HunHír.info

2019. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Napi zsidó lelet: Tarlós István már belépett a Fideszbe

2011. október 23. 08:36
Falusy Márton - Hunhír.info

tarlos-istvan.jpgNem éppen friss, közel két hetes mai leletünk. A Zsidó Világkongresszus honlapján bukkantam a különös információra: Tarlós István főpolgármester a Fidesz tagja. Tarlós tavaly ősszel a Fidesz jelöltjeként, de párton kívüliként lett Budapest első embere, s eleddig mindig azt nyilatkozta, hogy nem óhajt belépni Orbán Viktor pártjába. Mégis belépett.

Menedék - Bayer

Legalábbis a Zsidó Világkongresszus szerint. Az obskurus szervezet honlapján október 11-én rövid közlemény tudatta az olvasókkal, hogy Tarlós István döntése értelmében két szörnyű ember került az Új Színház élére, s a tiltakozások ellenére a főpolgármester nem visszakozik. A szövegben azt olvassuk, hogy Tarlós a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor által vezetett Fidesz tagja („Tarlós - a member of Prime Minister Viktor Orbán’s Fidesz party”). Így ugye mégis szaftosabb a történet: a párttag döntéséért a pártvezért is felelősség terheli.

Aztán még azt is írja az említett honlap, hogy a Dörner-Csurka páros kizárólag „magyar nemzeti drámákat” óhajt bemutatni, s mellőzi a „külföldi szemetet”. Érdekes, Dörner - világhálóra felkerült - pályázatában azt olvasom, hogy a klasszikus és kortárs magyar drámák mellett a világirodalom klasszikus és kortárs értékei is helyet kapnak, például Ibsen, Schiller és Joyce egy-egy műve is szerepel az elkövetkező két évad műsortervében. Ha tehát hihetünk a világzsidajoknak, akkor Ibsen, Schiller és Joyce is magyar szerző. Ráadásul valamennyien a „magyar nemzeti dráma” dús kertjét művelték. Ennek a nem várt gazdagodásnak csak örvendhetünk, hiszen képzeljük csak el, a mostantól már törzsökös magyarnak számító Schillerért például mennyire irigyelnek majd minket a gaz németek...

De a lényeg, ismétlem: Tarlós István a Fidesz tagja, hiszen ezt írta október 11-én a világzsidaj honlap. Izgatottan várom, mikor kommentálja eme fontos hírt Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő. Meg maga az érintett, a főpolgármester úr. A világzsidajok ugyanis nem tévednek, ez ki van zárva. Elvégre kiválasztottak. Mindentudók. És: soha nem hazudnak. Különösen ezért rajongunk értük.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat