HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Európa közismert kirekesztői ismét uszítottak az Újszínház ellen

2013. február 02. 08:30
Kostás Roland - Hunhír.info

uj_szinhaz.jpgLassan cionkultikus magasságokba emelkedik a kis magyar színház elleni gyűlölet. Európa közismert kirekesztői a mai napig nem tudják megemészteni, hogy adva van egy teátrum az öreg kontinensen, amelyet nem akolbeliek dirigálnak, s nem mérgezik kozmopolita, multikulti szeméttel a más tartalmú és irányulású feltöltekezésre vágyókat.

Menedék - Bayer

Memorandumot olvastak fel ausztriai és más európai, természetesen européer kulturkamfosok irányította színházakban pénteken este a budapesti Újszínház új vezetőinek egy évvel ezelőtti kinevezése elleni tiltakozásul - írta az APA osztrák hírügynökség a szervező közlése alapján.

A kezdeményező, a bizonyára véletlenül Markus Kupferblum ausztriai ZSIDÓ származású rendező azt közölte a hírügynökséggel, hogy a megmozduláshoz a legtöbb ausztriai színház, valamint többek között a berlini Komische Oper és a párizsi Theatre Rond-Point is csatlakozott.

A kezdeményezés Facebook-oldalán olvasható memorandumban úgy fogalmaznak: ma egy éve annak, hogy Budapesten a város egyik legjelentősebb színházát egy jobboldali radikális nézeteket képviselő intendánsnak adták át. A színházban azóta "uszító" darabok kerülnek színpadra - írták. A kinevezést a rasszizmus európai újraéledését jelképező "tabusértésnek" látják, és ezért mindenkit arra hívnak fel, hogy lépjen fel a tolerancia, a sokszínűség támogatása és a gyengébbekkel való szolidaritás mellett hazájában és közvetlen környezetében egyaránt. (Az természetesen nem érdekli a kirekesztő gyűlölet-metélteket, hogy az intendáns már régen az égből tekint le a világon elszabadult, a törpe kisebbség által irányított gyűlöletre.)

A ZSIDÓ Kupferblum tavaly az Újszínház vezetőváltása kapcsán hívta fel a színházi szakmát és a közönséget, hogy együtt ünnepeljék - a vezetőváltás napján - február 1-jén az európai színházi tolerancia napot.

Nő az antiszemitizmus - nyüszítik a zsidóság önjelölt kultúrterroristái és véleményvezérei szerte a világon. Beleröfögik rettegésüket az éterbe, az internet világába, minden létező kommunikációs felületen, közben meg brutális erőszakossággal hirdetik: csak az elfogadható, követendő és megvalósítható a többség számára, amit ők hirdetnek, jóváhagynak. Ők mondják meg, mi az uszító, mi nem, mi a helyes, és mi a helytelen, és aki nem engedelmeskedik kellő mértékben és gyorsasággal parancsaiknak, azt antitoleránsnak, rasszistának, potenciális gyilkosnak bélyegzik. Ők mérgezik a legjobban a világ levegőjét, a gyűlölölet prófétái, a kiválasztottak önjelölt kiválasztottjai, akik habozás nélkül odadobják saját többségüket is csak azért, hogy gyűlölethatalmuk erősödhessen. Az átlag zsidó meg éppen úgy beveszi a mérget, amelyet ők adagolnak, mint az átlag, a dolgok mélyére nem néző nemzsidó. Az átlag zsidó uszítással szétmosott aggyal aztán retteg, fél, és mint a bekerített vadállat, támadni kezd.Úgy retteg az agyába kalapált fantomoktól, hogy minden reakciója agresszió lesz az őt elpusztítani akarókkal szemben. Mert ezt akarják azok, akik az ő lelkét, gondolatait, érzelmeit uralni akarják éppen úgy, mint a nemzsidókét. Mert akkor övéi társaságát keresi, csak bennük bízik, és remél tőlük oltalmat, és a többségiekkel szemben mindenütt a világon ellenséges lesz. Nem olvad közéjük, őrzi kívülállóságát,és ha úgy irányítják, a hatalomra tör. Áldozat éppen úgy, mint azok, akiket őt felhasználva támadnak, eltaposnak, padlóba döngölnek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat