HunHír.info

2019. Újkenyér hava 20. nap, Szent István király ünnepe, István, Vajk napja.

Erec-medence

2011. május 04. 18:29
Hunhír.info

"Nem hasonulhattok az alsóbbrendűhöz. A barbár, fattyúimádó keresztényekhez nem asszimilálódhat Isten választott népe. Különösen nem azokhoz a magyarokhoz, akik gázkamrákba küldték szüleiteket, nagyszüleiteket. Elrabolták a zsidók vagyonát, míg cinikusan röhögtek szenvedéseiteken. Több mint félmillió zsidó ember halála terheli a lelkiismeretüket, amiért évezredek múlva sem érdemelnek kíméletet. Már, ha egyáltalán a nyomukat sem töröljük el."

Magyar Menedék - Grandpierre

Drága zsidó testvéreim!

Kétségek között őrlődünk, hogy mi lenne részünkről a helyes hozzáállás a jelenlegi kormány irányvonalához. Ezért elsődlegesen az a célom, hogy eloszlassam a magyarországi zsidóság körében uralkodó bizonytalanságot.

Bármit is mondunk a külvilágnak, bármennyire is terjesztjük azt a nézetet, hogy mi csupán egy vallási kisebbség tagjai vagyunk, a szívünk mélyén nagyon is jól tudjuk, hogy semmi közünk nincs a gójokhoz. Valójában egy olyan nép tagjai vagyunk, amelyet az Örökkévaló választott ki arra, hogy kormányozza a népek tengerét, uralkodva a világ, és annak javai felett.

Mózes törvényei és a Tóra köteleznek minket.

Ezért is elfogadhatatlan egy zsidó ember számára az asszimiláció bármely formája. Értsétek meg! A magasabb rendű, a Mindenség Ura által kiválasztott nép nem hasonulhat alsóbbrendű teremtményekhez. Nektek a Világ Teremtője adta a jogot, hogy az Ő dicsőségére rendelkezzetek a föld javai felett. Tudjátok meg, hogy minden növénynek, baromnak, az összes lélekkel és ösztönökkel felruházott lénynek kötelessége teljesíteni Jahve akaratát.

Benneteket, amennyiben kétségeitek vannak, értsétek meg újra: a Tóra kötelez!

Nem hasonulhattok az alsóbbrendűhöz. A barbár, fattyúimádó keresztényekhez nem asszimilálódhat Isten választott népe. Különösen nem azokhoz a magyarokhoz, akik gázkamrákba küldték szüleiteket, nagyszüleiteket. Elrabolták a zsidók vagyonát, míg cinikusan röhögtek szenvedéseiteken. Több mint félmillió zsidó ember halála terheli a lelkiismeretüket, amiért évezredek múlva sem érdemelnek kíméletet. Már, ha egyáltalán a nyomukat sem töröljük el.

Zsidó fiatalok, a nagyszülők halála, szenvedése kötelez benneteket arra, hogy elutasítsátok a degenerálódás, az asszimiláció bármiféle körmönfont formáját, és ne azonosuljatok az úgynevezett magyar nemzeti törekvésekkel. Nektek soha nem lehet feladatotok a magyarság állítólagos sérelmei érdekében történő kiállás. Trianon nagyon is megérdemelt büntetés volt azokért a szenvedésekért, amiket, mi zsidók szenvedtünk el a Kárpát-medencét uraló gój söpredéktől.

Tudja meg végre ez a szedett-vedett népesség, hogy egyszer, s mindenkorra vége a zsidók jóindulatának. Felmenőink halálát nem szabad megbocsátanunk. A mi hazánk Erec Jiszráel, még akkor is, ha történetesen a magyar pusztán születtünk. Gyökereink oda kötnek minket, és még véletlenül sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy hova tartozunk.

Nem szabad egy pillanatig sem őrlődnötök a gójok különféle irányzatai között. Azokat a pártokat – most éppen az LMP-t és az MSZP-t – válasszátok, támogassátok, amelyek minél nagyobb engedékenységet tanúsít felénk. Amelyek feltétel nélkül befogadják soraikba fiainkat és lányainkat. Az öngyűlölő gój magyarok teremtik meg a lehetőséget arra, hogy a Kárpátok által közbezárt terület, Erec Jiszráel és az Egyesült Államok után, a zsidó nép fennmaradásának harmadik oszlopa legyen.

Weinstein rabbi

(Lejegyezte: Varga Imre)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat