HunHír.info

2018. Enyészet hava 18. nap, Kartal napja.

Lefejezte az egyéves kisbabát a nigger - de ami utána történt...

2018. július 08. 17:07
Tomcat - Hunhír.info

Borzalmas, barbár bűntettet követett el egy kontinensfoglaló muszlim nigger április 12-én Hamburg városában, mégpedig fényes nappal, nyílt színen. A 33 éves, Nigerből származó Mourtala Madou a Jungfernstieg metróállomáson rátámadott volt barátnőjére, a német Sandra P.-re, aki egyéves és hároméves kisgyermekeivel utazott, a döbbent utasok szeme láttára brutálisan megkéselte az asszonyt, majd a késsel levágta az egyéves kisgyermek fejét! A metróállomás vérben úszott, az emberek sikoltozva menekültek az őrjöngő gyilkos elől. A kicsi azonnal meghalt, édesanyja a kórházba szállítás után vesztette életét. Madou elmenekült a helyszínről, de később feladta magát a rendőrségen.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Később kiderült, hogy a nigger már hónapok óta fenyegette a nőt, ellene távoltartási végzést is hozott a bíróság. Az ügyészség szóvivője arra a kérdésre, hogy miért nem tettek semmit, azt felelte, hogy a fenyegetések "nem tűntek súlyosnak". A távoltartási végzést 2017 októberében vissza is vonta a bíróság azzal, hogy annak fenntartása indokolatlan. Madou ekkor nyíltan megfenyegette Sandrát, a következő nyílt kijelentéssel: "Megölöm a gyerekedet, és téged is!"

Mindez, mondhatnók, "csak" természetes következménye a harmadik világbeli vademberek tömeges betelepítésének. Afrikában az ilyen leszámolások, brutális kivégzések a mindennapi élet részei, s egy-egy ilyen rémtettet a falu apraja-nagyja röhögve kameráz okostelefonjával (mert az ugyebár kell a majmoknak). Még azt is mondhatjuk, az az európai nő, aki "beleszeret" egy ilyen állatba, meg is érdemli, hogy kibelezzék. Csakhogy az igazán hátborzongató nem is maga a bűntett, hanem a német hatóságok reakciója arra!

Bár a rémtett fényes nappal, az utcán történt, több száz ember szeme láttára, mégsem jelent meg róla egyetlen szó sem a médiában. Csak hónapokkal később, június végén derült ki a nagyközönség számára, mit tett Merkel asszony vendége, amikor valaki megosztotta a helyszínről készült videofelvételét Facebookon. Gyenge idegzetűek ne keressenek rá. A képeken látható, hogy a metró peronja szó szerint vérben úszik, mindkét vágány irányába folyik le a halottakból kiömlött vér. A felvételt egyébként szintén egy bevándorló, a ghánai Daniel J. készítette, aki templomi gospel-énekesként keresi a kenyerét. A felvételen látható, amint a mentősök kétségbeesetten próbálják menteni a megkéselt nő életét, miközben mellette hever a meggyilkolt kislány teste. A felvételt készítő férfi angolul beszél: "Ó, Istenem! Ez hihetetlen! Ó, Jézus, ó, Jézus! Levágta a kisbaba fejét! Ó Isten, ó Jézus!"

A felvétel kikerült ugyan az internetre, ám a német ügyészség azonnal letöröltette Facebookról. Egy német blogger, Heinrich Kordewiner még idejében lementette, és feltöltötte YouTube-ra. Másnap rendőrök dörömböltek az ajtaján házkutatási paranccsal, amelynek értelmében "bűncselekmény bizonyítékát" kell lefoglalniuk. Mivel megítélésük szerint nem nyitotta ki elég gyorsan, betörték az ajtót, és nemcsak Korderwiner, hanem lakótársa szobáját is átkutatták, noha arra nem is vonatkozott a házkutatási parancs. Kordewinert a német Büntető Törvénykönyv 201A szakaszába ütköző bűncselekménnyel, "gyilkosság áldozata magánszférájának megsértésével" gyanúsítják. Ezt a néhány éve törvénybe iktatott bűncselekményt, az úgynevezett "paparazzi-jogszabályt" heves politikai vita övezte, és a szakértők egy emberként figyelmeztették a kormányt, hogy komoly visszaélésekre ad lehetőséget, egyszersmind ellehetetleníti a bűnügyi sajtó működését.

Ironikus módon éppen a Kordewinernek átadott házkutatási parancs fedte fel a Jungferstiegen történt rémtett részleteit, ugyanis az indokolásban pontosan leírták, mi történt abban. A szöveg szerint Madou "meg akarta büntetni a nőt", illetve "kifejezni tulajdonjogát felette." A támadás során "minden előzmény nélkül elővett egy kést a hátizsákjából, hasba szúrta a kisgyermeket, majd csaknem teljesen átvágta a nyakát."

Az ügyben nyomozó - és azt elhallgatni próbáló - ügyészség a hamburgi tartományi kormány irányítása alatt áll, amelyet jelenleg szociáldemokrata-zöld koalíció vezet. Till Steffen tartományi igazságügy-miniszter hivatali pályafutása alatt egymást érik az ilyen és ehhez hasonló botrányok. Számos esetben gyilkosokat kellett szabadon engedni előzetes letartóztatásból, mert az ügyészség túl sokáig húzta a nyomozást, és nem került sor időben bírósági tárgyalásukra. 2016-ban Steffen azt is meg akarta akadályozni, hogy a sajtóban megjelenjen az akkor még szabadlábon levő, Európa-szerte körözött berlini teherautós terrorista, Anis Amri fényképe, mert szerinte a kép közzététele "felkorbácsolta volna a rasszista indulatokat".

Az Alternatíva Németországért (AfD) képviselője a hamburgi parlamentben interpellált az igazságügy-miniszterhez, részleteket követelve a gyilkosságról és az azt követő nyomozásról. Till Steffen nem adott semmilyen választ, annak ellenére, hogy ez törvényes kötelessége lett volna. Mi több, a parlamenti jegyzőkönyv nyilvánosságra hozott változatában még a kérdést is kihúzták fekete filctollal, amire még nem volt példa a Német Szövetségi Köztársaság történetében.

A Gatestone Institute nemzetközi szervezet kérdésére a hamburgi hatóságok azt válaszolták, hogy szerintük az ügy nem tarthat számot közérdeklődésre, mert "csupán" egy indulati bűncselekményről van szó, ami pedig nem képez közügyet. Ezért az ügyészség a továbbiakban sem kíván sem kommentárt fűzni a gyilkossághoz, sem részleteket nyilvánosságra hozni. A tartományi parlament szintén ezzel indokolta a jegyzőkönyv cenzúrázását, szerintük az AfD kérdése "magánszférát sért".

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat