HunHír.info

2018. Szelek hava 26. nap, Csobánka napja.

A Rothschildok parancsára verték le 1848-at és darabolták fel hazánkat

2012. április 11. 10:23
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

lancos250.jpgNem tudjuk, hányszor írtuk már le, mennyire döntően hozzájárul korunk megromlásához Krisztus szolgáinak elnémulása, azonban, ahogyan a közmondás is hirdeti, kivétel erősíti a szabályt: Darvas-Kozma József pápai káplán, címzetes esperes, csíkszeredai plébános 2012. március 15-i, a városi Gál György szobornál tartott feltűnően rövid, ám minden ilyenkor megszokott emlékbeszédnél többet mondó szavai néhány alig ismert sokkoló tényre mutattak rá, mindenekelőtt arra, hogy a Rothschildok parancsára verték le 1848-at, Ferenc József akadályozta meg a bankárház pápajelöltje megválasztását, végül ők darabolták fel hazánkat Trianonban.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Amint elmondta, amikor 1848-ban a szabadságharc Magyarországon diadalt aratott s a felelős minisztérium létrejött, Rothschild Salamontól, akié a német, a bécsi, nápolyi, párizsi és londoni bank volt, az osztrákok annyi pénzt vettek fel, hogy azt mondták: ha Magyarország kiválik, akkor ők azt nem tudják visszafizetni s ezért a magyar forradalmat le kell verni, vagyis a pénzhatalom az osztrákokat s az itt élő testvérnépeket fellázította a magyarok ellen, továbbá az oroszokat is, akik szintén ettől a bankháztól vettek fel kölcsönt, mozgósították, hogy forradalmunkat könyörtelenül le kell verniük.

Aztán jött 1903, amikor meghalt XIII. Leó pápa, akinek titkárát, a Rothschildok pápajelöltjét, Mariano Rampolla bíborost, megválasztották ugyan utódának, de addig nem hirdették ki, amíg a magyar apostoli király, Ferenc József, beleegyezését nem adta, de az megvétózta jelölését, így nem ő, hanem Giuseppe Sarto lett az utód (X. Piusz néven), aki eltörölte a vétót, és ekkor a Rothschild-ház Párizsban fölesküdött arra, hogy többé a magyar apostoli király nem fogja az ő új világrendjüket megvétózni, így elhatározták, hogy a párizsi szabadkőművesek által alkalmas pillanatban feldarabolják országunkat.

Végül leszögezte, hogy mivel az Orbán-kormány tavaly megtorpedózta céljaikat azzal, hogy megadóztatta a bankokat, Magyarország újra renitens lett szemükben, azonban nekünk igenis „az evangéliumi értékek alapján kell állnunk”, tudva, hogy világukban nincsen szabadság, békesség, igazságosság, ezért végső soron nem győzhet a pénz. Nagyon örülünk, hogy végre valaki lelki elöljáróink közül, még ha nem is főpásztor, kimondta mindezt, s annak pedig különösen, hogy éppen Erdélyben, ahol, amint írtuk, szintén nagy az általuk előidézett romlás, de úgy tűnik, annyira talán mégsem, mint csonka hazánkban, köszönhetően az ilyen kivételesen karizmatikus személyiségeknek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat