HunHír.info

2018. Áldás hava 20. nap, Bátor napja.

Bécsi késelés: kiállunk a szurkolók mellett! Megszólalt az Erő és Elszántság

2017. október 06. 09:09
Hunhír.info

szurkolok250.jpgMigránstámadás áldozata lett szombatról vasárnapra virradóan egy 21 éves szabadkai ifjú Bécsben – adta hírül a vienna.at osztrák weboldal. Mozgalmunk, az Erő és Elszántság a kezdetektől fogva potenciális szövetségesekként tekint a magyar szurkolókra, legyenek ultrák, huligánok vagy „mezei” rajongók.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

A szerb fiatal egy hölgyet akart megvédeni egy afgánokból és csecsenekből álló csoporttal szemben, amikor a dulakodásban az egyik bevándorló többször megszúrta. Sajnos ez már a sokadik gyilkosság, amit az Európán kívülről érkezett migránsok követnek el a mi kontinensünkön, ellenünk. Egy átlagos európai embernek már nem is súrolja az ingerküszöbét, ha ilyen és ehhez hasonló esetekről olvas a médiában (a magyarországi médiumok egyébként valamiért „elfelejtettek” beszámolni az eseményről).

Azonban amellett, hogy természetesen főhajtással adózunk a szabadkai srác hősies cselekedete és tragikus halála előtt, van még pár tanulság, amit le lehet, és le is kell vonni ebből az ügyből.

Nem ez az első alkalom, hogy a kontinensfoglaló, idegen rasszú hordákkal egy szurkoló száll szembe. Emlékezzünk arra a 47 éves Millwall-huligánra, aki a nyár eleji londoni terrortámadás idején puszta kézzel ment neki a felfegyverkezett közel-keleti terroristáknak egy forgalmas étteremben. A szurkoló halált megvető bátorsága és hősiessége következtében az étteremből el tudtak menekülni a nők és a gyermekek, így nem történt nagyobb tragédia. A millwalli férfi pedig megúszta néhány késszúrással – ugyanakkor megvédte az európai ember és a szurkolói szubkultúra becsületét!

A londoni és a legutóbbi hétvégén történt – így jóval frissebb – bécsi eset is rávilágítja a figyelmet arra, amit egyébként már eddig is tudtunk számos korábbi történés alapján, vagyis hogy hatalmas erők rejlenek a szurkolói közösségekben szerte Európában. Ahogy már egy korábbi írásomban bővebben kifejtettem, biztos vagyok benne, hogy a fanatikusok csoportjai az első sorban harcolnának, ha Európa védelméről lenne szó.

Mozgalmunk, az Erő és Elszántság a kezdetektől fogva potenciális szövetségesekként tekint a magyar szurkolókra, legyenek ultrák, huligánok vagy „mezei” rajongók. Nyáron a Betyársereggel közösen kiálltunk a fradisták mellett szkenner-, az újpestiek mellett pedig címerügyben. S továbbra is biztosíthatunk minden magyar szurkolót, hogy érdekeik mindig képviselve lesznek általunk.

Védjük meg egyesült Erővel és Elszántsággal hazánkat, Magyarországot és közös otthonunkat, Európát!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat