HunHír.info

2019. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

"Ilyen is csak fasiszta országban fordulhat elő - mint Magyarország"

2011. szeptember 10. 08:51
Hunhír.info

A múltat végképp eltörölni nem lehet, hát törekedni kell az átírására. A héten többször is szembesülnünk kellett ezzel az öröknek tűnő igazsággal. A Demokratikus Charta az MTV-székház ostromának ötödik évfordulóján nyilvánította ki, hogy véget akar vetni a történelemhamisításnak, ezért felvételeket gyűjt az események szemtanúitól.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A felhívásból nyilvánvalóvá vált, hogy a Gyurcsány Ferenccel beoltott szervezet elégedetlen az ország történelemtudati állapotával. Az őszödi beszéd és következményei értékelésével. És újra akarja írni azt a múltat, amely sötét, véres foltként díszeleg a gyurcsányi időszakon.

A szándék már most, az út elején jól kitapintható, miután a Charta nyilatkozata imigyen eufemizálja az őszödi szózatot: "Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök egy addig ismeretlen beszédének néhány célzottan kiválasztott mondata kommunikációs bombaként robbant 2006. szeptember 17-én."

A nagy takarítók úgy tesznek, mintha az egykori kormányfő vallomása sosem hangzott volna el ("ismeretlen beszéd"), ráadásul nem egy hazugságra épülő, fenntarthatatlan rendszert leplezett volna le (szigorúan titokban, sub rosa), csupán szerkesztői ügyeskedés tette volna bombasztikussá.

Innen indulnánk az új világ felé. Amelyben nem lesz lényeges kérdés, hogy szeptember 17-én este az őrezred miért hagyta sorsára a tévészékházat és a magukat megvédeni képtelen vidéki rendőröket. Vagy hogy október 23-án Budapest utcáin hogyan grasszálhattak felajzott, azonosítószám nélküli, rendőregyenruhába bújtatott, álarcos brigantik. És hogy ezek után főnökeik haja szála miért nem görbült? Sokkal inkább az áll majd a középpontban, hogy Orbán Viktor milyen provokatívan maradt távol a helyszínektől...

És ahogy éltette már az ország a Tanácsköztársaság dicsőségét, úgy a Gyurcsány-hívek miért ne küzdhetnének a hamisítatlan jövő eljöveteléért...

A múlt újraformázásának ugyancsak szép példázata volt az a Bokros Lajos jegyezte dolgozat, amely az ÉS-ben jelent meg, és az elmúlt 15 év gazdaságpolitikai tetteit listázza. A szelektív emlékezet megannyi példáját említhetem, de hely hiányában csak az írás szíve közepére utalok. Arra, hogy Bokros szerint az eladósodásban 1998 óta mindenki bűnrészes, kivéve Bajnai Gordon kormányát, mely "nem hozott egyetlen olyan intézkedést sem, amelyik felelőtlen módon hozzájárult volna a magyar állam adósságának további növeléséhez". Persze. Csak a summázat azt fedi el, hogy annak a Magyarországnak, amelynek 2008 végén potom húszmilliárd eurós készenléti hitelt kellett a csőd elkerüléséért igényelnie, Bajnai volt a gazdasági minisztere. Ám ő nemhogy távozott volna bukott miniszterelnökével együtt, de kormányfővé avanzsált, és végrehajtotta a hitelező IMF és EU kívánságlistáját.

Most őt kellene hőssé avatnunk!?

Ezen a héten élhettük meg azt is, hogy Kertész Ákos író a magyar népet kollektíve bűnösnek, a holokausztért egyedül felelősnek, genetikusan alattvalónak minősítette. Csak mert övéi áldásos tevékenysége folytán éltető eleme, a baloldali eszme végletesen leértékelődött Magyarországon. Ami csak fasiszta országban fordulhat elő...

Szerinte.

A múlt újraírása, átértelmezése rendületlenül folyik. A tétel feladására hiábavalóság számítani.

Tartsuk szárazon az emlékezetünket!

Borókai Gábor - Heti Válasz

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat