HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

A szocion szemfényvesztésre a magyar vonal erősítésével kell válaszolni

2013. január 04. 09:23
Koldus Kálmán - Hunhír. info

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom a Fidesztől megcsömörlött jobboldali demokratákat is várja. A mozgalom vezetői szerint lesznek ismert jobboldali arcaik, neveket azonban nem árultak el - titokzatoskodott a cionista szekta házi portálja. Ezt a magas labdát viszont mindenképpen le kell ütni! Ha egy magyar bolyong a világban, és találkozik egy másikkal, nem azt kérdezi tőle, hogy komenista vagy- é, vagy nacionalista, jobbos-e, vagy balos, hanem a magyarság az összekötő kapocs. Ez kódolva van minden emberben. Ezt a rejtett dolgot kell előhozni, aztán a kufárok, szolgák, bóherek, européerek és egyebek mehetnek, - melegebb éghajlatra. A kormányrúd közelébe sem juthatnak.

Menedek - Engdahl

Nincs új a nap alatt, de nem az a lényeg, hogy már korábban elhangzott: se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar. Egyszerűen ezen mondás alapján kell polizálni, ezt kell tudatosítani, és már ki is van húzva a szocion kígyó méregfoga. A magyar nemzethez, múltjához, jelenéhez és várt jövőjéhez kell ragaszkodni, és ez felülírja az ideológiai kérdéseket. mert ilyenek valójában nem is léteznek, kitaláltak és természetellenesek. A magyarsághoz, a kultúrához, az identitáshoz való hűség lehet az egyetlen rendező elv. Ez határozhatja meg a közösségi magatartás formákat, ez lehet az alapja a szabadságnak is, aztán olyan csinált varázslatokat, hogy liberalizmus, világpolgárság, européerség a szemétre lehet hajítani. Miért? Mert veszélyezteti a magyar érdekeket. Az egyetlen járható út a magyarérdek-védelem, az identitás erősítés, a magyar büszkeség kifejezése és hangoztatása. A demokraták nem ezt az utat járják, ők nem magyar, hanem idegenérdek-védők. Csak erre kell felépíteni a kommunikációs stratégiát. Mert ezt mindenki megérti.

Ha egy magyar bolyong a világban, és találkozik egy másikkal, nem azt kérdezi tőle, hogy komenista vagy- é, vagy nacionalista, jobbos-e, vagy balos, hanem a magyarság az összekötő kapocs. Ez kódolva van minden emberben. Ezt a rejtett dolgot kell előhozni, aztán a kufárok, szolgák, bóherek, européerek és egyebek mehetnek - melegebb éghajlatra. A kormányrúd közelébe sem juthatnak.

Ha a Fidesz erre az útra nem is léphet rá, a Jobbik szabadon megteheti. Ezért is üdvözöltem a Jobbik frakcióvezető-helyettese, Volner János utóbbi két megszólalását, amelyekben az ellenzéki párt kötelező ellenzékisége mellett a párt ezirányú politikai lépéseit körvonalazta. Noha mérget nem veszek rá, de azt sejtem, hogy Vona Gábor pártelnök idei nagygyűlésükön is legalább olyan meghökkentő, de emellett egyszerűen megmagyarázható új bejelentéssel borzolja a gyarmatosítók szolgái idegeit, mint tavaly, amikor azt mondta: "nem vagyunk demokraták."

Abban biztos vagyok, hogy nem azt mondja, hogy mi nem a nemzeti erő, hanem azt, hogy a jelenlegi bel- és külpolitikai helyzetben miként minősíthető. Hozzáteszem, nem beszéltem erről a párt prominenseivel, mégis van egy olyan érzésem, hogy idén Vona Gábor magyarérdek-védő anticionista pártnak fogja nevezni az általa vezetett, és mindenképpen megkerülhetetlen politikai erőt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat