HunHír.info

2018. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

A Rothschildok parancsára verték le 1848-at és darabolták fel hazánkat

2012. április 11. 10:23
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

lancos250.jpgNem tudjuk, hányszor írtuk már le, mennyire döntően hozzájárul korunk megromlásához Krisztus szolgáinak elnémulása, azonban, ahogyan a közmondás is hirdeti, kivétel erősíti a szabályt: Darvas-Kozma József pápai káplán, címzetes esperes, csíkszeredai plébános 2012. március 15-i, a városi Gál György szobornál tartott feltűnően rövid, ám minden ilyenkor megszokott emlékbeszédnél többet mondó szavai néhány alig ismert sokkoló tényre mutattak rá, mindenekelőtt arra, hogy a Rothschildok parancsára verték le 1848-at, Ferenc József akadályozta meg a bankárház pápajelöltje megválasztását, végül ők darabolták fel hazánkat Trianonban.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Amint elmondta, amikor 1848-ban a szabadságharc Magyarországon diadalt aratott s a felelős minisztérium létrejött, Rothschild Salamontól, akié a német, a bécsi, nápolyi, párizsi és londoni bank volt, az osztrákok annyi pénzt vettek fel, hogy azt mondták: ha Magyarország kiválik, akkor ők azt nem tudják visszafizetni s ezért a magyar forradalmat le kell verni, vagyis a pénzhatalom az osztrákokat s az itt élő testvérnépeket fellázította a magyarok ellen, továbbá az oroszokat is, akik szintén ettől a bankháztól vettek fel kölcsönt, mozgósították, hogy forradalmunkat könyörtelenül le kell verniük.

Aztán jött 1903, amikor meghalt XIII. Leó pápa, akinek titkárát, a Rothschildok pápajelöltjét, Mariano Rampolla bíborost, megválasztották ugyan utódának, de addig nem hirdették ki, amíg a magyar apostoli király, Ferenc József, beleegyezését nem adta, de az megvétózta jelölését, így nem ő, hanem Giuseppe Sarto lett az utód (X. Piusz néven), aki eltörölte a vétót, és ekkor a Rothschild-ház Párizsban fölesküdött arra, hogy többé a magyar apostoli király nem fogja az ő új világrendjüket megvétózni, így elhatározták, hogy a párizsi szabadkőművesek által alkalmas pillanatban feldarabolják országunkat.

Végül leszögezte, hogy mivel az Orbán-kormány tavaly megtorpedózta céljaikat azzal, hogy megadóztatta a bankokat, Magyarország újra renitens lett szemükben, azonban nekünk igenis „az evangéliumi értékek alapján kell állnunk”, tudva, hogy világukban nincsen szabadság, békesség, igazságosság, ezért végső soron nem győzhet a pénz. Nagyon örülünk, hogy végre valaki lelki elöljáróink közül, még ha nem is főpásztor, kimondta mindezt, s annak pedig különösen, hogy éppen Erdélyben, ahol, amint írtuk, szintén nagy az általuk előidézett romlás, de úgy tűnik, annyira talán mégsem, mint csonka hazánkban, köszönhetően az ilyen kivételesen karizmatikus személyiségeknek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat