HunHír.info

2018. Napisten hava 23. nap, Hajna napja.

Férfigyűlölő „transznemű” rendezett vérfürdőt - olvasta ezt a fősodratú médiában?

2017. június 14. 06:59
Tomcat - Hunhír.info

Egyetlen szót sem szentelt sem az amerikai, sem a rajta csüngő európai és hazai fősodratú média annak, hogy múlt csütörtökön Pennsylvaniában egy úgynevezett "transznemű nő" három férfit lőtt agyon a munkahelyén, egy élelmiszer-üzletben, pusztán mert gyűlöli a férfiakat.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

A 24 éves Randy Stair eltorlaszolta a Weis Market üzletlánchoz tartozó bolt bejáratát, majd a táskájából két nagy kaliberű kézifegyvert vett elő, és válogatás nélkül tüzelni kezdett az üzlet dolgozóira. Miután három embert megölt, magával is végzett.

Mint később kiderült, a degenerált gyilkos rendszeresen publikált vlogokat a YouTube-on, és az utolsóban kifejtette, hogy gyűlöli a férfiakat és undorodik tőlük.

"Utálom a pasikat, szerintem kib...tt gusztustalanok. A szőr az arcukon, a testükön, az izmaik, és az egész kib....tt testfelépítésük egy szar. Gyűlölöm őket. Mindent gyűlölök, ami a férfiakkal kapcsolatos. És az, hogy arra kényszerültem, hogy én is férfiként éljek, nagyon fáj. A nevemet is utálom. Az életem pokol... Lélekben nő vagyok, egy női lélek. De férfitestben kell elérnem, amit tenni fogok. Ez volt a lelki szerződésem. Ezt kellett tennem. És boldog vagyok, hogy tudom, nem egyszerűen meleg vagyok."

A videókat már mind eltávolították a videómegosztó oldalról. A Heavy.com által megszólaltatott bűnügyi szakértők szerint a hatóságoknak fel kellett volna figyelniük utolsó üzenetre, mert Stair rengeteg öntudatlan jelzést adott arról, mire készül. Azt is megjegyezte, hogy ha az elkövető idejében pszichiátriai ellátást kap, elkerülhető lett volna a tragédia, de mivel az évek óta tartó médiakampány a "transzneműséget" normálisnak állítja be, valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy valójában elmebeteg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat