HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Visszautasított „szerelem” miatt ölhette megy a sólyi cigány gyilkos 8 éves áldozatát

2019. május 15. 06:09
Hunhír.info

A Tények értesülései szerint fojtogatta, megszurkálta, kővel és üveggel ütötte, végül a patakba ölte a nyolcéves H. Adriennt az akkor 16 éves gyilkosa. A fiú többször tett vallomást, de a végzetes napon történtekkel kapcsolatban mindig más verzióval állt elő.

Menedék - Bayer

"A gyanúsított, később vádlott több vallomást tett, egymásnak ellentmondó vallomásokat. Mindenképpen össze kell vetni a szakértői véleményekkel, bizonyos vélemények alátámasztják a vallomásait, de a legtöbb vélemény cáfolja az állításait" – mondta a Tényeknek Fridman Róbert ügyvéd.

A vádlott többször hangsúlyozta, hogy három nappal a gyilkosság előtt szerelmes lett a kislányba. Adriennt elcsalta otthonról a Séd-patakhoz, a kislány azonban egész végig azt hajtogatta neki, hogy egy Tomi nevű fiút szeret, akinek a felesége lesz. A gyilkost ez feldühítette, ezért azt mondta a gyereknek, mutat neki egy bűvésztrükköt, majd egy úton talált kötéllel hátrakötözte a kezeit. Ezután a patakban fojtogatta, az alélt kislányt pedig meg akarta erőszakolni. Ezt követően egy kővel félholtra verte, megszurkálta az arcát, végül a testét a patakba rakta úgy, hogy egy hínárral a parthoz kötötte.

A vádlott egyik vallomásában Adrienn testvérét is meggyanúsította, hogy részt vett a gyilkosságban, ezt azonban később visszavonta. Későbbi vallomásaiban a kislány megerőszakolásával kapcsolatban is másképp emlékezett: először azt mondta, a haldokló gyereket levetkőztette, de nem volt képes szexuálisan bántalmazni, majd később azt állította, megerőszakolta. Legutóbb már csak annyit ismert el, hogy levetkőztette Adriennt, mert kíváncsi volt a gyerek nemi szervére.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat