HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Napi zsidó lelet: a fővadászné

2011. július 24. 18:30
Falusy Márton - Hunhír.info

Július 18-án, reggel fél kilenc körül nagy, fekete autó állt meg a Fő utcai bíróság épülete előtt. Efraim Zuroff vidáman, széles mosollyal pattant ki a kocsiból, már várta néhány lelkes híve. A nácivadász után még valaki előkerült: egy alacsony asszonyság. Azt hittem, valami tolmács. Vagy hazai vadászsegéd. Csak napokkal később tudtam meg: a nácivadász hites feleségét volt szerencsém látni a budai flaszteron.

Menedék - Baráthosi

A tárgyalóteremben - a dr. Zétényi Zsolt ügyvéd úr mögötti második sorban - egymás mellett ültek a zuroffi horda legjelesebb tagjai: a jeruzsálemi fővadász, az újvidéki zsidó hitközség fővadásza, Rosta Márton magyarországi vadász, s talán még egy-két alacsonyabb beosztású vadász és alvadász. Zuroff mellett ült egy fehér blúzos, hölgyszerű alak, őt nem tudtam hová tenni.Miután az ítélet rendelkező része, s az indokolás eleje elhangzott, Zuroff - kihasználva a Képíró Sándor távozása miatt elrendelt rövid technikai szünetet - előbb a tárgyalóteremben rögtönzött sajtótájékoztatót, majd a közönség egy részének fölzúdulását észlelve a sajtómunkásokkal együtt kivonult a folyosóra, s ott folytatta a nem várt ítélet miatti intenzív fölháborodását. A mellette ülő fehér blúzos hölgy viszont a helyén maradt, s ha jól láttam, senki nem tolmácsolta neki a bíró szavait. Joggal hittem hát, hogy hölgyünk hazai vadász, tolmács.

Napokkal később kiderült – tévedtem. A hölgy: a nácivadász felesége. Ő a nácivadászné. Fővadászné. Zuroffné. Zuroff-anyu.

Amikor megvilágosult számomra hölgyünk kiléte, eszembe jutott: mintha őt is lencsevégre kaptam volna. Hisz oly’ gyönyörű, szépséges arca van! Nem tévedtem: előkerült a mellékelt, nem túl jó minőségű kép. 2011. július 18-án, az ítélet kihirdetése után, a kora délutáni órákban készült. Így ücsörgött kettős magányban fővadász és fővadászné a Fő utcai bíróság folyosóján, miközben tőlük néhány lépésre dr. Zétényi Zsolt nyilatkozott a sajtónak. Ekkor már ugyanis senki sem volt kíváncsi a bukott fővadászpárra.
Pedig mily’ elbűvölő duett! Nehéz eldönteni, melyikük a megnyerőbb. A fővadász? A fővadászné? Ön melyiket választaná, kedves Olvasó?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat