HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

Az unokázós csalók után itt vannak az ingatlanosok - ez már eggyel magasabb kategória

2019. május 21. 17:48
Hunhír.info

A Pénzcentrum egy olvasója (miután egy blogon megírta) hívta fel a figyelmet a szervezett csalásra, amely célja az ingatlan áron aluli megszerzése, a kiszolgáltatott magyar emberek kiűzése otthonaikból. Az ingatlanos csalók – hasonlóan az unokázósokhoz – már jóelőre kiszemelik áldozataikat. Akárcsak az unokázósok. ezek is egy szubkultúrához tartoznak.

Menedék - Bayer

Az idős, kiszolgáltatott magyar embereket személyre szabott ajánlattal keresik meg. Céljuk, hogy bejárást szerezzenek az ingatlanba egy bérleti szerződéssel, vagy közös kert/épületrésszel.

Az idős magyar ember még örül is az albérlőnek, nem tudja, hogy a szabályos szerződés sem őt védi. Az ingatlanmaffiózó által beköltöztetett "lakók" ugyanis módszeresen pokollá teszik az életét, lakhatását teljesen ellehetetlenítik otthonában, az ilyen jellegű zaklatás miatt pedig hiába fordul a hatóságokhoz.

Elköltözne, ha el tudná adni ingatlanát, de bérlőit a szerződés szerint nem tudja kitenni. Így nem talál vevőt. Ekkor az egész akció mögött álló ingatlanos felajánlja, hogy megveszi otthonát, vagy talál vevőt. Konkurenciája nincs, így a kizsolgáltatott tulajdonos a jóval a valós érték alatti összeget is elfogadja.

A Pénzcentrum arra figyelmeztet, hogy a jelenségre nincs jogi megoldás, az ingatlanmaffia ellen senki ne próbáljon törvénytelen eszközökhöz nyúlni, mert az visszaüthet. Érdemes viszont fotókkal, felvételekkel, diktafonnal rögzíteni minden atrocitást, minden sérelmet feljegyezni. Ez később egy feljelentés alapja lehet.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat