HunHír.info

2019. Kikelet hava 27. nap, Hajnalka napja.

Megégette és egy kábellel halálra verte 13 hónapos kisfiát egy betolakodó, élősködő nigger „pár” Franciaországban

2018. október 15. 18:30
Hunhír.info

Halálra kínozta alig egyéves kisfiát egy migránspár Franciaországban, az egyik legszebb francia történelmi városban, Reimsben. Az anyának semmilyen legális irata nem volt, a rendőrség azt sem tudja, mikor és hogy érkezett Franciaországba. Róla annyit tudni, hogy Elefántcsontparton született. Az apa mauritiusi. Ő mindent az anyára fogott, azt állította, hogy az anya nevelte a gyereket, ő sohasem foglalkozott vele. Egyikőjük sem dolgozott, sohasem volt legális munkájuk Franciaországban.

Menedék - Atilla

A Le Figaro információi szerint maga a házaspár hívta a mentőket, mondván, hogy rosszul van a gyerekük. Kórházba vitték, de néhány óra múlva meghalt, a a niggereket letartóztatták.

A kisfiún rengeteg sérülés volt, kiderült, hogy többször meg is gyújtották. Valószínűleg egy elektromos kábellel verték agyon. A 13 hónapos kisfiú mindössze 6 kiló volt, kórosan alultáplált.

Az anya azt állította, hogy csak néhány pofont adott - a még egyszer tehát: 6 kilós, 13 hónapos - babájának. Ahogy fogalmazott, nevelő célzattal. Azt tagadta, hogy módszeresen és rendszeresen kínozta a szerencsétlen gyereket. Az is egyértelmű, hogy éheztették. Ezzel kapcsolatban az anya azt mondta, hogy tradicionális afrikai ételekkel és módszerekkel táplálta.

A nigger párnak volt egy 4 éves gyereke, de azt elvették tőlük, mert őt is kínozták. Az nem derült ki, hogy hagyhatták az újszülöttet a párnál, már amennyiben egyáltalán tudtak az újszülöttről a hatóságok. Ami biztos: az anya minden legális papír nélkül élt Franciaországban, senki nem tudja, mikor és hogy érkezett. Az is biztos, hogy egyikőjük sem dolgozott sohasem.

origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat