HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

A hazaárulók szerint a kormány üzent hadat a gyarmattartóknak, nem pedig fordítva

2012. április 18. 17:17
Koldus Kálmán - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgAz MSZP szerint a kormány hadüzenetet küldött az Európai Uniónak a jegybanktörvény módosítására tett javaslatával, világossá téve, hogy nincs benne kompromisszumkészség, nem akar hitelmegállapodást kötni az unióval és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF).

Menedék - Baráthosi

Ilyen csak Abszurdisztánban létezik. Természetesen nem tekintünk el az Orbán-kormány jogos bírálatától azokban az esetekben, amikor tényleg nem úgy teljesít, ahogy azt mi elvárnánk tőle, de hogy létezhessen Magyarországon egy olyan politikai erő amely nyíltan és arcátlanul az idegen gyarmatosítók kegyeit keresve az ő szekerüket tolja, úgy gondoljuk, példa nélküli az egész világon.

Naponta szembesülhetünk azzal, hogy az európai gyarmatosítók a Magyarországot is megszereztük jelszó további gyakorlatba ültetésével hogyan akarják padlóba döngölni, ellehetetleníteni és megfojtani a Trianon által egyszer már keresztre feszített, atomjaira hullott kis országot és ennek ellenére léteznek olyan politikai erők, s ráadásul a parlamentben, akik nem az ország érdekeit veszik figyelembe, és azt próbálják képviselni, hanem az idegen gyarmatosítók és rabszolgatartók szolgálatába állnak.

A Gyurcsány-féle degeneráltak panaszkodni futkosnak az európai szervezetekhez, az SZDSZ utódpártja magyargyűlölő pedofil zsidókat hív meg díszvendégnek rendezvényeire, a bolsevikok és judeobolsevikok mai napig létezhető örökösei pedig direkt összekeverve a tényállásokat, azokat vádolják hadüzenettel, akik, s rajtuk keresztül az ország, nap mint nap csak ultimátumot, fenyegetést, parancsokat, követeléseket kap, elszenvedve a megaláztatást, a kigúnyolást, a semmibe vételt és lesajnálást.

A Demokratikus Ellenzéknek hazudott hazaárulók bandája mindent elkövet azért, hogy visszatérjenek az imádott gyurcsányi "békeidők", amikor a csahos magyar proli és kormánya tálcán kínálta a Szent Korona tulajdonát az idegen hódítóknak és az új honfoglalóknak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat