HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

A fejlett nyugat retteg a keleti cigány élősködők rohamától

2013. március 05. 07:54
Kincses Albin - Hunhír.info

cigany_250.jpgA britek mellett a németek is félnek attól, hogy 2014-ben a megnyíló kapukon romániai és bulgáriai cigány élősködők százezres tömege jelenik meg országukban. Rettegnek attól, hogy a cigány élősködők ellátása rengeteg pénzbe fog kerülni az egyéb nemkívánatos jelenségek felerősödése mellett. A cionista körök által lerasszistázott magyarországi Jobbik cigánybűnözést boncolgató fellépései szolid leányregények lesznek ahhoz képest, amit a nyugati bevándorlásellenes politikai erők bevetnek az élősködők eltávolítására.

Magyar Menedék - Grandpierre

A németek egyre jobban félnek a román és bolgár bevándorló cigányok áradatától, mivel 2014-től számukra is érvénybe lépnek a munkavállalási könnyítések. (A munkavállalók szabad áramlásának életbe lépése a magyarok számára már 2011. májusától megtörtént.) A Bild.de tudósítása és az általa hivatkozott televíziós interjú egyértelműen jelzi, hogy a németek számára a cigánykérdés súlyosabbnak tűnik, mint az iszlám.

A műsorban egy bolgár származású énekesnő arról beszél, hogy tapasztalatai szerint mennyire nem képesek beilleszkedni hazájában a cigányok. A z elhangzottak szinte sokkolták a németek többségét.

A német munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit (BA) vezetője, Frank-Jürgen Weise nyilatkozata szerint jövőre 120-180 ezer bolgár és román is érkezhet, de a bevándorlás fokozódása, jóval alacsonyabb számokkal ugyan, de már most is nagyon érezhető. Attól tartanak, hogy sokan csak a kiemelkedő szociális juttatások miatt kelnek útra, alacsony képzettséggel vagy képzettség nélkül és rossz egészségi állapottal érkeznek majd. Így áttelepülésük, ellátásuk milliárdos kiadást is jelenthet.

A polkorrekt módon bolgár és román munkavállalókként jellemzett cigány élősködőtől a britek is legalább ennyire félnek, náluk szintén 2014-ben esedékes majd a munkavállalók szabad áramlásának lehetővé tétele. Állandó téma lett az ottani sajtóban és politikában a bevándorlás, vagy a bevándorlóknak járó szociális juttatások különböző mértékű korlátozása.

Ha a beilleszkedésre képtelen cigány zömegek ellepik a nyugati nagyvárosokat, és hasonló életvitelt folytatnak, mint szülőhazájukban, a helyi nemzeti pártok politikai kampányának sarokpontja lesz a cigánybűnözés elleni fellépés. A franciák már jelezték: ha a cigány élősködők áradatával nem tud mit kezdeni a kormányzat, népszavazásra bocsájtják a kilépést az unióból. Minden bizonnyal a cigánykérdés legalább olyan súllyal jelenik meg az adott országok belpolitikájában, mint korábban a fekete, vagy az iszlamista bevándorlók ügye. Csak mások az alapjellemzők. A színes bőrűek korábban a nyugati államok egykori gyarmatairól érkeznek, és mondhatnánk azt is: nem kellett volna korábban leigázni idegen országokat és népeket a "fejletteknek", akkor nem lett volna ez a probléma. De a keleti cigányokkal kapcsolatosan nincs ilyen kényszer, és előre borítékolható: a cionista körök által lerasszistázott magyarországi Jobbik cigánybűnözést boncolgató fellépései szolid leányregények lesznek ahhoz képest, amit a nyugati bevándorlásellenes politikai erők bevetnek az élősködők eltávolítására.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Új világ született 1918-1923 - Schmidt MáriaÚj világ született 1918-1923
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 511 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat