HunHír.info

2019. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Nem bír ma­gá­val a bu­da­pesti bör­tön­ben a szír F. Has­san: az ISIS hó­hérja na­gyon ag­resszív

2019. május 23. 07:12
Hunhír.info

borton250.jpgNem bír magával a börtönben F. Hassan, a minősített emberöléssel, terrorcselekménnyel és terrorcselekmény előkészületével gyanúsított szír férfi. A szír ter­ro­rista fo­lya­ma­to­san pro­vo­kálja az őrö­ket. De persze ezt is a totális demokráciában lehet megtenni. A Kádár-diktatúrában semmi perc alatt kezes báránnyá változtatták volna...Még azt is megbánta volna, amit nem követett el! Csak úgy zubogott volna testén, fején a Kádár-kolbász!

Magyar Menedék - Grandpierre

A Blikk információi szerint az Iszlám Állam terrorszervezet egykori tagja folyamatosan próbára teszi az őrök tűrőképességét: utasításaiknak rendszeresen ellenszegül. A lap értesülése szerint a fegyőrök nem riadnak meg a F. Hassan sokszor provokatív, kötözködő viselkedésétől, az intézmény szabályait vele is ugyanúgy betartatják, mint bármelyik másik rabbal.

A szírt egyszemélyes cellában őrzik, ahol minden mozdulatát a nap 24 órájában kamerák figyelik. A többi rabbal gyakorlatilag egyáltalán nem érintkezik, kapcsolata csak az őrökkel van, a legtöbb nehéz pillanatot ételosztáskor okozza. A férfinak nem először gyűlik meg a baja a szabályok betartásával: korábban a nyírbátori menekültügyi befogadó központban volt, idegenrendészeti őrizetben. A Terrorelhárítási Központ tájékoztatása szerint ott fekete öltözékben járt, mint az Iszlám Állam terrorszervezet harcosai, nem vett részt a közös imákon, az őrzött állomáson elhelyezettekkel konfliktusba került, össze is verekedett.

Mint ahogy arról a beszámolt, F. Hassant 2018. december 30-án a Liszt Ferenc repülőtéren ellenőrizték. A 27 éves férfi hamis okirattal igazolta a saját és a vele lévő nő személyazonosságát, ezért a bíróság embercsempészés és más bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint három évre kiutasította Magyarországról.

Ezt követően a férfi idegenrendészeti őrizetbe került, közben azonban a nemzetközi nyomozás kiderítette: F. Hassan 2016 óta az Iszlám Állam nevű nemzetközi terrorszervezet tagja. A nyomozás adatai alapján 2016-ban az ISIS Homsz városában gyilkolt: miután egy helyi lakos megtagadta, hogy csatlakozzon a terrorszervezethez, bosszúból húsz családtagját kivégezték.

A Pesti Srácok internetes hírportálnak F. Hassan ügyvédje, dr. Kelen László azt nyilatkozta: azt róják védence terhére, hogy mint az ISIS egyik magas rangú vezetője, a lefejezéssel végrehajtott húsz emberölésből tízben valamilyen formában részt vett. Az ügyvéd azt is elmondta: arra, hogy az emberölésekben F. Hassan is részt vett, a nyugati, elsősorban belga titkosszolgálati információk mellett egy külföldi védett tanú elmondásából következtetnek, aki, úgy tudjuk, a belga ügyészségen tett vallomást és azonosította a gyanúsítottat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat