HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Gyöngyöspata: pisilés után csoportos garázdaság

2011. április 27. 21:36
Falusy Márton - Hunhír.info

cigputr.jpgA Heves Megyei Rendőr-főkapitányság este 7 óra körül közleményt adott ki a tegnapi gyöngyöspatai eseményekről. A rendőrség honlapján megjelent tájékoztatás szerint a cigányterror kiváltó oka az volt, hogy az egyik későbbi bántalmazott egy útkereszteződésben vizelt (ez ugyan nem vitézi tett, de még nem bűncselekmény), s ezért a tisztaságra oly érzékeny cigányok támadásba lendültek.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Íme a hivatalos rendőrségi közlemény:

„Csoportos garázdaság Gyöngyöspatán

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság a Gyöngyöspatán 2011. április 26-án történtek miatt. A rendőrkapitányság egy 36 éves és egy 53 éves helyi lakost őrizetbe vett.

A rendőrség 2011. április 26-án 21 óra 16 perckor kapott bejelentést arról, hogy Gyöngyöspatán, a Bem úton egy társaság gyülekezik. A helyszínre irányított 12 fős rendőri egység 1 perc 40 másodpercen belül meggyőződött a bejelentés valódiságáról: a Bem úton és az azt keresztező Bajcsy-Zsilinszky úton helyi lakosok csoportosultak, akik a rendőrök megjelenésére és határozott fellépésére szétszéledtek. A rendőrök a csoportosulás felszámolása során három egymáshoz közel lévő helyszínen három földön fekvő sérültet, egy petőfibányai, egy lőrinci és egy ócsai illetőségű férfit találtak, akik kórházba szállítására intézkedtek. Egy további, a jelenlegi adatok szerint ellentmondásos körülmények között sérülést szenvedett gyermekkorú gyöngyöspatai lakost egy családi házból szállítottak kórházba a mentők.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a történtek közvetlen kiváltó oka az volt, hogy az egyik későbbi sérült, egy petőfibányai lakos feltehetően erősen ittas állapotban a település egyik útkereszteződésében vizelt. A magatartását közönséges módon nehezményező helyi lakosokat először távolról provokálta, majd társai felhívása ellenére közéjük ment – felfegyverkezve megtámadták, bántalmazták. A rendelkezésre álló adatok szerint egy fő súlyos és két fő könnyű sérülését eredményező bűncselekmény sorozat mindössze három percig tartott.

A két őrizetbe vett helyi lakos egyikét a helyszínen, a másikat az eseményeket rögzítő térfigyelő rendszer képeinek elemzését és értékelését követően lakásán fogták el.

A petőfibányai férfi társaságához tartozó egyik férfi kórházi meghallgatása során úgy nyilatkozott, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja.

A településen továbbra is érvényben marad a korábban elrendelt fokozott rendőri ellenőrzés, a rendőrség megfelelő erőkkel és eszközökkel biztosítja a település közrendjét, köznyugalmát, a mindennapi életvitelt.

Soltész Bálint r. százados
szóvivő
Heves Megyei Rendőrfőkapitányság”


A fenti közlemény után egyértelmű: a cigányok támadtak, s nem fordítva, ahogy azt a „jogvédő” Áládárok süvöltözik tegnap késő este óta.

Érdekes, hogy a közlemény összesen három magyar sérültet említ – korábban négyről szóltak a hírek. Arra is érdemes felfigyelni, miként említi az állítólag megvert 14 éves cigányfiú sérülését a rendőrségi tájékoztatás: „ellentmondásos körülmények között sérülést szenvedett” gyermekkorú patai lakosról olvasunk. Vagyis: jelen állás szerint nem bizonyított, hogy ezt a kölyköt magyarok bántalmazták volna.

S végül még egy apróság: a petőfibányai férfi pisilését a cigányok „közönséges módon” nehezményezték. Ez vajon mit jelent?

Megint tanultunk valamit, szegény magyarok: ha lőtávolban cigány lakozik, bármennyire is nyom a szükség, ne könnyítsünk magunkon az árokparton, fa tövében. Lincselés lesz a vége.Kapcsolódó:
Az összes hír Gyöngyöspatáról

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat