HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Az éhes proletár mindig is a világhatalom eszköze volt

2012. március 08. 05:43
Hunhír.info

Fölgyűrt ingujjban mutatott be a kormánynak az éhségmenet egyik résztvevője. Tóth Imre Miklós olvasztár aligha hirtelen jött indulattal nyilvánított véleményt az Országházban. Nagyon is nekikészült a baloldali lapok fotósai által rögzített attrakciónak (miért csak ők fordították kamerájukat a vendégpáholy felé?), hogy a megjelentetett képek jelképezzék a nép viszonyát a hatalomhoz.

Magyar Menedék - Raffay

Persze, reprezentatíve. (A biztonság kedvéért az MSZP-s Gúr Nándor rendezésében.)

A Népszabadság annak az államtitkári mondatnak tulajdonítja a reakciót, amely szerint az Orbán-kormány idején a köz- és a magánszférában is többen dolgoznak, mint korábban. A Népszava viszont az olvasztári mozdulatot azzal a - kampánytétellé tett - mondattal magyarázza, hogy az államtitkár szerint meg lehet élni 47 ezer forintból... Ami ebben a formában és tartalommal nem hangzott el, de a kampányszervezőket a valóság sosem tudta eltéríteni céljuktól.

A lényeg ezúttal is az indulatkeltés, a követelés. Hogy valamit nem adnak oda, ami jár. Ahogy az elégedetlenséget kifejező csupasz kar is. (Munkásököl, vasököl...) Holott már majd' mindenki tudja, hogy hiába jár valami, ha nem jut. És hogy sehol a világon nem lehet szétosztani azt, amit nem termeltek meg. Hát dolgozni kell, szakadásig, ha a válság ad rá helyet. Ezért aztán az elkeseredettség bár tekintélyes, a nagy többség méltányos. Az utcákat nem lepik el tízezerszám kormányellenes erők, mi több, a közvélemény-kutatások a Fidesz jelentős fölényét mérik ma is. Az MSZP-nek így alig marad más eszköze, mint a Parlamentbe vonultatni néhány látványmunkást. Velük ingujjat gyűretni. Kamerába beintetni. Erőt fitogtatni. Munkáshatalmat játszatni.

Pótcselekedtetni.

Borókai Gábor - Heti Válasz

(A publicisztika rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül azonosak a szerkesztőség álláspontjával.)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat