HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Férfigyűlölő „transznemű” rendezett vérfürdőt - olvasta ezt a fősodratú médiában?

2017. június 14. 06:59
Tomcat - Hunhír.info

Egyetlen szót sem szentelt sem az amerikai, sem a rajta csüngő európai és hazai fősodratú média annak, hogy múlt csütörtökön Pennsylvaniában egy úgynevezett "transznemű nő" három férfit lőtt agyon a munkahelyén, egy élelmiszer-üzletben, pusztán mert gyűlöli a férfiakat.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A 24 éves Randy Stair eltorlaszolta a Weis Market üzletlánchoz tartozó bolt bejáratát, majd a táskájából két nagy kaliberű kézifegyvert vett elő, és válogatás nélkül tüzelni kezdett az üzlet dolgozóira. Miután három embert megölt, magával is végzett.

Mint később kiderült, a degenerált gyilkos rendszeresen publikált vlogokat a YouTube-on, és az utolsóban kifejtette, hogy gyűlöli a férfiakat és undorodik tőlük.

"Utálom a pasikat, szerintem kib...tt gusztustalanok. A szőr az arcukon, a testükön, az izmaik, és az egész kib....tt testfelépítésük egy szar. Gyűlölöm őket. Mindent gyűlölök, ami a férfiakkal kapcsolatos. És az, hogy arra kényszerültem, hogy én is férfiként éljek, nagyon fáj. A nevemet is utálom. Az életem pokol... Lélekben nő vagyok, egy női lélek. De férfitestben kell elérnem, amit tenni fogok. Ez volt a lelki szerződésem. Ezt kellett tennem. És boldog vagyok, hogy tudom, nem egyszerűen meleg vagyok."

A videókat már mind eltávolították a videómegosztó oldalról. A Heavy.com által megszólaltatott bűnügyi szakértők szerint a hatóságoknak fel kellett volna figyelniük utolsó üzenetre, mert Stair rengeteg öntudatlan jelzést adott arról, mire készül. Azt is megjegyezte, hogy ha az elkövető idejében pszichiátriai ellátást kap, elkerülhető lett volna a tragédia, de mivel az évek óta tartó médiakampány a "transzneműséget" normálisnak állítja be, valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy valójában elmebeteg.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat