HunHír.info

2019. Jégbontó hava 17. nap, Zille napja.

Az éhes proletár mindig is a világhatalom eszköze volt

2012. március 08. 05:43
Hunhír.info

Fölgyűrt ingujjban mutatott be a kormánynak az éhségmenet egyik résztvevője. Tóth Imre Miklós olvasztár aligha hirtelen jött indulattal nyilvánított véleményt az Országházban. Nagyon is nekikészült a baloldali lapok fotósai által rögzített attrakciónak (miért csak ők fordították kamerájukat a vendégpáholy felé?), hogy a megjelentetett képek jelképezzék a nép viszonyát a hatalomhoz.

Menedék - Bayer

Persze, reprezentatíve. (A biztonság kedvéért az MSZP-s Gúr Nándor rendezésében.)

A Népszabadság annak az államtitkári mondatnak tulajdonítja a reakciót, amely szerint az Orbán-kormány idején a köz- és a magánszférában is többen dolgoznak, mint korábban. A Népszava viszont az olvasztári mozdulatot azzal a - kampánytétellé tett - mondattal magyarázza, hogy az államtitkár szerint meg lehet élni 47 ezer forintból... Ami ebben a formában és tartalommal nem hangzott el, de a kampányszervezőket a valóság sosem tudta eltéríteni céljuktól.

A lényeg ezúttal is az indulatkeltés, a követelés. Hogy valamit nem adnak oda, ami jár. Ahogy az elégedetlenséget kifejező csupasz kar is. (Munkásököl, vasököl...) Holott már majd' mindenki tudja, hogy hiába jár valami, ha nem jut. És hogy sehol a világon nem lehet szétosztani azt, amit nem termeltek meg. Hát dolgozni kell, szakadásig, ha a válság ad rá helyet. Ezért aztán az elkeseredettség bár tekintélyes, a nagy többség méltányos. Az utcákat nem lepik el tízezerszám kormányellenes erők, mi több, a közvélemény-kutatások a Fidesz jelentős fölényét mérik ma is. Az MSZP-nek így alig marad más eszköze, mint a Parlamentbe vonultatni néhány látványmunkást. Velük ingujjat gyűretni. Kamerába beintetni. Erőt fitogtatni. Munkáshatalmat játszatni.

Pótcselekedtetni.

Borókai Gábor - Heti Válasz

(A publicisztika rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül azonosak a szerkesztőség álláspontjával.)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat