HunHír.info

2019. Jégbontó hava 22. nap, Küne napja.

Feldmájer zsidóführer elégedett

2010. február 23. 22:21
Falusy Márton - HunHír.Hu

A „holocaust”-törvény másnapjának reggelén Feldmájer Péter, a mazsihisz führere szépen fölöltözött, csokornyakkendőt kötött, kipát tett a fejére, s beballagott vérei közé, az atv nevű cionrasszista televízió stúdiójába, ahol Kálmán Olgával versenyt lihegve méltatták a „hóhértörvény” megszavazását.

Menedék - Atilla

Megtudtuk, hogy a Mesterházy Attila által „történelmi lépés”-nek (!?) nevezett szavazás „megelégedéssel” tölti el a mazsihisz führerét. Ezt akkor mondta, amikor az ostobaságát nagyképűséggel – sikertelenül - leplező Kálmán Olga nevű képződmény azt kérdezte tőle: „Nagy kő esett le a szívéről?” Szóval a kő leesett, ezért Feldmájer elégedett, mert – mint elmondta – 1992 óta a mazsihisz sikertelenül próbálkozott elérni azt, ami hétfőn végül megtörtént. Hát igen: 18 évnyi zsarolás, dögönyözés kellett ahhoz, hogy a mazsihiszos zsidó maffia – külhoni fajtestvérek segítségét is igénybe véve – megpuhítsa az állítólag magyar képviselők többségét.

A végtelenül ostoba Kálmán Olga most is kitett magáért. Néki az lenne a dolga, hogy kérdezzen, ehelyett a műsor dereka táján azt fejtegette, hogy a mai Magyarországon egyes pártok az „holocaust”-tagadásra épülő ideológia „mentén” politizálnak (ez a „mentén” Kálmán Olga szóhasználata), s ennek a „mentén” tartanak nyilvános gyűléseket. Ezért tehát – vonta le a következtetést ostoba Kálmánunk – sürgető volt a törvény meghozatala. A valamivel több, mint hétperces beszélgetésnek ez a kálmáni bornírtság volt a csúcspontja. Vajon melyik párt szokott az ún. „holocaust” tagadása „mentén” politizálni? Melyik párt szokott az ún. „holocaust” tagadásának „mentén” gyűléseket tartani? A válasszal adós maradt szegény némber, a kipás ember viszont egyetértőn bólogatott, sőt válaszának első mondata így hangzott: „Magyarországon ez így van.”

Egyébként Feldmájer szerint az ún. „holocaust”-tagadás büntethetősége tekintetében a magyar társadalom nem megosztott. Szerinte a magyarok 2-3 százaéka áll szemben ezzel a törvénnyel. Hogy miként kalkulálta ki ezt a csekély számot a kipás führer, azt nem tudom, de szerény véleményem szerint alaposan téved.

Kipásunk azt is kifejtette, hogy Sólyom László alá fogja írni a „hóhértörvényt” – ha korábbi álláspontjához következetes marad az elnök. Ezt a véleményét a hasonló német törvényről alkotott sólyomi álláspontról kifejtett zavaros hablattyal igyekezett alátámasztani a kipás führer, aki bízik a törvény hatályba lépésében, s már előre nagyon elégedett. Akárcsak az ostoba Kálmán Olga. Reméljük, nem sokáig….

Most már csak az a kérdés: hol vannak az ún. „holocaust”-tagadás „mentén” politizáló pártok? Meg az ennek „mentén” tartott gyűlések? Aki kérdéseimre válaszolni tud, írjon nekem. Hálásan megköszönöm. Ja, és írjon Kálmán Olgának, meg Feldmájernek is. Nehogy lemaradjanak valami jóról.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat