HunHír.info

2019. Újkenyér hava 24. nap, Vázsoly napja.

”Buzulni kellett állásuk megtartásáért egyes műsorvezetőknek a Retek Klubban, avagy lúzerek a médiában”

2013. december 12. 13:32
Hunhír.info

novak-elod.jpgEzután beindult a média világában egyre szervezettebbé váló, az érdekeit agresszívan érvényesítő homoszexuális lobbi (szebb jövőt nektek is, RTL-es fiúk!), és villámgyorsan megroppantotta Sebestyén Balázs gerincét. A bűnbánó műsorvezetőnek csókot kellett váltania Vadon Jánossal. Miután a műbuzulással sikeresen hülyét csináltak magukból, az RTL törölte a műsorukat.

Menedék - Baráthosi

Nemrég a Hallgatói Hálózat (HaHa) egyik aktivistája úgy döntött, hogy lecsap a női nemre. No, nem úgy, ahogyan tisztelt olvasóim gondolják. A liberális atyafit az akasztotta ki, hogy a gyengébb nem képviselőit ingyen is beengedik egyes szórakozóhelyekre (az ilyeneknek nincs jobb dolguk?), mivel meglátása szerint ez a gyakorlat szexuális tárgyként (?) tünteti fel a nőket. Azt nem tudjuk, hogy a furcsa világlátású gyerek otthonról hozta-e magával a hülyeséget, netán a liberális szervezetben ragadt rá, egy azonban biztos: feljelentette az egyik szórakozóhelyet az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál az általa vélt "szexuális diszkrimináció" miatt. És persze úgy látja, hogy mi, magyarok hülyék és éretlenek vagyunk egy ilyen vitára. Értik, ugye? Nem vele van a gond, mi vagyunk a hibásak! Innen üzenem neki: Szilárdka, édesanyádat holnap is előre fogom engedni az ajtónál, oszt maximum toppanthatsz egyet mérgedben, ha nem tetszik. No de mivel van ez az Egyenlő Bánásmód Hatóság nevű sóhivatalunk, van végre olyan hivatalos szervezet is, aki adott arról egy pecsétes papírt, hogy a női kiváltságok miatt frusztrált Szilárdunknak van igaza.

Sebestyén Balázs, az egyik kereskedelmi rádió reggeli műsorában felvetette: „Nem az van, hogy Szilárd a pasikra gerjed?”. Őszintén szólva nekem is gyanús, de ehhez semmi közünk, hiszen ez Szilárd magánügye. Ezután beindult a média világában egyre szervezettebbé váló, az érdekeit agresszívan érvényesítő homoszexuális lobbi (szebb jövőt nektek is, RTL-es fiúk!), és villámgyorsan megroppantotta Sebestyén Balázs gerincét. A bűnbánó műsorvezetőnek csókot kellett váltania Vadon Jánossal. A két műsorvezető a csókjelenet előtt kb. annyira tűnt lazának, mint mókus az erdőtűzben: ideges testbeszédük egyértelművé tette, hogy egy olyan megrendezett jelenetről van szó, amit egyikük sem akar, és mindketten rettegnek a következményeitől. Joggal. Miután a műbuzulással sikeresen hülyét csináltak magukból, az RTL törölte a műsorukat. Egyes sajtóvélemények szerint azért, mert a büszkeségükben megsértett melegek így álltak bosszút a két, nyilvánosan prostituálódott műsorvezetőn a sérelmeikért. Nem tudjuk, mi az igazság, egy azonban biztos: megérdemelték. Hiába, no: aki az RTL-ben mélyre hajol, az ne csodálkozzon, ha lesznek ott lelkes jelentkezők, akik élnek a lehetőséggel…

Novák Előd - Facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat