HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Az Orbán-beszéd konkrétumai

2011. február 07. 21:02
Hunhír.info

parlament.jpgMinden ellenzéki párt reagált Orbán miniszterelnök úr évértékelő beszédére, s mintha összebeszéltek volna, egytől egyig azt mondták, hogy semmi konkrétumot nem mondott. Nos, én magam is végig hallgattam ezt a beszédet, és azon tűnődtem, hogy aki nem értette ki belőle a konkrétumokat, vagy legalábbis ezt mondta, az szellemi fogyatékos-e, vagy csak rosszindulatú. Ugyanis szerintem a beszéd első mondatától az utolsóig konkrétumokat adott közre.

Menedék - Baráthosi

Röviden talán ennyit: Elindult az átalakulás, de ha belebukunk, akkor elvesztettük az utolsó vagy az utolsó utáni egyetlen lehetőségünket Magyarország megtartására és a jövőre. Konkrét volt az is, hogy megszűnt a segélyből élés, hogy mindenkinek, aki munkaképes dolgoznia kell, s nem engedhető meg a tyúklopás sem… ami az elmúlt nyolc esztendőben természetes volt. Akik tehát azt állítják, hogy e beszédben nem voltak konkrétumok (a Jobbik szerint ezért értékelni sem lehet a beszédet), azok nem arról az oldalról nézik a dolgokat, mint a miniszterelnök, és sok millió magyar.

Mit kellett volna mondania Orbán Viktornak ahhoz, hogy a radikális jobboldali párt vezetői – azaz pártocska marsalljai – elégedetten dőljenek hátra a foteljukban? Elmondom. Ilyesmit: - Elzavartuk a rohadt kizsákmányoló zsidó multikat. Céllövészetet rendezünk a cigányok lakta községekben. Holnapután délután háromkor akasztják Gyurcsányt, Kókát és Veresst. Mostantól leszereljük a rendőrséget és az Új Magyar Gárda csendőrsége veszi át a rendcsinálás jogát. Az Őrsereg rendelkezésére bocsájtunk 500 vagont, a hozzávaló gépekkel és személyzettel… Lenne itt öröm és elégedettség? Dehogy lenne! Orbán volna a számukra a rasszista, aki nem gondolja komolyan, amit mond, és különben is a Gárda nem alkalmas, mert nem képezték ki direkt ezek a szemét fideszesek, hogy ne tudjon hivatásához méltón dolgozni… Mert az ellenzéknek az a dolga, hogy ellenkezzék.

Minek örült volna az MSZP? Ilyesminek: - Orbán dicsérte Gyurcsány politikáját és bocsánatot kért azért, hogy illetlenül rablónak nevezte korábban a minden idők legerkölcsösebb és legmagyarabb miniszterelnökét. Intézkedik a kormány, hogy az ügyészség mielőbb szabadon engedje az összes szocialista vezetőt. Lendvai Ildikót felkérik kormányszóvivőnek… Az egyházaktól minden állami támogatást megvonnak… Lenne öröm és elégedettség? Nem lenne! Hiszen Nyakó azonnal elhatárolódna Orbántól, és rágalmazásért feljelentést tenne a Fidesz és a néhány millió rájuk szavazó állampolgár ellen. Nyakó azt nyilatkozná, hogy Orbán csak azért mondott ilyeneket, mert állandóan hazudik és az MSZP szavazóit akarta ezzel becserkészni, illetve részt akar a Gyurcsányék által tisztességes úton megszerzett vagyonokból. És az egyházak? Biztosan megbukott „azorbán” lánya a katolikus gimiben.

Mit hallott volna szívesen az LMP? Konkrétumot: - Újra lehet pufajkában járni, vöröcsillagos kitűzőt viselni, lehet Rákosi képpel felvonulni május elsején, és lehet az Andrássy út 60. előtt burzsoának kinéző elemeket összeverni, körmüket letépni, de parasztokat is lehet ezután tiltott disznóölés miatt helyben agyonlőni. Valamint a Fidesz kormány dönt arról, hogy buszon és villamoson is lehet szeretkezni, de ez, csak egyneműek számára engedélyezett. Emellett kötelező lesz a drogozás és elehetőséget teremt a kormány az euthanasia gyakorlására. Végül minden nemzetinek nevezett egyébként fasiszta, útonálló nyomtatott és elektronikus médiumot betilt.

Itt sem volna öröm és boldogság, hiszen azonnal nyilatkozatot adna ki a párt(ócska), miszerint az euthanasia csak azért kerül bevezetésre, hogy néhány Fideszes az anyósát eltehesse láb alól, a szabad szerelem pedig egyes Fideszes vezetők egymás iránti vonzalmának akar legalitást biztosítani. A drogra meg „azorbánviktor” rászokott…

Nem egészen ilyen, de valami ilyesmi a magyar politikai élet manapság. Senkinek semmi nem jó, amit a Fidesz tesz, Orbán mond vagy cselekszik. Pedig az is konkrétum volt a sorok között az Orbán-beszédben, hogy az effélék miatt Magyarország elbukhat... – és az nekik is katasztrófa lehet. Mindazonáltal mi, azaz, a többség, bízzunk a józan észben és a nemzeti összefogásban. Mert ez az utolsó(!) lehetőség…

Jelzem; - nem vagyok Fidesz-tag, és nem kapok hatalmas összegeket a Fidesztől, ha értelmesen próbálom elemezni a hallottakat… csak gondolkodom. Magyarul. Ez is konkrétum.

Stoffán György

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat