HunHír.info

2019. Napisten hava 24. nap, Csörsz napja.

Soros- civilek irányítják a Facebook cenzúrát

2019. május 22. 13:42
Hunhír.info

facebook250.jpgA jobboldali kútfők elhallgattatásáért kampányol a Soros Györgyhöz köthető Avaaz aktivista szervezet. A civilek most azért küzdenek, hogy minden olyan felhasználót, akit ők jobboldali kötődésűnek neveznek, azt tiltsák le oldalaikról a legnagyobb közösségi média szolgáltatók- írja a Guardian. A Facebook eddig sem volt rest, a portál saját bevallása szerint már mintegy 6 millió “gyanús” felhasználót távolított el.

Menedék - Pálfi

Mindent megtesznek a Soros- civilek az EP- választások hajrájában a jobboldali véleményvezérek elhallgattatásért. A liberális gondolatrendőrség most az Avaaz nevű szervezetet bízta meg a jobboldali “fehér felsőbbrendűséget” (vagyis migráció ellenes nézeteket) valló felhasználóknak.

A Facebook eddig sem volt rest, a portál saját bevallása szerint már mintegy 6 millió “gyanús” felhasználót távolított el. A Soros György által pénzelt NGO most több száz általuk kockázatosnak ítélt oldalt és annak mintegy 26 millió követőjét fogja ellenőrizni.

Az Avaaz egyébként már mintegy 500 oldalt “jelentett fel” eddig is a Facebooknak, melyek mintegy 500 millió megtekintőjük volt. Ezek között találhatjuk például az Alternative für Deutschland (AfD) német jobboldali pártot, akik heves ellenzői az illegális migrációnak.

Az Avaaz már korábban kifejtette, tevékenysége olyan oldalak vizsgálatára irányul, melyek híradásai befolyásolhatják a 2019- es EP- választások kimenetelét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat