HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Nyílt levél a gyökérnek

2019. január 27. 08:18
Hunhír.info

bolsevizmus.jpgNa, de veletek ellentétben, picinyem..., azért ha belegondolsz, lehányhatnád magad azért, amit összehazudtál magatokról. Ti, a proletár többség..., az üldözött és demokráciáért sorvadozó tömeg... Tényleg hülye vagy, öcsém? Alig vagytok párszázan, semmi mással nem tudjátok felhívni magatokra a figyelmet, mint a Rákosi elvtárs által is jóváhagyott szlogenek trágár ordítozásával, vagy azzal, hogy az egyik felkelő fetreng egy székházban, amíg el nem viszi a mentő, a másik korlátot mászik..., a harmadik megtámadja a csukott ajtót... Nem beszélve arról, hogy egy parlamenti képviselő asszony oda akar járni sz*rni, amit a lyukas zoknis levideózott volna.

Magyar Menedék - Grandpierre

Figyelj, Te Szerencsétlen!

Nem tudom mit és mennyit ittál előtte, de ez a szőke buxának szóló leveled igazi két k*rva nagy pofont érdemel. Mindjárt megmondom miért. Mert hazudozol és én nagyon nem szeretem, ha hazudoznak rólam, a hazámról és úgy általában a magyarokról. Minden szavad egy trágyagőzös kajli, amivel te a következő évekre akarod bebiztosítani brüsszeli millióidat, mert tudod, hogy ha ott nem, itthon pláne nem fogsz ennyit harácsolni. Te józanul is hajlamos vagy hazudozni, ezért valahogy nem lepődtem meg azon, amiket összeírogattál a te drága kolléganődnek. Ám, csak megjegyezem, nem érte meg. Ma már az is csulázik rád, aki eddig nem foglalkozott a búráddal. Hiszen tudtuk, hogy kicsit csapágyas vagy. Már látszik, hogy félreismertünk... ez gyári hiba, öcsém.

A pofonokat azért érdemelnéd meg tőlem, mert úgy állítasz be ennek a tudatlan nőszemélynek, mintha hülye lennék, vagy valamilyen diktátor seggfejnek a parancsára utcára vonultam volna már párszor, hogy úgy éltessem, mint Kim Dzsongunt. Te teljesen idióta vagy, öreg... Ad 1: március 15-én szar idő volt, mégis magamtól mentem a Békemenetre, pedig ülhettem volna itthon és nem vert volna meg senki érte. A Békemenetet meglehetősen fikázva emlegetted a kívül-belül szőkének, pedig te is tudod, hogy mi a különbség a ti hülye, fizetett cirkuszotok és a Békemenet között. Ad 2: Aki eddig engem ölebnek titulált, azt eddig mindig pofán vágtam. Te is megérdemelnéd, ugyanis kétszeres a mérgem. Én egy ruppót nem kapok egyetlen cikkemért sem senkitől, míg te a hazaárulásból úgy élsz, mint Marci Hevesen.

A másik maflást azért adnám, mert úgy próbálsz beállítani sok százezred magammal, mintha valamiféle fasiszta, hatalommániában szenvedő hülye mellett, és nem a hazánk iránti elkötelezettségből, szeretetből mutattuk volna meg, hogy veletek ellentétben mi, vagyunk! Mi magyarországiak, és ők, akiket nem ismersz, s akiknek magyar az anyanyelvük, akik nem románok, ukránok és szerbek, hanem erdélyi magyarok és székelyek, kárpátaljaiak, délvidéki magyarok.

Na, de veletek ellentétben, picinyem..., azért ha belegondolsz, lehányhatnád magad azért, amit összehazudtál magatokról. Ti, a proletár többség..., az üldözött és demokráciáért sorvadozó tömeg... Tényleg hülye vagy, öcsém? Alig vagytok párszázan, semmi mással nem tudjátok felhívni magatokra a figyelmet, mint a Rákosi elvtárs által is jóváhagyott szlogenek trágár ordítozásával, vagy azzal, hogy az egyik felkelő fetreng egy székházban, amíg el nem viszi a mentő, a másik korlátot mászik..., a harmadik megtámadja a csukott ajtót... Nem beszélve arról, hogy egy parlamenti képviselő asszony oda akar járni sz*rni, amit a lyukas zoknis levideózott volna.

A rendőrterror? Ha én lettem volna ott rendőrként a Parlament előtt, amikor a sok prolival, olyan magadfajtákkal cirkuszoltatok, akkor már nem lenne állásom, merthogy én nem tűrtem volna el, amit ti ott szemétkedtetek, az biztos. És akkor engem eltávolítottak volna a rendőrség állományából. Hozzátok ott senki nem nyúlt, senki nem bántott benneteket, te meg sz*rházi módra ezt írod a szőke csajnak... Nem szégyelled magad? Nem sül le a pofádról a bőr? És nem félsz, hogy megkapod azt a pár k*rva nagy pofonodat hamarosan? Mert hidd el, kis gyökér, kijár neked. Nagyon kijár, mert amíg a politikai ellenfeleiddel szemétkedsz, addig nem idegeskedem... Minden ráfér az orcátokra ott a parlamentben annyiért, amennyiért... De azokat, akik nem nektek adtak a pofázásra felhatalmazást, nos, azokat nem kellene cseszegetned, mert bár forradalom nem lesz belőle, téged azért megdádázhatnak bármikor és nagyon alaposan, hogy ne tudj többet ilyeneket írni. Ha érdemesnek tartanálak arra, hogy feljelentselek, hát megtenném. Így azonban csak drukkolok, hogy kapd meg azt a két baromi nagy sallert, amit megérdemelsz, de legalább annyira legyen maradandó emlék, mint amennyi maradandó kárt tettetek az elmúlt években Magyarországnak és az általad elnézett és lefikázott magyar nemzetnek.

Ja, hogy nem szoktam ilyen stílusban írni? Hát belőlem is kihoztad... Mert utálom a hazug, sz*r embereket, és te, öcsém, az vagy! Velejéig romlott sz*r ember, akinek sem a népe, sem a becsülete nem számít, ha lóvéról van szó!

A másik okom, amiért ilyen stílusban fogalmaztam meg mondanivalómat az az, hogy megértsd. Ugyanis az újpesti kocsmákban ezt már értik... Igaz, ahhoz képest és hozzád képest is, még úriember maradtam...

Stoffán György

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat