HunHír.info

2018. Magvető hava 18. nap, Szivöltő napja.

Betegségnek és nem bűnnek akarják beállítani a pedofíliát - BETEGEKET NEM SZOKTAK AGYONVERNI....

2018. július 20. 15:25
Hunhír.info

zaklatas-250.jpgAz emberek többsége elítéli a pedofíliát és erős indulatokat vált ki belőlük a gyerekekkel szembeni szexuális vonzódás gondolata is. Ahelyett, hogy szigorúbban büntetnék az effajta aberrációt, egyes csoportok arra törekednek, hogy betegségnek állítsák be ezt az egyértelmű bűncselekményt –írja a Figyelő.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Az LMBTQ mozgalom szárnyai alatt talált magának helyet az a szexuális irányzat, amit el kellene fogadni. Azaz a pedofíliát. A nevük is megvan már: MAP, azaz az angol minor attracted persons, vagyis azok az emberek, akik szexuálisan vonzódnak a gyerekekhez. Zászlójuk is van már, ami szintén a szivárvány színében pompázik, akárcsak az LMBTQ-jé.

A csoport célja, hogy csökkentsék a pedofília megbélyegzését és egyfajta félreértett kisebbségnek állítsák be a gyerekekhez szexuálisan vonzódó felnőtt embereket.

Annak érdekében, hogy minél jobban elfogadtassák a pedofíliát, honlapjukon olyan történeteket tesznek közzé, amikben pedofilok mesélnek arról, milyen hatással van rájuk a népharag és a megbélyegzés. A megható történetek között szerepel olyan, hogy valaki saját kezűleg akart véget vetni az életének az emberek kirekesztése és haragja miatt, de van olyan is, aki kezeltette volna magát pszichiáterrel, de az orvos nem vállalta, mondván nem foglalkozik bűnözőkkel.

A legmeghökkentőbbet azonban a würzburgi egyetem egyik kutatója, Mirjam Heine mondta, aki szerint
a pedofíliára úgy kell tekinteni, mint a heteroszexualitásra, mindkettő normális szexuális orientáció.

A kutató szerint a pedofília gondolat, érzés és nem cselekvés, amit el kell fogadni. Úgy fogalmazott: meg kell különböztetni a gyermekek szexuális zaklatását és a pedofíliát. Nem szabad fokoznunk a pedofilok szenvedését azzal, hogy kizárjuk őket, azzal hibáztatva és gúnyolva őket.

Az elfogadás jegyében tehát már a pedofília is csak egy tünet vagy betegség, amit el kell fogadni, sőt legalizálni kell a csoport szerint, ezzel felmentve a bűnösöket szörnyű tettük alól, amivel egy gyermek lelkét nyomorítják meg egy életre.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat