HunHír.info

2018. Szelek hava 27. nap, Dancs napja.

Férfigyűlölő „transznemű” rendezett vérfürdőt - olvasta ezt a fősodratú médiában?

2017. június 14. 06:59
Tomcat - Hunhír.info

Egyetlen szót sem szentelt sem az amerikai, sem a rajta csüngő európai és hazai fősodratú média annak, hogy múlt csütörtökön Pennsylvaniában egy úgynevezett "transznemű nő" három férfit lőtt agyon a munkahelyén, egy élelmiszer-üzletben, pusztán mert gyűlöli a férfiakat.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A 24 éves Randy Stair eltorlaszolta a Weis Market üzletlánchoz tartozó bolt bejáratát, majd a táskájából két nagy kaliberű kézifegyvert vett elő, és válogatás nélkül tüzelni kezdett az üzlet dolgozóira. Miután három embert megölt, magával is végzett.

Mint később kiderült, a degenerált gyilkos rendszeresen publikált vlogokat a YouTube-on, és az utolsóban kifejtette, hogy gyűlöli a férfiakat és undorodik tőlük.

"Utálom a pasikat, szerintem kib...tt gusztustalanok. A szőr az arcukon, a testükön, az izmaik, és az egész kib....tt testfelépítésük egy szar. Gyűlölöm őket. Mindent gyűlölök, ami a férfiakkal kapcsolatos. És az, hogy arra kényszerültem, hogy én is férfiként éljek, nagyon fáj. A nevemet is utálom. Az életem pokol... Lélekben nő vagyok, egy női lélek. De férfitestben kell elérnem, amit tenni fogok. Ez volt a lelki szerződésem. Ezt kellett tennem. És boldog vagyok, hogy tudom, nem egyszerűen meleg vagyok."

A videókat már mind eltávolították a videómegosztó oldalról. A Heavy.com által megszólaltatott bűnügyi szakértők szerint a hatóságoknak fel kellett volna figyelniük utolsó üzenetre, mert Stair rengeteg öntudatlan jelzést adott arról, mire készül. Azt is megjegyezte, hogy ha az elkövető idejében pszichiátriai ellátást kap, elkerülhető lett volna a tragédia, de mivel az évek óta tartó médiakampány a "transzneműséget" normálisnak állítja be, valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy valójában elmebeteg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A múltból a jövőbe - Csath MagdolnaA múltból a jövőbe
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat