HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Kilövési engedély Kolinda Grabar-Kitarovićra?

2019. július 20. 12:52
Hunhír.info

A balliberális sajtó meghallotta az idők szavát, azaz a HRW (Human Rights Watch) hőbörgését (nyílt levelét), támadását a horvát elnökasszonyra, amiatt, hogy országa határőrsége kellő erő alkalmazásával veri vissza a migrációs áradatot a bosnyák határról, ő pedig ezt nyilvánosan védelmébe merészelte venni.

Menedék - Baráthosi

Az agresszív kórusba szinte azonnal bekapcsolódott a The Guardian, amit a horvát balliberálisok hangos ovációval fogadtak, hiszen egy mértékadó, fajsúlyos lap is, lám, milyen gazságról rántja le a leplet. Egyáltalán, hogy merészeli egy állam első embere megvédeni a kegyetlenkedő határőröket, rendőröket, akik brutálisan elbánnak a békés, jószándékú, ártatlan migránsokkal?! Ad absurdum, vissza is küldik őket oda, ahonnan jöttek!

Ismerős a helyzet?

Az Orvosok Határok Nélkül vagy hasonszőrű társaik megvádolnak egy állami szervet, ami azonnal igazsággá is válik – még akkor is, ha nincs rá bizonyíték –, amit azután az NGO-k hálózata tovább pörget, majd csatlakozik a nemzetközi média liberális, gyűlölködő szárnya, amit politikai támadások és nyomásgyakorlás, jogállamiság vizsgálata követ.

Ismerős?

Európai parlamenti bizottságok foglalkoznak vele, elemzések készülnek, mindenki hüledezik, hogy ilyen Európában megtörténhet.

És, ha Kolinda Grabar-Kitarović nem csúszik térden vissza, bocsánatért könyörögve a világ összes migránsától, jöhet az adott állam elleni atombomba, a 7-es cikkely is a végén.

Horvátország éppen a schengeni övezet része szeretne lenni. Ez most a tét, ez lesz az elnök asszony ellen a furkósbot, amely miatt vélhetően kénytelen lesz csöndben egy sarokba kuporodni, vagy hallgatni, ahogy a szélsőségesek, onnan a ballib táborból szétszedik, mindennek lehordják őt, megkérdőjelezik országa határának védelmezési jogát, tiltakoznak schengeni övezethez csatlakozásuk ellen.

Persze mindez független a ténytől, hogy a Frontex által kiadott jelentés szerint nem(!) történnek atrocitások a horvát-bosnyák határon, csak az illegális migráció visszaszorítása folyik. Legális úton, határátkelőhelyen mindenki kérhet oltalmat Horvátországtól is.

Ismerős?

Hab a tortán, hogy az ugyanezen a migrációs útvonalon fekvő Szlovénia éppen meghosszabbítja kerítését és Olaszország is ebbe az irányba mozgolódik.

Nagy Árpád - magyar nemzet

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Válaszúton - Bogár LászlóVálaszúton
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat