HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Kivégzik a Rotschildokat?

2009. szeptember 10. 06:32
vadkörte - HunHír.Hu

cionbolcsei250.jpgTöbb forrás szerint a Földet 30 000 ember ejtette foglyul. A neveik is ismertek. Ők a Rotschildok, a Rockefellerek, és a többi zsidó(?) díszpéldány. Bármit megvehetnek a Földön ami pénzért kapható, állítólag a vagyonuk meghaladja a 380 trillió dollárt. Az általuk generált mostani válságon egy év alatt kerestek 53 trilliót. Évente minden trillió dollárért legalább egy meghal közülük. Nem természetes halállal.

Magyar Menedék - Grandpierre

Tehát ez a viszonylag kis létszámú banda játszadozik itt emberek százmillióinak életével. De van egy nagyjából hasonló létszámú csapat, aminek tagjai a „játékosok” kivégzésével vannak „elfoglalva”.
Ma már sok embernek nincs vesztenivalója a zsidók ármánykodása miatt. Mindig van „néhány” nép, akiket a pusztulás szélére sodornak, és „néhány” olyan is, akik ezek közül nem hagyják magukat. Régebben a spanyolok, az írek, aztán az iraki és iráni nép, manapság pedig az afgánok jutottak el olyan állapotba, hogy felveszik a kesztyűt.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az 1950-es években megalakult egy csoport, amit 30 000-nek neveztek el. Ők azt tűzték ki célul, hogy fizikailag megsemmisítik mindazokat, akik a zsidó-féle tökfödőt a fejükre téve népirtásokat, politikai és gazdasági gyilkosságokat és egyéb gazságokat követnek el. Néha gazdasági érdekből, néha pedig csupán azért, mert nem tetszik valaki nevének a csengése. A csoport neve folyton változik, mindig a célszemélyek létszámáról nevezik el magukat. Jelenleg 30 119 a neve. Több nemzet fiai-lányai alkotják a legénységet. Magyarok is vannak köztük.
Ezek ismeretében látható, hogy nem véletlenül választják Magyarországot is célországnak az Afganisztánból menekülők. Elsősorban a nyitott határok miatt, másodsorban a diktatúra miatt. Harmadsorban pedig a ragyogó magyar elme miatt. A „hétköznapi” menekültek között elég jól el tudnak rejtőzni mindazok, akik célja nem elsősorban az, hogy Nyugat-Európában vagy Amerikában éljenek és onnan támogassák az otthonmaradottakat, hanem kifejezetten azért jönnek ide és mennek tovább, hogy a Világkormánynak, Illuminátusoknak, Bilderberg-csoportnak és sok minden másnak magukat nevezőket likvidálják. Konkrét kivégzési utasítás van a zsebükben.

Mivel már több évtizede létezik a mostani nevén 30 119 nevű csoport, így minden célországban ott vannak már legalább két generáció óta. Ők a védelem, és az akciót előkészítő szakemberek, de akcióban csak ritkán vesznek részt. Rengeteg nyílt és titkos manőver történt már hogy elkapják őket, de szinte minden kísérlet csődöt mondott. Egészen kicsi veszteségeket szenvedtek, viszont a zsidók részéről hatalmas melléfogások voltak.

A terrorista-veszéllyel viszont a harcosok miatt riogatnak. „ - Ezek az emberek fanatikusok” – harsogja a zsidók médiája. De valóban azok?

Ezeknek a harcosoknak annyira nincs veszteni valója sehol a Földön, hogy simán bevállalja azt bármelyikük, hogy akár élő bombaként is felrobbantja magát. Akkor legalább hősi halált hal, és hite szerint komoly jutalmat kap a túlsó oldalon. (Nem mellékes az a hitük sem, hogy a megölt ellenség lelke a túlvilágon szolgálni fog nekik.) Ez sokak szemében fanatizmusnak, vagy egyszerűen emberi butaságnak tűnhet. Csakhogy nagyon jó okuk van így cselekedni. Mert ők legalább nem a tévét bámulják, és a fotelből, sörrel a kezükben forradalmárkodnak. Még akkor sem, ha ezek az önrobbantások az esetek egy részében „csak” elterelő mozdulatok. De minden esetben olyanok halnak meg velük együtt a robbanásokban, akik valamilyen formában kifejezetten a cionzsidókat szolgálják. Ha gyerekekről szólnak a híradások akik a robbanásban haltak meg, akkor többnyire hazudik a cionmédia. Persze némely esetben valamelyik „kis trónörökös” dobja fel a pacskert, ezt a hadviselés megelőző csapásnak nevezi.

Mi indokolja a fanatikusnak nevezett tetteiket? Arról van szó valójában, hogy e harcosok otthonában a következő a választék: a.) éhen hal; b.) részeg orosz vagy c.) NATO katonák d.) agyonlövik vagy e.) agyonverik, f.) vagy inkább maga választja meg a halálának módját, és ezért hősként tisztelik majd az e világon maradottak. Nekik az élet minden napja ajándék, és így is gondolnak rá.

Nem ismerős a fenti helyzet valahonnan? Vagy esetleg az egész életét végigdolgozott, falun élő magyar nyugdíjasok többségének van más lehetősége? Hiszen csak annyi maradt neki, hogy a.) éhen hal; b.) télen megfagy; c.) a cigányok kirabolják; d.) megölik; e.) és meggyalázzák; f.) a magyar(?) bíróság szerint ráadásul ő volt a hibás, és a gyilkosát, azt a tetves cigányt majdnem meg is dicsérik a gyilkosságért. (A kiskunlacházi H. Nórát is megvádolták, hogy feltűnően öltözködött, és fiú barátai voltak. A végén még öngyilkosság lesz a halála oka. A lefogott félnótásról senki nem hiszi el, hogy ő volt a gyilkos.) A felsoroltak szabadon kombinálhatók egymással, minden esetben ugyanaz az eredmény jön ki: Aki magyar, ő húzza a rövidebbet. Akár idős, akár fiatal, akár a kettő között van életkor szerint. Jó lenne már letenni e hazában azt a narancsos-csillagos szemüveget kedves fiatalok, kedves nyugdíjasok, kedves mindenki, és meghallani az igazság hangját!

Erről a most 30 119 nevű csoportról először két éve hallottam. A meghökkentő és túlzónak látszó dolgok közé soroltam az esetet, amilyenekkel időnként megkeresnek az emberek. De utána szinte minden héten belebotlottam néhány apróságba velük kapcsolatban. A legutóbb már konkrét kérdésekkel vártam a felbukkanásukat. A jó sors néhány egészen tájékozott taggal hozott össze közülük. Tőlük tudom a fentieket, és az alább következőket is.

Ma már nem csak élő bombaként robbantják fel magukat a harcosok. A két generációs lét a nyugati kultúrkörben megtette a hatását. Az utódok technikailag képzettek, különösen jártasak a kémiában, a számítástechnikában, az elektronikában, és a gépészetben. Ezen felül kitűnő stratégák, és még számtalan dologhoz értenek. Tisztelik a magyarokat, és ennek sok oka van. De vajon miért kell a magyarnak máshol harcolnia, miért nem harcolhat a hazájában, a hazájáért?

A csoport több alkalommal befenyítette már a kb. 30 000 tolvajvezért. Emiatt ma már szinte mindegyik főtolvaj „különleges” biztonsági intézkedések közepette él. Hadseregnyi őr vigyáz rájuk, ételükből először az ételkóstolójuk eszik, ruhájukat csak a legdrágább anyagokból és a leghíresebb divatszalonokból rendelik, hiszen ott rettegési fokon ellenőrzött a minőség. Bár vannak elég sokan közülük, akik maguk gyártatják a ruhájuk anyagát a saját gyáraikban. Mindezek ellenére rengeteg beavatkozási pont van ellenük. Akár a ruhákkal kapcsolatosan is. Mesterségesen előállított kemikáliákat (dezodor, tusfürdő, szappan, mosószerek) nem használnak, ételük-italuk a legmagasabb minőségű, élő – és jellemzően gyógyhatású - alapanyagokból áll.

Általában a fő parancskiadók a célpontok, kisebb halakat csak akkor támad a 30 119, ha a legfőbb vezetőket valamilyen okból éppen nem lehet. A titkosszolgák néha túl közel jutnak a rendszerükhöz, és akkor odébb kell állnia az egész csapatnak. Úgy gondolják, hogy ha valamelyik alrendszerüket felfedezte-megérintette az ellenség keze, az már nem használható, mert „nincs rajta áldás”. Ekkor újat hoznak létre, a nulláról elindulva. Ez általában a technikai eszközökre érvényes, de volt már példa arra is, hogy némely harcos beöltözött bombának amikor felfedezte az ellenség. Komoly rendet vágott a soraikban. A túlvilágon állítólag az is pontot ér...

De a ma 30 119 nevű csoport semmiképpen nem adja fel. Mindig 2-3 lépéssel ellenségeik előtt járnak, sok Rotschildot és más tolvajbanda-tagot kivégeztek már. Ugyan is ők nem „sima” gyilkosságokat követnek el, hanem akcióik valódi kivégzések voltak, hitük, erkölcsük előírásai szerint. A célpontoknak általában rendkívüli fájdalmat okoztak, mindegyik válogatott kínok között pusztult el. Ezekről persze nem szól a cionmédia, hiszen csak a harmad-vagy negyedvonalbeliekről tudósít akkor, ha feldobják a talpukat. A Lantos-félékről, a Soros-félékről és a többiekről, akiknek csupán az aprópénz és a piszkos munka jut.

Folyamatosan áramlanak az elnyomott országokból a harcosok a csapatba, ha egyet elkapnak közülük, kettő áll a helyébe. Már magyarok is vannak a harcosok között, egy év alatt közel ötszázan csatlakoztak hozzájuk a leginkább kalandvágyók, vagy a végképp tönkretettek közül.
Tanulékonyak ezek a harcosok. A zsidók a zsinagágogókban tartanak folyton (gazdaság)politikai gyűléseket, vagy stratégiai tanácskozásokat. Mert az imahelyekre akárki nem léphet be. A 30 119-csoport tagjai pedig ebből tanulva mecsetekben és másfajta imahelyeken jönnek össze. Nem volt véletlen a kölni mecset felépítése sem. Mert tényleg sok muszlim él arrafelé, de kellett egy nagyon nagy hely a kiképzéshez is. Spanyolországban is erős a nemzeti érzés, és van összetartás is. Ott épül Európa legnagyobb mecsetje...

Ha már a „hétköznapi” cionzsidók szóba kerültek, az egyik beszélgetőtársam úgy tudja, hogy készülnek lecsapni a zsidók azon szervezeteire is, amelyek a legkártékonyabbak. Például a Simon Wiesenthal Központ vezetőire, és főideológusaira. A gyilkosságokra buzdító rabbik sem menekülnek meg, amint kiteszik a lábukat Izraelből, máris tíz puskacső irányul rájuk. Az ilyen célpontok ellen lehet hagyományos fegyvereket alkalmazni.

A fegyveres támadásoknak ma már a fent említett eseteken kívül nem sok értelmük van, főleg nem a tolvajvezérek ellen. Kémiai és mágneses (rezonancia) elvek alapján működő „fegyverekkel” zajlik ma már főként a harc. Ilyen módon a zsidók már régóta próbálják befolyásolni mind az embereket, mind a természeti folyamatokat, ezekről sokan hallottak a „technika újdonságai” iránt érdeklődők. Az emberek esetében sikereket értek el, a természettel pedig alaposan melléfogtak. Viszont az ilyesfajta hadviseléssel kapcsolatos technológiai kutatásokat horribilis összegekért elvégeztették. Ezek eredményei adják a 30 119-csoport módszereinek alapját. A kirúgott, kirabolt, ellehetetlenített, lenézett feltalálók pedig azt biztosítják számukra, hogy előbbre járhassanak a magukat fellengzősen Világkormánynak nevezők előtt. Több magyar találmány is segített már a harcban, és komoly lépéselőnyhöz juttatta a harcosokat.

Az látható, hogy a mostani - gazdasági válságnak nevezett – nemzetek elleni támadás valami nagyobb „sakkhúzásnak” az előjátéka vagy főpróbája volt. Emiatt milliók vetettek véget önkezükkel életüknek, aminek oka a büszkeség vagy a butaság volt. Mert mindig van valaki, aki segít, de ha már Istenben sem bíznak egyes emberek, akkor ott tényleg nincs segítség. Nem dolgom ítélni másokat, de mindig van értelmes lehetőség – akár több is – ha az ember már nem lát más kiutat, csak a kilépést a földi létből.

A cionzsidók egyik célja a mostani válsággal a tudatmanipuláció jelenlegi fokának kipróbálása volt, vagyis a fegyverek nélküli harc eredményeinek megállapítása. Sajnos az emberiség pillanatnyilag vesztésre áll ebben a harcban, bár vannak biztató lehetőségek az ellencsapásra. Egy másik cél egy jelentős csavarás véghezvitele volt, ami az emberek lelkét köti gúzsba. Sok reményvesztett ember lett az eredmény, de szinte mindenhol felütötte a fejét a nemzeti gondolat. A zsidóknak majd akkor lesz félnivalója, ha a nemzeti erők nemzetközi szinten összefognak. Nagyban megcsinálják azt, amit a 30 119 kicsiben. Azt bátran nevezhetik majd holokausztnak. Az tényleg az lesz.

Ettől persze a kínaiak még naponta ezrével irthatnak fegyverrel is bármennyit akár a tibetiek, akár az újgurok közül. Látszólag Kína is világuralomra tör. És Oroszország is. Csakhogy az oligarchák között vannak bőven oroszországi származású zsidók. Legalábbis azt állítják magukról, hogy oroszok voltak az őseik. Kínáról azt állítják, hogy ott nincsenek zsidók. A Világkormánynak viszont vannak kínai tagjai is. A feladatok szépen meg vannak osztva a tagok között, mindenki teszi a dolgát a népirtás „műfajában”. Pontosan látható ez a „munkamegosztás” a nyitott szemmel és füllel járó ember számára, még akkor is, ha ez egy bolygószintű összeesküvésnek látszik. Mert az is.

A kínaiak viszonylag nyíltan verik át a nyugati embert, a zsidók pedig kissé árnyaltabban. De az eredmény ugyanaz: Te fizetsz!

De meddig?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat