HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

”Ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani”

2018. október 06. 12:53
Hunhír.info

Volner-Janos-250.jpg...A Jobbikon belül sajnos elkezdődött már az őrület, a nevemet egy közleményben említik húsz jobbikos e-mail fiók feltörésével és kezdenek lábra kapni "a Fidesz érdekeit képviselik" típusú magyarázatok is. Erre a végtelen butaságra röviden csak annyit, hogy ha a Fidesz irányítaná a tetteimet, akkor engedtem volna az elnökségünk több napos könyörgésének és májusban akadálytalanul átvettem volna a Jobbik irányítását...

Menedék - Atilla

Tegnap, 5 órás tanácskozás után megszületett az eredmény: a parlamenti frakciónk többsége kizárt a soraiból. Két barátom és bajtársam, Apáti István és Fülöp Erik jelezte, hogy a sorsuk és az értékrendjük össze van kötve az enyémmel: ha engem kizárnak, ők is kilépnek - férfias kiállásukat ezúton is köszönöm! Egyikünk sem szeretett volna menni. Nekünk ugyanis nem a Jobbikkal van problémánk, hiszen a Jobbikban még mindig sok szeretetre méltó, tisztességes magyar ember dolgozik. Nekünk a Jobbik jelenlegi vezetésével van feloldhatatlan értékrendi és politikai konfliktusunk.

Mindhárman élni szerettünk volna a Jobbik alapszabályában meglévő törvényes lehetőségekkel és egy tisztességes tisztújítás kiírására tettünk kísérletet. Erre kizárás lett a válasz. Nekünk nem volt semmilyen félnivalónk a nyílt megmérettetéstől: Apáti István és én a Jobbik legnagyobb szavazatszámmal megválasztott alelnökei vagyunk, másoktól eltérően nem fakanállal kellett letuszkolni minket a Jobbik tagságának torkán. Sajnálom, hogy a Jobbik jelenlegi vezetése vonakodott a nyílt megmérettetéstől és hibás döntést hozott.

Sneider Tamásnak jeleztük, hogy bár a hosszú tanácskozás alatt többször kaptunk durva és személyeskedő támadásokat, nem szeretnénk ezekre hasonló módon válaszolni: szomorúak vagyunk a Jobbik várható sorsa miatt, de béke és szeretet van a szívünkben. Tamástól azt kértem, legyen bölcs és ne kezdjen bele egy, a személyünk elleni méltatlan eszközökkel vívott háborúba: ha a jelenlegi vezetők az általuk kizárt vezetőkkel háborúskodásba kezdenek, azon a Jobbik csak veszíthet. A csendes és békés elválásunkra vonatkozó ajánlatunkon a Jobbik elnöksége még gondolkodik - reméljük, bölcs döntést hoznak majd. A rosszindulatú híresztelésekkel szemben a pártot sem akarjuk szétszakítani: senkit, még a saját választókerületeinkben dolgozó jobbikosokat sem kértünk meg a Jobbikból való távozásra.

A Jobbikon belül sajnos elkezdődött már az őrület, a nevemet egy közleményben említik húsz jobbikos e-mail fiók feltörésével és kezdenek lábra kapni "a Fidesz érdekeit képviselik" típusú magyarázatok is. Erre a végtelen butaságra röviden csak annyit, hogy ha a Fidesz irányítaná a tetteimet, akkor engedtem volna az elnökségünk több napos könyörgésének és májusban akadálytalanul átvettem volna a Jobbik irányítását. De nem így tettem és ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani.

A mandátumom sorsát azonnal az elnökségünk kezébe tettem egy aláírt lemondó nyilatkozattal, amikor 2011 végén az akkori elnökségünk egy, utólag rágalomgyűjteménynek minősített, lejárató jellegű iratgyűjtemény után vizsgálatot indított ellenem. Akkor a Jobbik még egy valódi, nemzeti értékrendű párt volt, ahol fel sem merülhetett, hogy a megüredesett helyet olyan képviselő fogja átvenni, aki keresi a baloldallal történő összeborulás lehetőségét. Most már sajnos nem ez a helyzet, így - ezt Apáti István és Fülöp Erik nevében is mondhatom - a mandátumainkat megtartjuk és továbbra is a Nemzet ügyét fogjuk velük szolgálni.

Volner János - facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat