HunHír.info

2018. Magvető hava 16. nap, Kedves napja.

56-os szabadságharcosok: Európa szégyene, hogy az 56-os disszidálásokat összemossák a mostani bevándorlással

2018. január 18. 16:45
Hunhír.info

56-time.jpgKellemetlen reakciót kaptak Európai Unió tömeges bevándorlást és kötelező betelepítési kvótát egyre elkeseredettebben erőltető, szélsőliberális politikusai. Magyarországot szívesen szokták azért bírálni Nyugatról, mert állítólag nem vállal szolidaritást, pedig az 56-os menekülteket befogadta a nyugati világ.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Az akkori érintetteket képviselő 1956-os Magyarok Világszövetsége azonban szintén kiállt a magyar kormány migrációs politikája mellett, és megdöbbenéssel látja a folyamatos balliberális lejáratásokat hazánk ellen.
A szervezet közleménye kijelenti, hogy Magyarország nem kér az Európára zúdított migránsáradatból, az ugyanis a földrész országainak többségét tönkreteszi. A szövegben az áll, hogy a brüsszeli képviselők balliberális politikai kalandorai már-már az erőszak eszközeit használják az Európai Unióba tartozó szuverén állam, Magyarország ellen.

Az 1956-os szabadságharcosok szerint a szóban forgó politikai kényszerítések az ezen politikusok által képviselt újbolsevizmusban gyökereznek.

A történelemről is szót ejt az 1956-os Magyarok Világszövetségének közleménye, amikor leszögezi, hogy 1956-ban Európa tétlenül nézte 240 magyar hazafi felakasztását, csaknem 24 ezer ember bebörtönzését, a sortüzek tucatjait, 220 ezer magyar elmenekülését hazájából. A Nyugat szégyenének nevezik, hogy az 56-os disszidálásokat összemossák a mostani bevándorlással.

Mi nem papírok nélkül rohantuk le a Nyugatot, hanem személyi igazolvánnyal mentünk. És nem követelőztünk, nem szabtunk feltételeket […] A kényszerből új országot választók beilleszkedtek, tanultak és komoly gazdasági értékeket adtak a befogadó országoknak.

Mint fogalmaznak, több, mint 60 év elmúltával ennyit legalább illene tudnia a dicsőségében, erkölcsében egyre hanyatló Franciaországnak, Németországnak, Svédországnak és a többi, hajdani gyarmattartónak. Egyúttal az egykori gyarmattartó országok felelősségének nevezték a jelenlegi bevándorlási válságot, hangsúlyozva, hogy Magyarország sosem volt gyarmattartó.

Azok hozzák Brüsszelben a hazug »kvótázásra« kötelező, eddig is eredménytelen kényszerintézkedéseket, akik az elmúlt több, mint 70 évben egyetlen percig sem éltek idegen uralom kényszere alatt és fogalmuk sincs a politikai diktatúra borzalmairól. Mi, magyarok 150 évig voltunk török megszállás alatt és védtük Európát az iszlám áradattól. Ma pedig a hatalmaskodó árulók meghívót küldenek nekik, a mi számlánkra is.

A Wittner Mária elnök és Trencsényi László ügyvezető elnök által jegyzett közlemény kijelenti, hogy a magát államok felettinek tartó spekuláns, Soros György által busásan megfizetett politikusok támadják a kétharmados többséggel megválasztott kormányt, és vezénylik az idegen tömegek Európába szállítását, a kontinens lakóinak állandó félelmét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat