HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Rágalmaz a Rágalmazásellenes Liga

2010. április 14. 16:24
Falusy Márton - HunHír.Hu

weg_mit_der_juden_presse_250.jpgA HunHír tegnap már foglalkozott az amerikai székhelyű Rágalmazásellenes Liga (ADL) közleményével, amely a vasárnapi országgyűlési választás eredményeinek ismeretében ismét a Jobbikot gyalázta. Az alábbiakban ehhez a zsidó közleményhez szeretnék néhány megjegyzést fűzni. Előbb azonban hadd térjek ki röviden a Zsidó Világkongresszus (WJC) Jobbikkal foglalkozó friss anyagára, mert úgy tűnik, a világzsidók a nagy rettegésben még számolni is elfelejtettek.

Menedék - Pálfi

A WJC április 12-én megjelent közleményének a címében az áll, hogy a „magyar szélsőségesek” 15 százalékos eredményt értek el, s csak négy százalékkal kaptak kevesebbet, mint a szocialisták. Ez az állítás nem igaz. Ezúton szeretném tájékoztatni a WJC illetékeseit, hogy a szegfűs csapat 19,30, az új erő pedig 16,67 százalékot ért el, a különbség tehát nem négy, hanem mindössze 2,63 százalék. Most tessék hát ajvékolni, kedves világzsidók.

S most nézzük az ADL fentebb említett közleményét. Először azzal foglalkozom, ami a HunHír tegnapi összefoglalójából kimaradt. Az ADL közleménye idézi a rágalmazásra szakosodott szervezett főnökét, Abraham H. Foxmant, aki szerint a Jobbik által képviselt rasszizmusnak, xenofóbiának és antiszemitizmusnak az előzményei ismertek a modern európai történelemben, és „senki sem akarja látni azt, hogy a történelem megismétli önmagát Magyarországon”. Foxman úr tehát burkoltan lenácizta, lenyilasozta a Jobbikot, valamint összes szavazóját, hiszen állítása szerint „aki a Jobbikra voksolt, az a gyűlöletre voksolt”. Van tehát honunkban közel 850 ezer gyűlölködő magyar.

A rágalmazó szervezet közleménye idézi a Fidesz szóvivőjét, aki április elsején azt nyilatkozta, hogy a Jobbik „az erőszak pártja” és „igencsak veszélyes Magyarországra”.

S most következik az ADL közleményének egyik legérdekesebb részlete. Abraham H. Foxman ezt mondta: „Sürgetjük a Fidesz vezetőjét, Orbán Viktort, hogy tartsa magát pártjának korábbi ígéretéhez, mely szerint nem alakít kormányt a Jobbik részvételével”. Foxman tehát nem ravaszkodik, hanem nyíltan sürget. (Az ugye köztudott, hogy a „fox” nemcsak rókát jelent, hanem ravasz, csaló embert is, ilyen beszédes névvel tehát nem nagy dicsőség egy rágalmazó intézmény élére kerülni.)

Az ADL közleménye a Jobbik antiszemitizmusát négy példával támasztja alá, s természetesen mindegyik „érv” hazugság. Ezeket a HunHír tegnap már ismertette, én csak az egyik hamis állításra térek ki az alábbiakban, mert annak előtörténetét talán már elfelejtette a kedves Olvasó.
Az ADL szerint „tavaly nyáron a Jobbik együttműködési megállapodást kötött az egyik magyar rendőrszakszervezettel, amely támogatta az antiszemitizmust, mint ’minden magyar hazafi kötelességét’, és hírlevelében felhívta 5000 tagját arra, hogy ’készüljenek a zsidók elleni fegyveres harcra’.”

A hazugság zsidó vírusa tehát még mindig terjed. A Tettrekész rendőrszakszervezetet ugyanis tavaly nyáron vádolták meg külhoni zsidók azzal, hogy háborúra uszít a zsidók ellen. Írtam már erről a hazugságról tavaly novemberben („Simicskó István, a cion-imádó ’keresztény’ politikus”), ezért most csak a történet lényegét foglalom össze.

A tavalyi EP-választás előtt néhány nappal, június másodikán az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) honlapján Moshe Kantor, a zsidószervezet főnöke aggodalmának adott hangot egyes képviselőjelöltek rasszista, antiszemita kijelentései miatt. A zsidófőnök azt állította, hogy a Jobbik EP-listáján szereplő Szima Judit, a Tettrekész főtitkára rendszeresen közöl rasszista cikkeket a szakszervezet hírlevelében. Nagy aggodalmában idézett is rögtön egy szaftos passzust: „Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni nemcsak jogunk, hanem minden hazaszerető magyarnak kötelessége is, és fel kell készülnünk a zsidók elleni fegyveres harcra.” Ugyanezt a „háborús” vádat fogalmazta meg a Haaretz című izraeli napilap internetes kiadásában Yehuda Lahav, a magyargyűlölő zsidó firkász.

Moshe Kantor nyilatkozata idehaza nem kapott teret, szokás szerint elhallgatták. Aztán egy újságíró a hír nyomába eredt. Kiderült, hogy a Tettrekész szakszervezet lapjában az idézett szöveg sohasem jelent meg, ahogy más rasszista írásoknak sincs ott nyoma. A nyomozást végző újságíró megírta hát ezt a gusztustalan történetet, amelyet a Magyar Hírlap közölt volna. A napilap vezetése azonban az utolsó pillanatban - politikai megfontolásból – letiltotta a rágalmat cáfoló írást, ezzel is hozzájárulva a rágalom további terjedéséhez. Történt ugyanis, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke tavaly június derekán a testület zárt ülése után megismételte az EJC vádjait, mondván: „Egy rendőrszakszervezetnek sem az a feladata, hogy fajelméleteket gyártson, vagy háborús uszítást fogalmazzon meg”. A Tettrekész szakszervezet saját honlapján (www.tmrsz.hu) természetesen cáfolta Moshe Kantor rágalmait, s mivel az említett magyar honatya nem korrigálta szavait, a Tettrekész szakszervezet feljelentéssel élt. A rágalmazó bizottsági elnök Simicskó István, a KDNP egyik alelnöke. Őt azonban védi a mentelmi jog. Sőt manapság azt rebesgetik, hogy ez a rágalmazó, magát „keresztény”-nek hazudó férfiú a honvédelmi tárca várományosa. Bizonyosra vehető tehát, hogy aljas szavaiért nem fogja elnyerni méltó büntetését.

A Tettrekész szakszervezet elleni zsidó rágalomhadjárat tehát folytatódik. Remélem, hogy a szakszervezet meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket. Az viszont nagy segítség lenne, ha a nemzeti érzelmű amerikai magyarok között akadna olyan ügyvéd, aki elvállalná a Tettrekész szakszervezet jogi képviseletét, s Szima Juditék megbízásából rágalmazás miatt pert indítana az Egyesült Államokban a Rágalmazásellenes Liga ellen. Stílszerűen jelentősebb anyagi kártérítést is követelni kellene, hiszen zsidó pénznek sincs szaga. Derék dolog lenne tehát, ha az amerikai magyarság is segítene megvédeni a Tettrekész szakszervezet – s rajtuk keresztül az egész magyarság - becsületét. Mert – hogy Szabó Dezső szavait citáljam – minden magyar felelős minden magyarért.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat