HunHír.info

2019. Napisten hava 16. nap, Zerind napja.

”Ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani”

2018. október 06. 12:53
Hunhír.info

Volner-Janos-250.jpg...A Jobbikon belül sajnos elkezdődött már az őrület, a nevemet egy közleményben említik húsz jobbikos e-mail fiók feltörésével és kezdenek lábra kapni "a Fidesz érdekeit képviselik" típusú magyarázatok is. Erre a végtelen butaságra röviden csak annyit, hogy ha a Fidesz irányítaná a tetteimet, akkor engedtem volna az elnökségünk több napos könyörgésének és májusban akadálytalanul átvettem volna a Jobbik irányítását...

Menedék - Bayer

Tegnap, 5 órás tanácskozás után megszületett az eredmény: a parlamenti frakciónk többsége kizárt a soraiból. Két barátom és bajtársam, Apáti István és Fülöp Erik jelezte, hogy a sorsuk és az értékrendjük össze van kötve az enyémmel: ha engem kizárnak, ők is kilépnek - férfias kiállásukat ezúton is köszönöm! Egyikünk sem szeretett volna menni. Nekünk ugyanis nem a Jobbikkal van problémánk, hiszen a Jobbikban még mindig sok szeretetre méltó, tisztességes magyar ember dolgozik. Nekünk a Jobbik jelenlegi vezetésével van feloldhatatlan értékrendi és politikai konfliktusunk.

Mindhárman élni szerettünk volna a Jobbik alapszabályában meglévő törvényes lehetőségekkel és egy tisztességes tisztújítás kiírására tettünk kísérletet. Erre kizárás lett a válasz. Nekünk nem volt semmilyen félnivalónk a nyílt megmérettetéstől: Apáti István és én a Jobbik legnagyobb szavazatszámmal megválasztott alelnökei vagyunk, másoktól eltérően nem fakanállal kellett letuszkolni minket a Jobbik tagságának torkán. Sajnálom, hogy a Jobbik jelenlegi vezetése vonakodott a nyílt megmérettetéstől és hibás döntést hozott.

Sneider Tamásnak jeleztük, hogy bár a hosszú tanácskozás alatt többször kaptunk durva és személyeskedő támadásokat, nem szeretnénk ezekre hasonló módon válaszolni: szomorúak vagyunk a Jobbik várható sorsa miatt, de béke és szeretet van a szívünkben. Tamástól azt kértem, legyen bölcs és ne kezdjen bele egy, a személyünk elleni méltatlan eszközökkel vívott háborúba: ha a jelenlegi vezetők az általuk kizárt vezetőkkel háborúskodásba kezdenek, azon a Jobbik csak veszíthet. A csendes és békés elválásunkra vonatkozó ajánlatunkon a Jobbik elnöksége még gondolkodik - reméljük, bölcs döntést hoznak majd. A rosszindulatú híresztelésekkel szemben a pártot sem akarjuk szétszakítani: senkit, még a saját választókerületeinkben dolgozó jobbikosokat sem kértünk meg a Jobbikból való távozásra.

A Jobbikon belül sajnos elkezdődött már az őrület, a nevemet egy közleményben említik húsz jobbikos e-mail fiók feltörésével és kezdenek lábra kapni "a Fidesz érdekeit képviselik" típusú magyarázatok is. Erre a végtelen butaságra röviden csak annyit, hogy ha a Fidesz irányítaná a tetteimet, akkor engedtem volna az elnökségünk több napos könyörgésének és májusban akadálytalanul átvettem volna a Jobbik irányítását. De nem így tettem és ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani.

A mandátumom sorsát azonnal az elnökségünk kezébe tettem egy aláírt lemondó nyilatkozattal, amikor 2011 végén az akkori elnökségünk egy, utólag rágalomgyűjteménynek minősített, lejárató jellegű iratgyűjtemény után vizsgálatot indított ellenem. Akkor a Jobbik még egy valódi, nemzeti értékrendű párt volt, ahol fel sem merülhetett, hogy a megüredesett helyet olyan képviselő fogja átvenni, aki keresi a baloldallal történő összeborulás lehetőségét. Most már sajnos nem ez a helyzet, így - ezt Apáti István és Fülöp Erik nevében is mondhatom - a mandátumainkat megtartjuk és továbbra is a Nemzet ügyét fogjuk velük szolgálni.

Volner János - facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Itt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV - Koltay GáborItt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat