HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Dániel Péter csütörtökön támad Horthyra - A rossz hírű ügyvéd szerint a Hunhír.info „a nyilas brigantik hangja” (frissítve)

2012. május 14. 20:42
Szalay László - Hunhír.info

horthy-kereki.jpgA kaszinótojásos, bolond ügyvéd ismét akciózik. Dániel Péter most éppen a vasárnap felavatott Horthy-szoborra haragszik. Korábban már jelezte: ha jobban lesz, a szobrot „meglátogatja” és leönti vörös festékkel. Ma este fél nyolc körül fészbuk oldalán bejelentette: csütörtökön Kerekibe látogat, s „könnyed séta” keretében nemcsak a Horthy-szobornál teszi tiszteletét, hanem szívesen találkozik a gój motorosokkal is.

Menedék - Baráthosi

Még a Horthy-szobor vasárnapi felavatása előtt az alábbi szöveg jelent meg a bolond, mosdatlan szájú ügyvéd fészbuk oldalán:

„Egész alakos Horthy-szobrot avatnak most vasárnap, a Somogy megyei Kerekiben. Én pedig azt tervezem, hogy amint jobban leszek, meglátogatom ezt a felháborító, szégyenletes műalkotást és leöntöm vörös festékkel. Ezzel emlékezem majd meg erről az ócska, háborús bűnösről és milliónyi honfitársunk értelmetlenül kiontott véréről. Ráadásul a szobor is sokkal kifejezőbb lesz így. Azután leülöm ezt is.”

A bolond ember tehát fenti szövege írásakor nem érezte jól magát, aggódtam is érte. Azt azonban különösnek tartottam, hogy előre bejelenti a bűncselekmény elkövetését. Ezért itt és most szeretném felhívni a rendőrség szíves figyelmét arra a tényre, hogy a hatályos törvények szerint a billent agyú, mosdatlan szájú Dániel Péter ellen azonnal eljárást kellene indítani. Hiszen közölte, mire készül.

A dánieli fenyegetés után, vasárnap felavatták Kerekiben Horthy Miklós szobrát. Ott voltam, meghallgattam az összes beszédet. A gój motorosok vezetője is szót kért, s az ő beszámolójából értesültem a bolond Dániel vörös festékes tervéről. Természetesen sem a gój motorosok, sem más nem fenyegette meg Dánielt, csupán a fából készült Horthy-szobor alkotója állt elő azzal a szerény javaslattal: ha a tuskó Dániel Péter ígéretéhez híven Kerekibe érkezik, ő nagyon szívesen embert farag belőle.

A szoboravatás után aztán újra megszólalt a bolond ügyvéd:

„Vajon milyen pofát vágtak volna a szélsőjobbos bitangok, ha ma Rákosi-szobrot avattak volna Csepelen, mondjuk korabeli, munkásőr jelmezbe öltözött figurák? És közben teli pofával dicsérték volna ’Sztálin legjobb magyar tanítványát’... Ostoba, aljas, gonosz dolog volt ez a mai színjáték Kerekiben. Minden értelmes, tisztességes magyar demokratát arcul csaptak ezzel. A hatszázezer zsidó mártírt pedig újra megalázták. Nagyon szégyellem ma, hogy magyar vagyok és nagyon fáj, hogy senki nem emelte fel a szavát ez ellen a gyalázat ellen.”

„A hatszázezer zsidó mártírt újra megalázták” – írja a mosdatlan szájú ember. Neki mindenről ez a kerek, mítikus szám jut az eszébe. Bolond ugyan ez az ember, de a pavlovi reflex még működik. Na de ugorjunk, mégsem számtanórán vagyunk.

Ma újabb bejegyzésekkel gazdagodott a billent agyú ember fészbuk oldala. Íme egy rövid szöveg:

„Na vitéz kőbányai Hóhér Miklós, még három nap és találkozunk. Az új-nyilas, gój motoros haverjaidnak meg üzenem, hogy kössék fel az árpádsávos gatyájukat!”

Szerencsétlen Dániel! Azt hiszi, szellemes, amit ír. A „kőbányai” és a „Hóhér”! Vajon mennyit agyalhatott ezen a primitívségen a szélsőbalosságba gárgyult ügyvéd?

A legfrissebb Dániel-közlemény e sorok írása előtt néhány perccel, valamivel este fél nyolc után bukkant fel a bolond ember fészbuk oldalán:

„Tájékoztatom a kedves magyar rendőrséget, hogy most csütörtökön, azaz május 17-én 12 és 14 óra között egy könnyed sétát tervezek Kereki községben, amely során megtekintem a település új nevezetességét, a lovastengerész faszobrát is. Számos, kósza hír alapján a hazai neonáci és új-nyilas csőcselék, élükön a gój motorosokkal pedig arra készülnek, hogy derűsen meglincselnek. Kérem a rend tisztelt őreit, hogy még véletlenül se jöjjenek a helyszínre és ne zavarják meg a tervezett pogromot, nehogy sértődés essék. Majd ráérnek akkor helyszínelni, ha már ’sárral kevert vér száradt fülemen.’ (Minden külön értesítés helyett.)”

Szegény, szegény Dániel! Készül a mártíromságra! Pedig fölösleges ez a nagy buzgalom. Senki nem akarja őt meglincselni. Ráadásul bolond embert nem szokás bántani (mert Dániel kétségtelenül elmeháborodott: aki a magát magyarnak valló, katolikus Radnóti negyedik Razglednicájában – illetve annak utolsó sorában: „Sárral kevert vér száradt fülemen.” – a saját jövőbeni „sorsát” látja, az valóban nem normális).

Hogy mi történik majd csütörtökön Kerekiben? A szoboravatáson a polgárőrség felügyelt a rendre.

Most, hogy a mosdatlan szájú, romboló indulatairól és tetteiről ismert Dániel bejelentette látogatását, bizonyára ismét készenlétben lesznek Kerekiben a polgárőrök. Lehet, hogy a Horthy-szobor alkotója is várni fogja a festékes látogatót, hátha a méretes, ormótlan tuskóból embert tud faragni.

Cikkem megírása után – késő este – nézegetem Dániel Péter fészbuk oldalát. A hibbant ügyvéd hívei már szervezkednek, nem akarják Dániel führert egyedül elengedni Kerekibe. Mert állítólag ott lesznek a gój motorosok... Az elmebajos Dániel meghálálta hívei támogatását:

„Köszönöm kedves barátaim! Találkozó csütörtökön, de. 11.00 órakor a Nyugatinál, az Alexandra könyvesház előtti parkolóban. Az én autómban még egy hely van.”

A mosdatlan szájú Dániel tehát csütörtökön, délelőtt 11 órakor várja rajongóit a Nyugatinál, az Alexandra könyváruház előtti parkolóban, hogy együtt, csordaként keljenek útra. Kíváncsi vagyok, hány rajongó követi majd Kerekibe a bolond embert.

Ami azonban igazán meglepő: Dániel Péter arra méltatta fenti, szerény írásomat, hogy „linkjét” föltette saját fészbuk oldalára ezzel a felvezetéssel: „A nyilas brigantik hangja.” Igazán szívet melengető: a hibbant ügyvéd szerint „nyilas briganti” vagyok én is. Ezt a kitüntető címet eleddig még nem kaptam meg senkitől, most azonban végre „nyilas” lettem. Régen nevettem ilyen jót - köszönet érte a hibbant ügyvédnek.

Szegény, szerencsétlen Dániel! Hogy is tartja a mondás? Bolond lyukból bolond szél fúj. Ki hitte volna: a bolond Dániel lyukából most éppen „nyilas” szelek fújdogálnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat