HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

A szocion szemfényvesztésre a magyar vonal erősítésével kell válaszolni

2013. január 04. 09:23
Koldus Kálmán - Hunhír. info

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom a Fidesztől megcsömörlött jobboldali demokratákat is várja. A mozgalom vezetői szerint lesznek ismert jobboldali arcaik, neveket azonban nem árultak el - titokzatoskodott a cionista szekta házi portálja. Ezt a magas labdát viszont mindenképpen le kell ütni! Ha egy magyar bolyong a világban, és találkozik egy másikkal, nem azt kérdezi tőle, hogy komenista vagy- é, vagy nacionalista, jobbos-e, vagy balos, hanem a magyarság az összekötő kapocs. Ez kódolva van minden emberben. Ezt a rejtett dolgot kell előhozni, aztán a kufárok, szolgák, bóherek, européerek és egyebek mehetnek, - melegebb éghajlatra. A kormányrúd közelébe sem juthatnak.

Menedek - Engdahl

Nincs új a nap alatt, de nem az a lényeg, hogy már korábban elhangzott: se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar. Egyszerűen ezen mondás alapján kell polizálni, ezt kell tudatosítani, és már ki is van húzva a szocion kígyó méregfoga. A magyar nemzethez, múltjához, jelenéhez és várt jövőjéhez kell ragaszkodni, és ez felülírja az ideológiai kérdéseket. mert ilyenek valójában nem is léteznek, kitaláltak és természetellenesek. A magyarsághoz, a kultúrához, az identitáshoz való hűség lehet az egyetlen rendező elv. Ez határozhatja meg a közösségi magatartás formákat, ez lehet az alapja a szabadságnak is, aztán olyan csinált varázslatokat, hogy liberalizmus, világpolgárság, européerség a szemétre lehet hajítani. Miért? Mert veszélyezteti a magyar érdekeket. Az egyetlen járható út a magyarérdek-védelem, az identitás erősítés, a magyar büszkeség kifejezése és hangoztatása. A demokraták nem ezt az utat járják, ők nem magyar, hanem idegenérdek-védők. Csak erre kell felépíteni a kommunikációs stratégiát. Mert ezt mindenki megérti.

Ha egy magyar bolyong a világban, és találkozik egy másikkal, nem azt kérdezi tőle, hogy komenista vagy- é, vagy nacionalista, jobbos-e, vagy balos, hanem a magyarság az összekötő kapocs. Ez kódolva van minden emberben. Ezt a rejtett dolgot kell előhozni, aztán a kufárok, szolgák, bóherek, européerek és egyebek mehetnek - melegebb éghajlatra. A kormányrúd közelébe sem juthatnak.

Ha a Fidesz erre az útra nem is léphet rá, a Jobbik szabadon megteheti. Ezért is üdvözöltem a Jobbik frakcióvezető-helyettese, Volner János utóbbi két megszólalását, amelyekben az ellenzéki párt kötelező ellenzékisége mellett a párt ezirányú politikai lépéseit körvonalazta. Noha mérget nem veszek rá, de azt sejtem, hogy Vona Gábor pártelnök idei nagygyűlésükön is legalább olyan meghökkentő, de emellett egyszerűen megmagyarázható új bejelentéssel borzolja a gyarmatosítók szolgái idegeit, mint tavaly, amikor azt mondta: "nem vagyunk demokraták."

Abban biztos vagyok, hogy nem azt mondja, hogy mi nem a nemzeti erő, hanem azt, hogy a jelenlegi bel- és külpolitikai helyzetben miként minősíthető. Hozzáteszem, nem beszéltem erről a párt prominenseivel, mégis van egy olyan érzésem, hogy idén Vona Gábor magyarérdek-védő anticionista pártnak fogja nevezni az általa vezetett, és mindenképpen megkerülhetetlen politikai erőt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat