HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Színre lépett Gyurcsányi proligój és identitás platformja

2011. február 19. 09:24
Koldus Kálmán - Hunhír.info

hungarofob.jpgA proligój Gyurcsányi és díszes társasága bohózatba illő bemutatkozásával teljesen egyértelművé vált, hogy az MSZP-n belül megjelent két olyan táborvezetés, amelyek közül az egyik jobban, a másik még jobban képviseli az úgynevezett identitás-politizálást. Az otthonkás mami, a fogatlan munkásőr, a legvidámabb barakkban szocializálódott Való Világ-fogyasztó csak a szavazatontó státuszára számíthat ezen a libafarmon, a lényeg, hogy a pozíciókat a "liberális" értelmiség prominensei tölthessék be, így a magyar politikai életben létrejöjjön egy új, nagyon-nagyon SZDSZ, és egy látszólag kevésbé ugyanaz. Gyurcsány semmit sem tanult, de nyugodtan felejthette saját megbocsájthatatlan bűneit, egy ország szó szerinti, és gazdasági, társadalmi kivéreztetését. Az őt felállva, vastapssal ünnepelő hallgatóságát nem érintették a szemkilövések, nem érezték a diktatúrát, mert haszonélvezői voltak, s különben is csak az a lényeg, hogy az orbáni pusztabunkó plebejus demokráciát felválthassa a magasabb rendű, a szabadság, az egyenlőség és a testvériség jelszára építő érzékenység demokrácia. Ennek a legfőbb kitétele: nekünk JÁR, mert mi vagyunk a magyarok!

Menedek - Engdahl

Gyurcsány Ferenc évértékelőjén több szocialista politikus - mások mellett Avarkeszi Dezső, Molnár Csaba, Szabó Zoltán, Vadai Ágnes, Varju László, Vitányi Iván és Vojnik Mária - vett részt. Az egyik fővárosi szálloda konferenciatermében tartott rendezvényen ott volt Czeizel Endre genetikus, a Károlyi-szobornál megtartott kipatüntetés egyik nagy arca (a neves, korábban gyermekkereskedelemmel is kapcsolatba hozott orvos lányának korábban Fodor Gábor egykori SZDSZ-elnök volt a férje), Debreczeni József közíró, Ranschburg Jenő pszichológus, Sz. Bíró Zoltán történész, Vágó István volt televíziós műsorvezető, és bliberális gyűlöletbeszéd nagy kiválósága, a kurvaanyázó Ungváry Rudolf író is.

A mintegy ötszáz fős közönség (a Gyűlölet Holdudvara felülreprezentáltan) nagy része érkezésekor felállva, tapssal köszöntötte a bukott, szemkilövető, rendőrállamista diktátort, és beszédét is számos alkalommal tapssal szakította meg. A legnagyobb tetszést az aratta, amikor a kormányfő egyes filozófiai pályázatok vizsgálatára utalva úgy fogalmazott: „vegyék le piszkos kezüket Heller Ágnesről, Vajda Mihályról, Radnóti Sándorról!" Ők mondták magukról, hogy azért támadja őket a fasiszta kormány meg a fasiszta szavazóbázisa, mert zsidó származásúak. A piszkos kézről meg annyit: csak annak lesz piszkos a keze, aki megfogja a munka végét. Aki csak a korzón korzózik, annak a keze képletesen tiszta maradhat. Más viszont nemigen.

Hunhír.info kommentár:

A beszélő névsor egyértelműen jelzi, hogy ennek a brancsnak tényleg semmi köze az éhes magyar proletárhoz. Gyurcsány platformja a legerősebb hiperliberális tömörülés lett a mai nevében még Magyarországon, a világhatalom teljes támogatásáról biztosítottan. Az ország szétszakadt, s mindenütt az "identitásé" lett a főszerep.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat