HunHír.info

2018. Kikelet hava 22. nap, Horka napja.

Egy cigánylány olvasó kommentje...

2018. március 08. 09:06
Hunhír.info

ciganytelep.jpg...Mert olyan nacionalizmusban, magyargyűlöletben élnek és ragaszkodnak az identitás helyett a berögzült rossz ideológiájukhoz, hogy az felfoghatatlan. A 21-ik században büdösen, koszosan a putriban, ellehetetlenítve a környezetet. És ameddig vezetőik foggal körömmel védik ezt a világot és mindenki náci meg rasszista nekik, aki meg mer szólalni...

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Blogom egyik olvasója egy cigánylány. E-mailjében arra reagált, hogy a miniszterelnök migránsoknak nevezte a Miskolcra telepedett cigányokat.

Miután engedélyt kértem tőle véleménye nyilvánosságra hozatalára anonim formában, a kitétel előtt megkérdeztem tőle, „romának” vagy „cigánynak” nevezzem. Azt írta, utálja a „roma” kifejezést. Hozzátette: „Mélységesen felháborít a roma elit libsi gondolkodása, és az hogy a saját népüket nyúzzák.”

Kommentárjában pedig ezt írta:

Én tudom mi van Miskolcon! Tudom miért migránsozott a miniszterelnök. Létező magyarországi no-go zónákról beszélünk. 700 év alatt sem sikerült integrálódnia magyarrá ezeknek a személyeknek, maradtak migránsok. Mert olyan nacionalizmusban, magyargyűlöletben élnek és ragaszkodnak az identitás helyett a berögzült rossz ideológiájukhoz, hogy az felfoghatatlan. A 21-ik században büdösen, koszosan a putriban, ellehetetlenítve a környezetet. És ameddig vezetőik foggal körömmel védik ezt a világot és mindenki náci meg rasszista nekik, aki meg mer szólalni.

Lent vagyok a telepeken, elindult a miskolci videó miatt a gyűlölet. Orbán rasszista. Terjeszti köztük az ellenzék is.

Ma Magyarországon több mint egymillió cigány van, és az ellenzék ezt pontosan tudja és össze is tudja szervezni, ahogy Hódmezőn tette. Gyurka /a levélíró Sorosra céloz – L.I./ bácsi lehet, hogy több mint 5000 ezer forintot is tud fizetni nekik fejenként..

A cigány demográfiával égetően sürgős foglalkozni. Településéről településre járok, és olyan születési boomot tapasztalok, ami elképesztő. De az a félelmetes, hogy mondják is,tudatosan szülnek.

lovasistván.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy új világrend felé - Tóth Gy. LászlóEgy új világrend felé
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 241 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat