HunHír.info

2018. Álom hava 10. nap, Rugacs napja.

Újabb meghívó lehet az olasz kormányfő kijelentése - téged is megvett Soros kilóra?

2018. július 17. 16:21
Hunhír.info

Kezdenek felülkerekedni a bevándorlóbarát politikusok az olasz kormányban – vélik elemzők, arra utalva, hogy Szicília fogadta a 450 bevándorlót szállító két hajót. Giuseppe Conte olasz miniszterelnök szerint az a megoldás, ha szétosztják a bevándorlókat az uniós tagországok között. Több "civil szervezet" már jelezte, hogy azonnal munkába állnak hajóik az afrikai partoknál.

Menedék - Atilla

Hétfő hajnalban kikötött az uniós határőrizeti ügynökség, a Frontex és az olasz hatóságok hajója több mint négyszáz betolakodóval a fedélzetén a szicíliai Pozzallóban. A főleg fiatal eritreai niggereket az orvosok megvizsgálták, majd a helyi regisztrációs központba vitték őket, ahol megkezdődött fényképes azonosításuk. A csoportot két embercsempész is kísérte, őket az olasz hatóságok azonosították, majd őrizetbe vették.

Egy halászhajóval indultak útnak a kontinensfoglalók pénteken, a cél pedig Európa volt. Amint olasz vizekre értek, a Frontex átvette a hajó utasait. Kikötni azonban – csak úgy mint korábban több hajó – nem tudott Szicíliában, mert Matteo Salvini megtagadta az engedélyt.

Az olasz belügyminiszterrel szemben Giuseppe Conte olasz kormányfő vasárnap engedélyezte, hogy a nők, gyerekek és a betegek partra szálljanak. Conte egyben felszólította az Európai Unió tagországait, hogy a szolidaritás jegyében fogadják be a hajókon lévő betolakodókat. A kormányfő kérésére szombaton Németország és Málta, vasárnap pedig Spanyolország, Portugália és Franciaország is jelezte, hogy kész átvenni egy ötvenfős csoportot.

Matteo Salvini hétfőn Moszkvában tárgyalt, onnan üzent az EU-nak. Úgy fogalmazott: az új honfoglalók többségét vissza kell küldeni oda, ahonnan elindultak, vagyis Líbiába, Brüsszelnek pedig fel kell hagynia a képmutatással, és el kell ismernie Líbiát biztonságos származási országnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Vér tapad a kezünkhöz? - Pawel LisickiVér tapad a kezünkhöz?
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat