HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Lovas István: Nyílt levél a „hivatalos Nyugatnak”

2014. február 14. 09:37
Hunhír.info

buzi_jezus.jpgSzáz és száz milliók hullajtottak könnyet, amint az amerikai, angolszász és a nyugat-európai országok médiumai nem a Szocsiban folyó téli olimpiai játékokra fordították a legtöbb kamerát és vele a legnagyobb figyelmet, hanem arra, hogy volt egy olyan helyiség az egyik épületben, ahová a szörnyű Putyin-rendszer munkásai nem egy, hanem két vécéülőkét helyeztek el, míg az egyik csapból sárga víz folyt.

Tragédiák, amelyekhez hasonlók nyilván soha máskor nem fordultak elő, beleértve az Atlantában 1996-ban megrendezett nyári olimpiai játékokat.
De még ennél is nagyobb figyelem fordult arra, hogy Oroszországban mennyire el vannak nyomva a homoszexuális emberek.
Mely tudósítások nyomán a nyugati világ közvéleményének kevésbé tájékozott része hajlamos azt hinni, hogy „Putyin birodalmában” tilos a homoszexuális aktus. Nem, nem tilos. Annak propagálása az, méghozzá kiskorúaknak.
Hatalmas tiltakozást váltott ki épp a Szocsiban megrendezett téli olimpiai játékok alkalmával az, hogy Oroszországban tilos az istenkáromlás.

De ezt a levelet nem ezért írtam. Hanem azért, hogy felkérjem mindazon kormányfőt, akik tüntetőleg távolmaradtak vagy bejelentették távolmaradásukat, holott netán nem is akartak a játékokon részt venni, valamint a Putyin-rendszer ellen demonstráló LGBT (leszbikus, meleg, stb.) lobbi csoportokat, valamint a nemzetközi PEN-klubot, hogy e pillanattól kezdve ne hallgassanak, hanem legalább ugyanilyen eréllyel álljanak ki tiltakozni azért, amiért 2015-ben a férfi kézilabda világbajnokságot Katarban rendezik.

Sőt, ne csak eddigi hallgatásukat törjék meg, de hangosan tiltakozzanak az öbölbeli sejkség borzalmas emberjogi teljesítménye miatt.
Katarban, kedves címzettek, az azonos neműek közötti szexuális aktust a törvény bünteti. A munkahelyeken diszkriminálják őket, mégpedig jogszabállyal. Szintén törvényileg hátrányos megkülönbözetés éri őket az áruk és szolgáltatások nyújtásában. Házasodásról az egyneműek nem is álmodhatnak. Gyermeket örökbe melegek nem fogadhatnak. A katonaságnál nem teljesíthetnek szolgálatot. A nem („gender”) megváltoztatása tilos, hogy csak néhány tiltást soroljak fel.
Ami pedig az istenkáromlást illeti, próbálja valaki Dohában vagy a fővároson kívül is bárhol, egy helyi lakos hallótávolságában Allahot bántani.

Tiltakozásuknak Tamim bin Hamad Al-Szani sejk, Katar emírje nyilván nagyon fog örülni, mert olyat eddig még nem látott. De az is lehet, hogy e dúsgazdag ország netán leállítja egy időre a cseppfolyós gáz küldését a tiltakozók országába. Netán makacskodik, amikor továbbra is együtt kellene működnie az USA kormányával a közel-keleti amerikai„rend” fenntartásában.

De ha továbbra is hallgatnak kedves címzettek, kénytelen vagyok arra a következtetésre jutni, hogy ismét kiderült: önöket ezúttal sem az „áldozatok” sorsa érdekli, hanem csupán bele akartak rúgni Putyin elnökbe. Amit persze szabad, de akkor ne hazudozzanak ismét, mint teszik azt éjjel-nappal, amikor az emberi jogokról – hm – brekegnek célpontjaikat minden esetben haszonelvűen megválasztva.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Erdély társasjáték
Erdély társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat