HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Egy németországi bulvárlap is iszlámgyalázó rajzzal jelentkezik

2012. szeptember 21. 08:15
Kostás Roland - Hunhír.info

Iszlámellenes karikatúrával a címlapon tervezik megjelentetni egy németországi szatirikus lap következő számát. Gudio Westerwelle külügyminiszter először sopánkodott kicsit, aztán kijelentette: nem a konkrét kiadványra vonatkozik azon megállapítása, hogy nem szabad olajat önteni a tűzre. Nem lehet nem észrevenni, ahogyan zajlik a világméretű uszítás, hogy a következményeket majd a vérig sértett iszlamisták nyakába varrják.

Menedék - Bayer

Iszlám témájú karikatúrával a címlapon tervezik megjelentetni egy német szatirikus lap következő számát, Gudio Westerwelle berlini sajtótájékoztatóján kifejtette: "a véleményszabadság nem a más vallásúak sértegetésének szabadsága", és aki a vélemények szabadságára hivatkozik, annak a felelősséget is vállalnia is kell a véleményéért.

A német diplomácia vezetője ezt újságírói kérdésre válaszolva mondta, azzal kapcsolatban, hogy a Titanic című szatirikus lap szerkesztősége a következő szám címlapjára muzulmán témájú karikatúrát tervez. Westerwelle hangsúlyozta, hogy megjegyzése nem konkrét kiadványra vonatkozik. Hozzátette: óv attól, hogy bárki is "olajat öntsön a tűzre".

A Titanic főszerkesztője csütörtökön azt közölte, hogy a következő, szeptember végi szám címoldalán megjelenő karikatúra egy muzulmán harcost ábrázol, a karjában Bettina Wulff-fal, Christian Wulff volt német államfő feleségével, aki újabban gyakran szerepel a bulvárlapokban. A rajz alatt egy felirat is áll majd, amely szerint "felfordult a nyugati világ - Bettina Wulff Mohamed-filmet forgat".

Szépen megindították az amerikai zsidók a hadműveletet, média világhatalmuk segítségével már a legszutykosabb beduin faluba, vagy néger kunyhóba is eljutott a célzott üzenet, az alsóbbrendű kutya hergelése. Így aztán egyből beindult a dühös reakció, forrong a világ, az uszítók tessék-lássék elhatárolódnak, aztán dörzsölik szőrös mancsukat. Lesz elég alakalom a beavatkozásra, megint lehet majd iszlám terroristákról regélni, külső, belső beavatkozásokat sürgetni. A média világhatalom majd keresztény-muzulmán ellentétet farag az egészből, mint ahogyan először a kopt-keresztények nyakába akarták varrni a Mohamed gyalázó film elkészítését. A cionisták megint kimaradnak a történetből, a most, ebben a helyzetben kiválóan "használható" keresztény Európa, illetve a vallás hívei szerte a világban állnak majd szemben a "gonosz" iszlámmal. A világhatalom meg majd leír pár emberveszteséget a saját csapatából, de ez csak járulékos költség. A katonai, politikai haszon meg óriási mértékű lesz.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat