-utóbb olyan gáz lesz ebből az agresszióhalmazból, hogy aztán majd okkal lehet rinyálni a gazdiknál és rokonoknál a reakcióikra adott méltó válasz miatt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat