HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

Agyonverték a konzervatívok a libsiket az ontariói választáson

2018. június 18. 06:24
Tomcat - Hunhír.info

Ugyan miért érdekelné a magyar olvasót egy távoli ország tartományi választása, kérdezhetné bárki, pedig inkább örülhetne a jó hírnek. A tengerentúlon is elegük van az embereknek a mindenhol nyomuló szabadelvűségből, a hagyományos értékek módszeres rombolásából. Most Kanada legnépesebb tartománya is nemet mondott, ami előrevetíti a rövidesen következő szövetségi választások várható eredményét.

Menedék - Baráthosi

Toronto, a világ egyik legnépesebb városa épp szivárványos rongyokba csomagolva ünnepli a "Pride Month"-ot. Immár nem "Gay Pride", azaz "meleg büszkeség", hanem egyszerűen "büszkeség", szerényen kisajátítva ezt a szót, mintha csakis arra lehetne büszke valaki, hogy szexuálisan aberrált. Már nem is egy nap vagy egy hét, hanem egy teljes hónap dukál a buzeránsok ajnározásának, amivel hivatalosan is a nyugati világ legnagyobb ünnepévé vált, szemben például a mindössze háromnapos Karácsonnyal. Az egészséges családot nevelő anyák és apák csak egy-egy napot kapnak, bár a feministák már gőzerővel küzdenek ennek eltörléséért is.

Ebben a felütésben igencsak csattanós válasz a kanadai társadalomtól, hogy a Doug Ford vezette Progressive Conservatives párt a szavazatok 41%-ával hamarosan átveszi Ontario állam kormányzását. A második helyen 34%-kal a baloldali New Democrat Party végzett, amelyet nagyjából a 2002 körüli MSZP kanadai megfelelőjeként kell elképzelni. A liberálisok 19, a zöldek 5%-os eredménnyel sereghajtók lettek. A tartományi törvényhozásban ezzel megszűnt a liberális frakció, mivel ahhoz legalább 9 képviselő kellene, és ennél eggyel kevesebb lesz mostantól.

Kanada Justin Trudeau vezette szövetségi kormánya szélsőségesen liberális. Trudeau hivatali ideje alatt az észak-amerikai ország a beteg eszmék kísérleti telepévé vált. Feministák, genderidióták, muszlimcsókolgatók tombolnak országszerte. Hogy éppen Ontario utasította el ezt az eszmerendszert, komoly fejtörésre ad okot a világfelforgatóknak, hiszen ez az állam az újfajta ötletek első számú kísérleti telepe, élén a mintegy ötmilliós Torontóval. A nagyvárosban élő állampolgárok nagy része nem is kanadai születésű, és kiterjedt buzinegyed található benne, ahol szó szerint még a zebrák is szivárványszínűek. Bár Doug Ford nem nevezhető éppen radikális jobboldalinak, és sikerét sem kísérte olyan hisztéria, mint Donald Trump megválasztását, az eredmény azonban bizonyítja, hogy még a végtelenül udvarias és toleráns kanadaiaknál is el lehet érni azt a bizonyos határt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat